تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 339 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نکته جالب اینجاست که فصل قبل وقتی بازوبند کاپیتانی تیم را از عبدالله کرمی گرفتند و به ستار زارع دادند ، بهترین یار شاهین قهر کرد و حتی امسال به فولاد رفت . این بار آیا بازوبند کاپیتانی برای شاهین دردسر می سازد؟
    کلا خبرآنلاین خبراش بو داره همیشه!!
    نه قهر نکرد، شاهینی بدهکارش بودن اونم واسه طلبش میرفته و میومده، بعدش مسولان بی کفایت شاهین گفتن فصل بعد نمی خوانش اونم رفت فولاد، ظاهرش طلبش رو هم بخشید... از من بپرس که اینجام
    ---------------------------------

2. 2 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مخاطب اتهام مایلی کهن،تیم الف،مربی الف،بازیکن الف /استقلال،امیر قلعه نویی،ابراهیم تقی پور!

ورزش > لیگ برتر - سایت گل نوشت:

محمد مایلی‌کهن یکی از چهره‌های خبرساز در فوتبال ایران بوده است که از هر گفت‌وگوی با او می‌شود انتظار نتایج عجیب وغریبی داشت. او که مدت‌هاست کمتر مصاحبه می‌کند امروز در گفت‌وگو با دوربین تلویزیون سفره دل باز کرد و جملاتی را به زبان آورد که قبلا هم به نوعی آنها را رسانه‌ای کرده بود. مایلی‌کهن امروز در بخشی از حرف‌هایش ادعا کرد تیمی وجود دارد که بعد از نتیجه نگرفتن در بازی فینال جام حذفی با رشوه دادن به یکی از بازیکنان در بازی برگشت به نتیجه رسید. به عقیده او کلید این تقلب بازیکنی است که در ازای انجام این مأموریت فصل بعد سر از همان قهرمان جام حذفی درآورد.
    این یک افشاگری کاملا روشن و واضح است که بدون هیچ تردیدی متوجه یکی از دو تیم پرطرفدار فوتبال ایران است که البته مایلی‌کهن مدیرفنی آن نیست!
    ماجرای مورد اشاره مایلی‌کهن به فینال جام حذفی بین دو تیم استقلال و پگاه گیلان بازمی‌گردد که پگاه بعد از پیروزی یک بر صفر در بازی رفت، در بازی برگشت را با 3 گل مغلوب حریف شد. بازیکن مورد اشاره مایلی‌کهن هم کسی جز ابراهیم تقی‌پور مدافع سابق فوتبال ایران نیست. بازیکنی که فصل بعد از پگاه به استقلال رفت.

مایلی‌کهن هم که این‌بار هم برای مصونیت از اتفاقات بعدی نام هیچ کس را به زبان نیاورد این حرف‌ها را پیش از این در دوره دعوای شدیدش با امیر قلعه‌نویی به زبان آورده بود. اما پیگیری خاصی در این زمینه انجام نگرفت. با توجه به اینکه این موضوع نه یک اتهام ساده که حقیقتی است درباره تمامیت و کلیت فوتبال ایران سازمان لیگ و کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال باید در این زمینه وارد عمل شده و به اثبات صدق یا کذب بودن اظهارات مدیرفنی پرسپولیس بپردازد.
    نکته تاریخی در این زمینه این است که مایلی‌کهن در شرایطی این حرف‌ها را به زبان آورده که خود بقای تیمش در پایان فصل گذشته در لیگ برتر را مدیون همین امیر قلعه‌نویی است که سپاهان را بدون نفرات اصلی به مصاف سایپا فرستاد و بازنده شد. البته در آن زمان مایلی‌کهن اعترا ضی به این مسأله نداشت.
    در هر صورت با این اظهارنظر که جنبه کاملا حقوقی هم دارد چاره‌ای جز این نیست که سازمان لیگ به عنوان مدعی عموم مدیرفنی پرسپولیس را برای توضیحات فرابخواند و البته اگر مایلی‌کهن قادر به اثبات گفته‌های خود شود باید تصمیمات بسیار مهمی گرفت اما در غیر اینصورت ... خدا می‌داند و خبرنگاران که مصونیت مایلی‌کهن در فوتبال ایران ادامه خواهد داشت چیزی که او به واسطه آن همواره با وجود همه ناکامی‌ها صاحب شغل و اعتبار بوده است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینبار دیگه نباید ساده گذشت باید یه درسه حسابی به این داد

اون بازی من ورزشگاه بودم.استقلال خیلی قشنگ بازی میکرد.نظرمحمدی تا تونست وقت کشی کرد اعصاب برایه هیچکی نذاشته بود همه از خجالتش درومدن
    پگاه با تمومه وجودش بازی کرد....تویه همون بازی بابایه مجتبی فوت کرده بودو گل هم زد
    پگاه 90 دقیقه زیره فشار بالایه 85 هزار تماشاگر طاقت اورد ولی دیگه تو وقت اضافه تسلیم شد
    باید یه حاله اساسی از این مایلی گرفت

مطمئنن باشگاه یه جوابی میده که دوباره بشینه گریه کنه

فرهاد مجیدی: تمام صحبتهای مایلی کهن را تایید می‌کنم/ پرسپولیس رقیب اصلی ما برای قهرمانی است

ورزش > لیگ برتر - ایسنا نوشت:

بسیاری فرهاد مجیدی را تاثیرگذارترین بازیکن دو فصل اخیر فوتبال ایران می‌دانند. مجیدی که سال‌های زیادی در فوتبال امارات حضور داشت، پس از بازگشت به ایران و با وجود بالا رفتن سن و سالش موثرترین بازیکن آبی‌های پایتخت در این دو فصل بوده است. با این حال حاشیه دست از سر کاپیتان آبی‌ها برنداشت. یک روز شایعه می‌شد که او در تصمیم‌گیری‌های مدیر عامل استقلال نقش دارد و روزی دیگر می‌گفتند که او در جدایی برخی از بازیکنان از استقلال نقش داشته است.
    نامزد دریافت توپ طلای آسیا در سال گذشته که همزمان به عنوان «محبوب‌ترین بازیکن جهان» از نگاه کاربران اینترنتی سایت فدراسیون جهانی تاریخ آمار انتخاب شد، سرانجام با فراز و نشیب‌های بسیاری امسال هم دوباره پیراهن استقلال را بر تن کرد.او با اشاره به این حضور و البته نتایجی که استقلال در فصل قبل گرفته است می گوید:«در یک مقطع استقلال افت کرد که هواداران هم از نتایج راضی نبودند، اما بعد رفته رفته تیم خوب شد و ما توانستیم نتایج خوبی را بگیریم. به همین خاطر فکر می‌کنم بی‌انصافی باشد که بگوییم استقلال پارسال بد نتیجه گرفت. ما ابتدای فصل وضعیت خوبی نداشتیم و مظلومی فصل را دیر شروع کرد اما با یک امتیاز اختلاف نسبت به پرستاره‌ترین تیم لیگ یعنی سپاهان نایب قهرمان شدیم. قهرمان واقعی جام ما بودیم چون رقیب دیرینه‌مان را در دوبازی رفت و برگشت شکست دادیم و فکر می‌کنم این موضوع برای هواداران استقلال 10 تا جام می ارزید.»

مجیدی در ادامه به حرف و حدیث‌هایی که درباره‌ اش وجود داشت پاسخ می دهد.خیلی ها بر این عقیده بودند که او دراستقلال نمی ماند.او می گوید:« من با استقلال قرارداد داشتم. دو پیشنهاد خیلی خوب از قطر و امارات داشتم . در دنیای حرفه‌ای پیشنهاد خارجی برای بازیکن 35 ساله یک افتخار است اما با مشورتی که با آقای مهندس زریبافان و فتح ا...زاده داشتم تصمیم گرفتم در استقلال بمانم. من فقط به بازی و شرایط تیم فکر می‌کنم. فرهاد مجیدی سرباز استقلال است و فقط پیراهن آبی این تیم و هواداران آن مهم است. هواداران خود به خوبی می‌دانند که چه کسی برای استقلال با تمام وجود بازی می‌کند و چه کسانی در نبودشان سعی در تخریب و تضعیف استقلال دارند.»
    کاپیتان استقلال در واکنش به این سوال که چه زمانی از فوتبال خداحافظی می کنید می کنید می گوید:«زمان خاصی برای خداحافظی در نظرم نیست اما شک نکنید که هر موقع احساس کنم نمی‌توانم برای تیم مثمرثمر باشم بدون اعلام قبلی زمین را می‌بوسم و پیراهنم را به جایگاه تماشاگران انداخته و از فوتبال خداحافظی می‌کنم. شاید هم در جام جهانی 2014 در برزیل خداحافظی کردم. من وقتی که 18 سالم بود و توسط آقای مایلی‌کهن به تیم ملی دعوت شدم همه کارشناسان شگفت‌زده شدند که چطور یک جوان از تیم امید بهمن به تیم ملی راه یافته. به نظر من باید تلاش کرد تا کارشناسان شگفت زده شوند، کاری که در گذشته هم بخوبی انجام دادم.»
    اما صحبت های پایانی مجیدی.آنجا که او در مورد جریانات خاص در فوتبال و البته اظهارات مایلی کهن حرف می زند.او می گوید:«در اینجا به عنوان یک بازیکن تمام صحبتهای مایلی کهن را درباره وضعیت کنونی فوتبال کشور تایید می کنم و با ابراز تاسف بیشتر از این حرفی در این مورد نمی‌زنم.»

4. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض علی فتح‌الله‌زاده در مورد آبی‌سل توضیح می‌دهد.

سرپرست باشگاه استقلال می‌گوید: «تعرفه مکالمات آبی‌سل که به اشتباه در خبرآنلاین دقیقه‌ای 660 تومان ذکر شده، به ازای هر پالس 166 تومان است، در حالی که این رقم در مخابرات ایران چیزی حدود 95 تومان به ازای هر پالس است.»
    علی فتح‌الله‌زاده ادامه می‌دهد: «نکته مهم در مورد آبی‌سل این است که اگر سیم کارت‌های داخلی را از کشور خارج کنیم، در هر جای دنیا که باشیم می‌توانیم با همان پالسی 160 تومان مکالمه داشته باشیم، در حالی که اگر بخواهیم سیم کارت‌های مخابرات ایران را از کشور خارج کنیم، تعرفه هر پالس مکالمه چیزی حدود 600 - 700 تومان است. ما می‌خواهیم با این کار برای استقلال درآمدزایی کنیم و فکر می‌کنم استقلالی‌ها از این طرح حمایت می‌کنند.»
    فتح‌الله‌زاده در پایان می‌گوید: «آبی‌سل از انگلیس ساپورت می‌شود و آنتن‌دهی خوبی خواهد داشت.»

منبع :خبرآنلاین

6. 5 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصدومان استقلال به داماش مي‌رسند؟
    حضور تيموريان و يوسفي در هاله‌اي از ابهام
    خبرگزاري فارس: حضور تيموريان و يوسفي در تركيب استقلال در ديدار مقابل داماش گيلان در ابهام قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، طبق اعلام كادر پزشكي استقلال، به دليل مصدوميت آندرانيك تيموريان در بازي با سپاهان وضعيت اين بازيكن براي بازي با داماش هنوز مشخص نيست. اين بازيكن بايد MRI بگيرد سپس پزشك اين تيم وضعيت او را براي بازي كردن مشخص كند.

محسن يوسفي نيز تا زماني كه آزمايش MRI نگيرد ميزان مصدوميتش مشخص نمي شود.
    ديگر مصدوم استقلال اسماعيل شريفات است. اين بازيكن با توجه به محروميت فرصت لازم براي درمان خود از ناحيه كشاله ران را دارد.

فريدون زندي هم فعلا بايد تمرينات سبك انجام دهد و نمي تواند استقلال را مقابل داماش همراهي كند.
    ديدار استقلال و داماش ساعت 22:30 دوشنبه شب هفته جاري در ورزشگاه آزادي برگزار مي ‌شود.

الان رسیدن یا نرسیدنه یوسفی چه فرقی داره؟خدا کنه نرسه

8. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه e.s.e.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ?

پيش فرض

www.isna.ir
    بسياري فرهاد مجيدي را تاثيرگذارترين بازيكن دو فصل اخير فوتبال ايران مي‌دانند. مجيدي كه سال‌هاي زيادي در فوتبال امارات حضور داشت، پس از بازگشت به ايران و با وجود بالا رفتن سن و سالش موثرترين بازيكن آبي‌هاي پايتخت در اين دو فصل بوده است. با اين حال حاشيه دست از سر كاپيتان آبي‌ها برنداشت. يك روز شايعه مي‌شد كه او در تصميم‌گيري‌هاي مدير عامل استقلال نقش دارد و روزي ديگر مي‌گفتند كه او در جدايي برخي از بازيكنان از استقلال نقش داشته است. نامزد دريافت توپ طلاي آسيا در سال گذشته كه همزمان به عنوان «محبوب‌ترين بازيكن جهان» از نگاه كاربران اينترنتي سايت فدراسيون جهاني تاريخ آمار انتخاب شد، سرانجام با فراز و نشيب‌هاي بسياري امسال هم دوباره پيراهن استقلال را بر تن كرد.

فرهاد مجيدي در گفت و گو‌يي تفصيلي با ايسنا به سوالات مختلفي كه اين روزها پيرامونش مطرح است، پاسخ گفت:

** روزي که براي اولين بار براي تماشاي بازي استقلال به استاديوم رفته بوديد، فکر مي کرديد يک روز با پيراهن اين تيم بازي کنيد و کاپيتان اين تيم شويد و به عنوان محبوبترين بازيکن هواداران انتخاب شويد؟

آرزويم اين بود که يک روز پيراهن استقلال را بپوشم.عاشق مجيد نامجو مطلق بودم و دوست داشتم پيراهن شماره7 استقلال به من برسد اما با اين حال آن موقع اصلا فکرش را نمي‌کردم که يک روز استقلالي شوم.

** حالا که اين اتفاق افتاده چقدر به گذشته برمي گرديد؟

هميشه به اين فکر مي‌کنم که اين لطف خدا بود که من کاپيتان استقلال شوم و تا عمر دارم بايد شکرگذار اين لطف باشم. معتقدم فقط " خداست " که به آدمها عزت مي‌دهد. اميدوارم که لياقت اين لطفش را داشته باشم. توکل انسان به خدا بايد باطني باشد نه فقط در گفتار و ظاهر. شايد اين جمله‌اي را که من مي‌گويم بهترين جمله مصاحبه‌ام باشد ، اينکه به خدا توکل کردم نه به بنده خدا. تلاش کردم، زحمت کشيدم تا فرهاد مجيدي شدم.

** مردم فرهاد مجيدي را دوست دارند. وقتي احساسات آنها را مي بينيد به چه چيز فکر مي کنيد؟

طبيعتا هر کسي احساس غرور مي‌کند اما من به اين فکر مي کنم که مسئوليتم با وجود اين احساسات خيلي بيشتر شده و به خاطر همين هم بايد در زندگي‌ام هميشه حرفه‌اي عمل کنم و هيچ‌وقت از روي احساس تصميم نگيرم.

** مي‌رويم سراغ سوالات فوتبالي. اول اينکه چرا استقلال فصل قبل آن طور که بايد نتيجه نگرفت؟ در کنفرانس مطبوعاتي‌تان گفتيد که قهرمان شديد؟

فکر نمي‌کنم ما فصل قبل بد نتيجه گرفته باشيم. در يک مقطع استقلال افت کرد که هواداران هم از نتايج راضي نبودند، اما بعد رفته رفته تيم خوب شد و ما توانستيم نتايج خوبي را بگيريم. به همين خاطر فکر مي‌کنم بي‌انصافي باشد که بگوييم استقلال پارسال بد نتيجه گرفت. ما ابتداي فصل وضعيت خوبي نداشتيم و مظلومي فصل را دير شروع کرد اما با يک امتياز اختلاف نسبت به پرستاره‌ترين تيم ليگ يعني سپاهان نايب قهرمان شديم. قهرمان واقعي جام ما بوديم چون رقيب ديرينه‌مان را در دوبازي رفت و برگشت شکست داديم و فکر مي‌کنم اين موضوع براي هواداران استقلال 10 تا جام مي ارزيد.

** با توجه به حرف و حديث‌هايي که درباره‌ي شما بود، به نظر نمي‌رسيد که در استقلال بمانيد اما مانديد.

من با استقلال قرارداد داشتم. دو پيشنهاد خيلي خوب از قطر و امارات داشتم . در دنياي حرفه‌اي پيشنهاد خارجي براي بازيکن 35 ساله يک افتخار است اما با مشورتي که با آقاي مهندس زريبافان و فتح ا...زاده داشتم تصميم گرفتم در استقلال بمانم. من فقط به بازي و شرايط تيم فکر مي‌کنم. فرهاد مجيدي سرباز استقلال است و فقط پيراهن آبي اين تيم و هواداران آن مهم است. هواداران خود به خوبي مي‌دانند که چه کسي براي استقلال با تمام وجود بازي مي‌کند و چه کساني در نبودشان سعي در تخريب و تضعيف استقلال دارند.

** با توجه به نفراتي که به عضويت استقلال درآمدند بازهم مي توانيد فرهاد فصل قبل باشيد؟

هيچکس از آينده خبر ندارد، اما من بيشتر از فصل قبل تلاش و فقط کار خودم را مي‌کنم تا در آخر نتيجه تلاشم را ببينم. استقلال در اين فصل بازيکنان خيلي خوبي را جذب کرده اما نبايد فراموش کنيم که بيش از 50% تيم اصلي‌مان تغيير يافته و هماهنگي اين تيم مستلزم زمان کافي است. هواداران بايد به کادرفني و بازيکنان تيم فرصت لازم را بدهند. ما با حضور مظلومي و فريبا و آمدن هنکه و حضور شخص با تجربه‌اي مثل پورحيدري مي‌توانيم با هماهنگي و انجام بازيهاي زيبا دل هواداران خود را شاد کنيم.

** صادقي و طالب‌لو از استقلال جدا شدند چه نظري در اين خصوص داريد؟

همگي بازيکنان جداشده از تيم بازيکنان بزرگي بودند و براي استقلال زحمت کشيدند ولي فوتبال حرفه‌اي شده اما من از جدايي اميرحسين و وحيد خيلي ناراحت شدم چون آنها براي استقلال خيلي زحمت کشيدند و اميدوارم هر چه زودتر اين دو بازيکن باتعصب به تيم برگردند. جا دارد در اينجا از زحمات دکتر نوروزي و دکتر ستوده هم تشکر کنم که طي ساليان گذشته براي استقلال تلاش کردند.

** چه موقعي از فوتبال خداحافظي مي‌کنيد؟ چون تقريبا 3 فصل پيش و زمان قلعه نويي شما در استقلال زياد به بازي گرفته نمي‌شديد و همگان مي‌گفتند که مجيدي تمام شده است.

به گذشته زياد فکر نمي‌کنم. خوشحالم که توانستم خودم را ثابت کنم. زمان خاصي براي خداحافظي در نظرم نيست اما شک نکنيد که هر موقع احساس کنم نمي‌توانم براي تيم مثمرثمر باشم بدون اعلام قبلي زمين را مي‌بوسم و پيراهنم را به جايگاه تماشاگران انداخته و از فوتبال خداحافظي مي‌کنم. شايد هم در جام جهاني 2014 در برزيل خداحافظي کردم. من وقتي که 18 سالم بود و توسط آقاي مايلي‌کهن به تيم ملي دعوت شدم همه کارشناسان شگفت‌زده شدند که چطور يک جوان از تيم اميد بهمن به تيم ملي راه يافته. به نظر من بايد تلاش کرد تا کارشناسان شگفت زده شوند، کاري که در گذشته هم بخوبي انجام دادم.

** طي روزهاي گذشته محمد مايلي کهن درباره جريانات خاص فوتبال صحبت کرده. نظر شما چيست؟

در اينجا به عنوان يک بازيکن تمام صحبتهاي مايلي کهن را درباره وضعيت کنوني فوتبال کشور تاييد مي کنم و با ابراز تاسف بيشتر از اين حرفي در اين مورد نمي‌زنم.

** استقلال بايد در فصل جديد بيشتر مواظب حاشيه‌هاي بيروني باشد. نظر شما چيست؟

استقلال تيم بزرگي است و باتوجه به اينکه30 ميليون هوادار دارد طبيعي است که حاشيه داشته باشد اما در اين فصل فتح‌الله‌زاده با وضعيت مالي که باشگاه داشت، زحمات بسياري را متحمل شد و بايد گفت که شاهکار کرده است. او توانست بازيکنان خوبي را جذب کند اما احساس مي‌کنم وي در اداره باشگاه بزرگي مثل استقلال که با مشکلات زيادي چون بي پولي دست و پنجه نرم مي کند، تنهاست. هر چند با حضور پورحيدري و مظلومي و فريبا مشکلي از نظر امور فني احساس نمي‌شود اما اميدوارم آنهايي که خود بيرون گود نشسته‌اند و نوچه‌هايشان دستي بر آتش دارند و مدام بر سر استقلال و هواداران آن منت مي‌گذارند دست از تضعيف و تخريب تيم بردارند. آقايان بدانند که باشگاه ملک شخصي آنها نيست که براي رسيدن به منافع شخصي خود از آن استفاده ابزاري کنند. در اينجا به همه مخالفان در هر پست و جايگاهي هشدار مي‌دهم در صورت عدم ترک اقدامات تخريبي‌شان عليه تيم مظلومي، به زودي نقاب از چهره پليد آنها برداشته و ماهيت آنها را براي هواداران روشن مي‌کنم.

** خيلي‌ها معتقدند ستارگاني که استقلال در اين فصل جذب کرده با رقمهاي گزاف و شرايط خاص به تيم آمده‌اند؟

استقلال تيم محلي نيست که هر کسي بخواهد براي آن شرط و شروط بگذارد. استقلال هميشه استقلال بوده و هست و خواهد بود. بازيكناني چون زنده ياد حجازي‌، روشن‌ها، نامجو مطلق‌ها، بياني‌ها و مظلومي‌ها در اين تيم بوده‌اند. اين دوره هم ما در استقلال هستيم و نبايد بعضي‌ها استقلال را ارث پدري‌شان بدانند. هر بازيکني که به استقلال مي‌آيد بايد به پوشيدن پيراهن اين باشگاه افتخار کند. با تلاش و زحمت فتح ا...زاده بازيکنان بسيار خوبي جذب شده‌اند که اميدوارم با تمرينات بيشتر و ايجاد هماهنگي لازم به قهرماني پاک برسيم.

** قهرماني پاک؟

بله، قهرماني در ورزش حرفه‌اي بسيار مهم است اما قهرماني که براي رسيدن به آن مانند موردي که مايلي کهن به آن اشاره کرده دست به هر کار خلاف و غير اخلاقي زد، صحيح نيست و اين نوع قهرماني‌ها در قاموس استقلال و هواداران فهيم آن جايي ندارد. ‌بايد به نکته‌اي اشاره کنم که متاسفانه در فوتبال امروز ما رايج شده است. تندگويي، دشنام و چاپلوسي آفت فوتبال ماست. آقايان تندترين و بدترين الفاظ رکيک را تحت عناويني چون غيرت و تعصب نثار بازيکنان مي‌کنند و مدام دم از مباحث فرهنگي و اصول اخلاقي مي‌زنند. من به عنوان بازيکن استقلال در دو سال گذشته که با آقاي مظلومي کار کردم، کوچکترين بي احترامي از ايشان به بازيکنان نديدم. وقتي شخصيت و رفتار بهتاش فريبا و منصور پورحيدري را مي‌بينم و همچنين رفتار بازيکنان کنوني تيم را در نظر مي‌گيرم به خود مي‌بالم که کاپيتان اين تيم استقلال هستم. شخصيت و منش فريبا از 10 قهرماني براي هواداران مهمتر و با ارزش‌تر است.

** به قهرماني اميدواريد؟

قطعا با توکل به خدا، حمايت و دعاي هواداران، دانش کادرفني و تلاش بازيکنان و درايت مديريت براي قهرماني پاک تلاش مي‌کنيم.

** رقباي قهرماني در اين فصل چه تيمهايي هستند؟

پرسپوليس هميشه رقيب ماست. اين تيم با داشتن مديريت خوب کاشاني و حضور افراد کاربلدي مانند مايلي کهن و استيلي رقيب اصلي ما براي قهرماني است. پرسپوليس بازيکنان با تجربه و خوبي مثل کريمي، هاشميان و کاظميان دارد. سپاهان هم عليرغم از دست دادن چند بازيکن خوب خود همچنان يکي از مدعيان خواهد بود چون آنها مربي با دانشي دارند که حتي با اين تيم به مقام نايب قهرماني آسيا رسيده‌اند. ذوب آهن هم به دليل وجود هماهنگي و ثبات لازم ميان بازيکنان و کادر فني شان، مدعي ديگر است .

** براي پرسپوليسي‌ها کري مي خوانيد؟

اهل کري نيستم و براي هواداران، مديريت، کادر فني و بازيکنان پرسپوليس احترام قائلم چرا که باشگاه پرسپوليس همانند استقلال بزرگ است اما عليرغم حساسيت بالاي بازي داربي اميدوارم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم.

** بازگشت شما به تيم ملي به کجا رسيد؟

بازي کردن در تيم ملي براي هر بازيکني افتخار است. مخصوصا اگر مربي آن تيم، مربي بزرگي مثل کي‌روش باشد. با آمدن مربي بزرگي چون کي‌روش که اميدوارم فوتبال ما و اهالي آن از حضور و دانش وي کمال استفاده را ببرند و بستر مناسبي براي ادامه فعاليت وي فراهم کنند، دوست دارم در صورت نياز وي به تيم ملي کشورم خدمت کنم.

** چه برنامه‌اي براي آينده داريد‌؟ آيا مي‌خواهيد مربي شويد‌؟ بي شک شما بعنوان يکي از محبوبترين چهره‌هاي استقلال پس از انقلاب هستيد.

به دنبال فراهم کردن ادامه تحصيل و نيز شرکت در کلاسهاي مربيگري پيشرفته هستم. براي من مربيگري در استقلال يک افتخار محسوب مي‌شود و مايلم که در آينده به حرفه مربيگري بپردازم.

** با توجه به غيبت در تمرينات بدنسازي استقلال چطور مي‌خواهيد خودتان را به ديگر بازيكنان تيم برسانيد؟

من زير نظر آقاي مولايي تمرينات منظمي را دنبال مي‌کنم تا با آمادگي کامل وارد مسابقات شوم. صبح‌ها هم تمرينات اختصاصي دارم و زيرنظر فرهاد چيذري تمرين مي‌كنم.

** به عنوان کاپيتان و بزرگ تيم، نظرتان درمورد وضعيت فني تيم و جذب بازيکناني مثل خسرو حيدري، مهدي رحمتي، تيموريان و فريدون زندي چيست؟

همانطور که گفتم حضور پورحيدري به عنوان پرافتخارترين مربي تاريخ استقلال و مظلومي و فريبا که از پيشکسوتان بسيار با اخلاق و کاربلد استقلال بوده و دانش هنکه آلماني نيمکت بسيار خوبي را داريم. نبايد فراموش کنيم که نيمکت استقلال جاي افراد کاسب، دلال و غير فوتبالي تحت عنوان سرپرست و کمک مربي نيست و بايد پيشکسوتان محترمي مانند پورحيدري‌ها و مظلومي‌ها و روشن‌ها و فريباها بر روي آن بنشينند. با بازگشت حيدري، تيموريان و رحمتي و حضور ديگر بازيکنان آينده بسيار خوبي را براي استقلال پيش بيني مي‌کنم.

** چرا خيلي کم مصاحبه مي‌کنيد؟

من خيلي عادت ندارم مصاحبه کنم. به قول يکي از بزرگان "حرف نزده را هميشه مي‌شود زد" هر موقع احساس کنم که بايد با هواداران درد ودل کنم ، صحبت مي‌کنم. در اينجا از زحمات و تلاشهاي خبرنگاران عزيز در صداوسيما، مطبوعات و خبرگزاري‌ها که همواره در سرما و گرما همراه و حامي ما بودند تشکر کرده و از همه آنها قدرداني مي‌کنم.

** در پي تقليد صدايي که در برنامه جشن پيراهن استقلال انجام شد، علي دايي شديدا به انتقاد از مسئولان باشگاه استقلال پرداخت و از تذکر شما به فرد تقليد کننده تشکر کرد . نظر شما چيست؟

علي دايي از بزرگان فوتبال ماست که شايد در هر 100سال مانند آن در کشوري متولد و ظهور کند. من اگر تذکري دادم به وظيفه اخلاقي خويش عمل کردم و بس.

** آيا تجربيات خود را به هم تيمي‌هايتان و هم پستي‌هايتان منتقل مي‌کنيد؟

قطعا همينطور است. ما بازيکنان خوبي در تيم داريم . شريفات، برهاني و جوانان ديگري در تيم هستند که اگر مواردي به ذهنم برسد حتما به آنها گوشزد مي‌کنم. اين راهنمايي‌ها بارها اتفاق افتاده است. جالب است بدانيد که هميشه سعي مي‌کنم به بازيکنان تيمهاي پايه‌اي اميد و جوانان که در تمرينات بزرگسالان شرکت مي‌کنند کمک کرده و تجربياتم را منتقل کنم.

10. 4 کاربر از e.s.e.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مظلومی و یک بازی بزرگ دیگر

پرویز مظلومی و استقلال دست پر از اصفهان بازگشتند هرچند عام وخاص بر این اعتقاد دارند که استقلال شایسته برد بود اما بدشانسی مانع آن شد.
    سپاهان تیم کوچکی نبوده و نیست، قهرمان دو دوره اخیر لیگ برتر و تیمی که سال قبل مقتدرانه تیم های بزرگ عربستان، قطر، ازبکستان و امارات را قلع و قمع کرد و به عنوان بهترین تیم غرب آسیا راهی دور یک چهارم نهایی شد در دستان استقلال و مظلومی 90 دقیقه اسیر بود.
    این بار اول نبود که مظلومی در یک بازی بزرگ سربلند بیرون آمد، سال گذشته برتری رفت و برگشت با رقیب دیرینه که به اندازه دو قهرمانی برای هواداران ارزش داشت و دو بازی مستقیم با قهرمان لیگ دهم و کسب 4 امتیاز و زدن 5 گل فراموش شدنی نیست...
    آری پرویز مظلومی در بازی اخیر بار دیگر ثابت کرد جدای از تمام شایستگیهایی که دارد مرد بازیهای بزرگ و سرنوشت ساز است.
    لیگ یازدهم بازیهای بزرگ زیادی دارد و استقلال و مظلومی انتظار آنرا میکشند چراکه میخواهند از تبحرشان بیشترین بهره را ببرند...

12. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

مصدومان استقلال به داماش مي‌رسند؟
    حضور تيموريان و يوسفي در هاله‌اي از ابهام
    حضور تيموريان و يوسفي در تركيب استقلال در ديدار مقابل داماش گيلان در ابهام قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، طبق اعلام كادر پزشكي استقلال، به دليل مصدوميت آندرانيك تيموريان در بازي با سپاهان وضعيت اين بازيكن براي بازي با داماش هنوز مشخص نيست. اين بازيكن بايد MRI بگيرد سپس پزشك اين تيم وضعيت او را براي بازي كردن مشخص كند.

محسن يوسفي نيز تا زماني كه آزمايش MRI نگيرد ميزان مصدوميتش مشخص نمي شود.
    ديگر مصدوم استقلال اسماعيل شريفات است. اين بازيكن با توجه به محروميت فرصت لازم براي درمان خود از ناحيه كشاله ران را دارد.

فريدون زندي هم فعلا بايد تمرينات سبك انجام دهد و نمي تواند استقلال را مقابل داماش همراهي كند.
    ديدار استقلال و داماش ساعت 22:30 دوشنبه شب هفته جاري در ورزشگاه آزادي برگزار مي ‌شود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یوسفی که هیچی
    ولی امیدوارم آندو برسه .

14. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با اعلام پزشك استقلال
    ميداودي بايد كم‌كم در مسابقات حاضر شود
    خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال استقلال گفت: ميلاد ميداودي بايد كم‌كم در تمرينات شركت كند و سپس در مسابقات حاضر شود.

دكتر اكبر رضايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد آخرين وضعيت آندرانيك تيموريان اظهار داشت: هنوز جواب آزمايش MRI اين بازيكن نيامده اما ديروز هم در تمرين من با او كار كردم. ناحيه آسيب ديده بيرون زانو است.

وي در مورد اينكه گفته مي شود قرار است وي با آمپول براي استقلال بازي كند، گفت: آمپول را من بايد بزنم و چنين قصدي هم ندارم. تا جواب آزمايش نيايد نمي توانم نظري بدهم.

پزشك تيم استقلال در خصوص شرايط محسن يوسفي گفت: او تازه امروز آزمايش MRI مي گيرد و تا جواب نيايد نمي توانم بگويم ميزان مصدوميت او چقدر است.

رضايي در ارتباط با ميزان آمادگي ميلاد ميداودي تصريح كرد: ميلاد بايد كم كم در كنار بازيكنان تمرين كند. شايد از بازي آينده بتواند به صلاحديد كادرفني كنار تيم باشد اما نبايد به پايش فشار بيشتري وارد شود. اگر همه چيز رعايت شود ميداودي از دو هفته ديگر مي تواند در تمرينات گروهي شركت كند و كم كم در مسابقات حضور پيدا كند.

16. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به ما گفته‌اند حيدري مي‌تواند فردا بازي كند
    سرمربي استقلال با اشاره به مصدوميت بازيکنان اين تيم گفت: با اين شرايط بايد گاو و گوسفند بکشيم!

پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي با داماش گيلان گفت: در ابتدا جا دارد روز خبرنگار را به اهالي رسانه تبريک بگويم. درباره بازي بايد بگويم که داماش تيم خوبي است. تاکيدمان اين است که بازي راحتي در پيش نداريم.
    وي ادامه داد: در اين بازي تعدادي از نفرات خود را در اختيار نداريم. زندي و ميداودي شرايط بازي ندارند، شريفات نيز آسيب ديده و تيموريان احتمالا به اين بازي نمي رسد. با اين شرايط بايد گاو يا گوسفندي بکشيم چون فکر مي کنم آنها چشم خورده اند. از جاسم کرار هم اطلاعي نداريم.
    مظلومي در خصوص اينکه در بازي قبلي مقابل سپاهان تفکرات هنکه آلماني در زمين پياده شد تصريح کرد: ما تمرينات خود را از 28 خرداد شروع کرديم. با توجه به اينکه سال گذشته از لحاظ هوازي دچار مشکل بوديم و زمان اندکي در اختيار داشتيم امسال کارهاي جديدي انجام شد. اختيارات لازم را به همکار خودم هنکه دادم و مثل سال گذشته روي حفظ توپ بازيکنان کار کرديم. امسال نيز هماهنگي خوبي بين ما وجود دارد. هنکه برنامه کاري خود را به صورت هفتگي مي دهد و من فقط در تمرينات کارهاي نظارتي را انجام مي دهم.
    مظلومي تاکيد کرد: داماش تيم شناخته شده اي است و نفرات خوبي جذب کرده است. آنها دو بازيکن خوب خارجي دارند و امشب نيز آنها را آناليز مي کنيم. بازي ها فشرده است و بلافاصله بعد از اين مسابقه بايد به کرمان برويم. سال گذشته پيشنهاد داديم اگر مي خواهيم به مشکل نخوريم فشردگي بازي ها را به ابتداي فصل موکول کنيد و اميدوارم که آخر فصل به ما فرصت بدهند و براي بازي هاي آسيايي بتوانيم تمرينات خوبي انجام دهيم.
    سرمربي استقلال در خصوص مصدوميت و محروميت بازيکنان خاطرنشان کرد: مصدوميت بازيکنان ما در بازي نبوده و زندي اصلا به ميدان نرفته است. تيموريان با مصدوميت براي ما بازي کرد و از او تشکر مي کنم. او مردانگي کرد که براي استقلال به ميدان رفت. يوسفي نيز از سال گذشته مصدوم بود و فقط شريفات بود که مصدوميتش تجديد شد و اگر بازيکناني مثل امير آبادي که از ابتداي با ما بودند را ببينيد از آماده ترين بازيکنانمان هستند.
    مظلومي افزود: مصاحبه اي از يک بازيکن خارجي خواندم که اسم او را نمي آورم اما اين بازيکن آرزو کرده بود ساعت 22 را ببيند. فکر مي کنم زندگي ورزشکاران ما حرفه اي نيست. همان طور که شرايط باشگاه هاي ما مثل باشگاه هاي خارجي نيست. بازيکنان خارجي ساعت 22 را نمي بينند و اين مسائل به زندگي حرفه اي بازيکنانمان برمي گردد. مصدوميت بازيکنان در تمرينات ايجاد نمي شود و بيشتر به خاطر اين است که زندگي حرفه اي درستي ندارند.
    وي در مورد آخرين وضعيت خسرو حيدري گفت: مسئولان باشگاه سپاهان به ما گفته اند او مي تواند مقابل داماش بازي کند. در جريان رضايت‌نامه او نيستم و تا آنجايي که گفته شده مسئولان باشگاه سپاهان تاکيد کرده اند که اين بازيکن مي تواند فردا به ميدان برود.

-------------------------------------------------------------
    شيرزاد:مقابل داماش بازي سختي داريم

هافبک تيم استقلال معتقد است که بازي مقابل داماش سخت است و داماش هم توانسته بازيکنان خوبي را جذب کند.

جواد شيرزاد درباره شرايط استقلال براي رويارويي با داماش اظهار کرد: شرايط کلي تيم خوب است. فقط يکي، دو مصدوم داريم که اگر بتوانند به اين بازي برسند با وضعيت بهتري به مصاف داماش مي‌رويم.
    وي افزود: هماهنگي در طول بازي‌ها بيشتر مي‌شود. البته در بازي اول هم خوب بوديم. اميدوارم که در ادامه بازي‌ها اين هماهنگي را حفظ کنيم تا بتوانيم نتيجه‌ بهتري بگيريم.
    شيرازد در مورد وضعيت خودش بيان کرد: شرايط من خوب است و تلاش مي‌کنم که اين وضعيت را حفظ کنم. اگر کادر فني صلاح بداند که بازي کنم سعي مي‌کنم روز به روز بهتر شوم.
    هافبک استقلال در مورد بازي تيمش مقابل داماش عنوان کرد: مقابل داماش بازي سختي داريم. امروز يک جلسه تمرين داريم و پس از آن به آناليز داماش مي‌پردازيم تا به آشنايي بيشتري از اين تيم برسيم. داماش هم تيم خوبي است و بازيکنان خوبي را هم جذب کرده است.
    شيرزاد در مورد حضور تماشاگران در فصل جديد گفت: تماشاگران هميشه به ما کمک کردند. انشاءالله امسال هم نتيجه‌هاي خوبي مي‌گيريم و اميدوارم که هواداران هم پشتوانه خوبي براي ما باشند.
    -----------------------------------------------------------
    بازيكن استقلال تنها محروم هفته دوم ليگ

بازيکن استقلال تنها محروم هفته دوم ليگ برتر فوتبال است.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، اسماعيل شريفات، بازيکن تيم استقلال در هفته دوم رقابت هاي ليگ برتر، فردا مقابل داماش گيلان محروم بوده و نمي تواند تيمش را همراهي کند. وي در بازي گذشته استقلال مقابل سپاهان از بازي اخراج شد.
    برنامه مسابقات و اسامي داوران هفته دوم به شرح زير است:
    *يکشنبه 16/5/90
    ملوان - راه‌آهن
    شاهين حاج بابايي-صادق نوري-رحيم شاهين-اميرحسين فتاحي – ناظر: نادر جعفري

شاهين بوشهر - پرسپوليس
    سعيد مظفري زاده –محمدرضا ابوالفضلي-سعيد علي نژاديان-اشکان خورشيدي-ناظر: زاهد بحريني

ذوب‌آهن - تراکتورسازي
    محمود رفيعي-رضا سخندان-بهروز بهروان –محمد ملکي-ناظر: حسين نجاتي

شهرداري تبريز - سايپا
    احمد صالحي-محسن فريماني-سجاد طوري-غلامرضا جباري- ناظر: فريدون اصفهانيان

مس سرچشمه - فولاد خوزستان
    فرشيد افشار-رسول فروغي-عليرضا کناري-قاسم واحدي –ناظر: سعيد بطحايي

*دوشنبه 17/5/90
    صنعت نفت آبادان - فجرسپاسي
    محسن قهرماني-بابک داوري-سعيد قاسمي-رضا کرمانشاهي-ناظر: مسعود مرادي

صباي قم - فولاد سپاهان
    سيد مهدي سيد علي-عليرضا کهوري-غلام آموزگار-جمشيد دانش مهر- ناظر: محمد پيروز رام

استقلال - داماش گيلان
    يدالله جهانبازي-عليرضا منصوري-سعيد زارع-محمدرضا اکبريان- ناظر: علي خسروي

نفت تهران - مس کرمان
    حسين زرگر-حسن کامراني فر-حميد نظري-رسول رهبرنام- ناظر: عبدالله باعزم

منبع:
    کد:
    Last edited by yashgin128; 07-08-2011 at 15:48.

18. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دينورزاده: استقلال ستاره‌هاي زيادي دارد

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: استقلال از ستاره‌هاي زيادي برخوردار است.

مهدي دينورزاده که با تاخير در نشست خبري پيش از ديدار تيم‌هاي استقلال و داماش حضور پيدا کرده بود، عنوان کرد: تيم داماش با مديريت و زحمت تمام بازيکنانش توانست بار ديگر به ليگ برتر بازگردد. من ترجيح مي‌دهم هم اکنون موضوعي را در اين مکان شفاف اعلام کنم. گفته مي‌شود داماش تيم آسانسوري است اما بايد بگويم زماني که نام پگاه تغيير پيدا کرد، در نيم فصل بود و اين تيم شرايط خوبي نداشت و باعث شد در آن فصل سقوط کند.
    وي ادامه داد: موضوع آسانسوري که اعلام مي‌شود مربوط به پگاه و استقلال رشت است. هم اکنون زود است که اين موضوع را براي داماش اعلام کنيم. صبر کنيد، اگر در انتهاي فصل چنين اتفاقي افتاد اين موضوع را عنوان کنيم.
    سرمربي داماش خاطرنشان کرد: ما يک تيم هستيم و تلاش مي‌کنيم در پايان فصل در رده‌هاي مياني جدول قرار بگيريم. به هيچ عنوان به فکر قهرماني نيستيم. گام به گام جلو مي‌رويم فکر مي‌کنم مطرح کردن چنين مسائلي که داماش آسانسوري است روي بازيکنان اثر مي‌گذارد. ما هم يکي از 18 تيم هستيم و تلاش مي‌کنيم براي رشد و پشرفت فوتبال مثمر ثمر باشيم.
    دينورزاده درباره استقلال تصريح کرد: استقلال هميشه يک تيم خوب و قدرتمند بوده و امسال علاوه بر حفظ بازيکنانش، افراد خوبي را جذب کرده است. خوشحالم که در اين زمان برابر استقلال قرار مي‌گيرد. ما روند رو به جلويي را در دستور کار قرار داده‌ايم و در اين ديدار اميدوارم بازيکنان از شرايط استفاده و به هماهنگي لازم دست پيدا کنند. در درجه اول به فکر فوتبال زيبا هستيم و پس از آن به نتيجه بازي فکر مي‌کنيم.
    وي درباره اينکه استقلال مصدومان زيادي دارد، يادآور شد: استقلال ستاره‌هاي زيادي دارد. مي‌گويند داماش تيم پر ستاره‌اي است اما سؤال من اين است که استقلال ستاره‌هايش بيشتر است يا داماش؟ اگر در کفه ترازو اين دو تيم را قرار دهيم آيا با هم برابري مي‌کنند؟ استقلال 16، 15 بازيکن دارد که همه آنها خوب و تأثيرگذار هستند. داماش هم بازيکنان خوب و تاثيرگذاري دارد و اميدوارم بتوانيم بازي خوبي انجام دهيم.
    سرمربي داماش در مورد ترکيب تيمش اظهار داشت: بازيکنان ما تقريبا همه در يک سطح هستند. ما دنبال فرصت هستيم تا ترکيب مطلوب و ايده‌آل خود را دست يابيم. هر هفته بهتر خواهيم شد و بازي به بازي روند رو به رشدي را خواهيم داشت.
    دينورزاده تصريح کرد:‌ بايد بگويم که مربي هستم و تا هر زمان که من را بخواهند فعاليت مي‌کنم و هر زمان هم که با من نخواهند کار کنند به راحتي مي‌روم و هيچ مشکلي در اين زمينه ندارم اما به نظرم درست نيست در بازي‌هاي ابتدايي برخي رسانه‌ها اين مسائل را مطرح کنند.

منبع:
    کد:
    Last edited by yashgin128; 07-08-2011 at 15:49.

20. این کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •