تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 186 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بازی رو از طریق espn دنبال می کردم و رادیو گانرزتراست (از بس که رادیوی ورزش مسائل ورزشی می پخشه!)
    برد رو تبریک میگم... یه واقعیتی رو بگم... قبل از بازی وقتی 5-1 سیتی تو وایت هارت لین رو متوجه شدم، پیش خودم گفتم، حسین عمرا این هفته صدر نشین نمیشیم... مگه میشه 5 تا به آرسنال زد... برد قابل پیشبینی بود اما این همه گل خداییش نه...
    از ده گل، فقط 4 گل ابتدایی منچستر رو دانلود کردم دیدم... گل اول یانگ محش رود! چقدر این بشر فوق العادست... درباره ضربه آزاد هایی رونی یه نکته بگم، تو بازی تاتنهام دقیقا یه همچین ضربه کاشته ای (شبیه گل سوم این بازی) زد و فریدل با مصیبت گرفت... اونجا پیش خودم گفتم واقعا استاد شده وین تو کاشته زدن... دقیقا این بازی ثابت شد.
    مصدومیت همسترینگ ولبک اعصابم رو خورد کرد... امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه.. + یه تشکر ویژه از داوید... پنالتی سرنوشت سازی رو گرفت.
    یه نکته جالب بگم... گزارشگر رادیوی گانرزتراست (فکر کنم اسمش محسنه) بنده خدا بعد از گل چهارم نا نداشت گزارش کنه... البته همونطور که ایشون گفتند، نبود سانیا و ورمایلن خیلی رو نتیجه بازی تاثیر گذاشت... خداییش هم آرسنال هیچ کسی رو روی نیمکت نداشت... + جالبه ایشون سر ضربه کاشته های رونی، از حرکات اندرسون واقعا ناراحت بود. در کل دمش گرم... هم خوب گزارش کرد و هم صداش از امثال خیالاتی و یوسفی بهتر بود...
    حالا معلوم نیست برای ونگر چه تصمیمی گرفته میشه و کلا چه مصاحبه هایی بعد بازی میشه... تو OT که شعار یونایتدی ها Sacked In The Morning بود.
    +
    تو espn یه جمله ای اومد که جالب بود:
    Twitter reckons the last time Arsenal conceded seven was in 1927.
    ولی خداییش تقصیر آرسن هم نیست.. مهرهای کلیدی یه تیم برن و مابقی همه جوون باشن همینه دیگه...
    به هر حال به عنوان یه یونایتدی آرسنال رو با بازیه واقعا خوبی که تو اولدترافورد انجام داد ستایش می کنم و مطمئنم بعد از چند هفته ما آرسنال واقعی رو میبینیم.
    بازم تبریک به همه یونایتدی های گل
    یاعلی
    ویرایش:

آمار بازی:
      محتوای مخفی: برای مشاهده آمار بازی کلیک کنید 

Last edited by pcforlife; 28-08-2011 at 21:07.

2. 11 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی لینک هایلایت بازی رو نداره ؟

اینم یه عکس
    Last edited by kkkaktoos; 28-08-2011 at 21:35.

4. 4 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

WOW !!‌
    چی به سر آرسنال اومده واقعاً ؟!
    این همون ونگره؟! این آرسنال کجا و آرسنال سال پیش که ترس رو به تن حریفاش می‌انداخت کجا ؟!‌
    من منچستری‌ام، اما واقعاً ناراحتم واسه همچین تیم خوبی که داره به فنا میره ...
    فوتبال آرسنال بدون سسک و سمیر هم ادامه داره به خدا ! چرا این جوری شدن اینا ؟!‌

تبریک میگم بچه‌ها، امسال منچستر با همین روند ادامه بده، لیگ برتر که هیچ، پای فینال CL با بارسا خواهد بود ... (و چه سخته طرفدار یکیشون بودن !)

6. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اینم یه عکس دیگه از اسکوربورد مشابه عکس جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

8. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

هرچند زیاد از ونگر خوشم نمیاد ولی واسه ونگر و آرسنال احترام زیادی قائلم و اصلا دوست ندارم اینطوری بازی کنن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 8 کاربر از BIKHIAL_ALL_75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

منچستریونایتد 8 - آرسنال 2، توپچی ها در الدترافورد تحقیر شدند
    تیم فوتبال منچستریونایتد موفق شد با نتیجه عجیب 8 بر دو رقیب لندنی خود را شکست دهد

سایت گل - در روزی که تیم فوتبال منچسترسیتی با نتیجه 5 بر یک تاتنهام را مغلوب کرده بود یونایتد، دیگر تیم شهر منچستر نیز با یک نتیجه عجیب آرسنال دیگر تیم لندنی را شکست داد.
    یونایتد در دیدار فوق العاده در ورزشگاه خانگی خود موفق شد با نتیجه 8 بر دو آرسنال بحران زده را شکست دهد. به نظر می رسد از دست دادن سمیر نصری و سسک فابرگاس و عدم جذب جانشین برای این دو حسابی توپچی ها را تضعیف کرده است.
    بازی در ابتدا متعادل آغاز شد اما هر چه از زمان بازی می گذشت فاشر یونایتد بر روی دروازه آرسنال بیشتر می شد. دنی ولبک در دقیقه 22 با ضربه سر گل او یونایتد را به ثمر رساند. در دقیقه 27 بازی داور یک ضربه پنالتی را به سود آرسنال اعلام کرد اما دخه آ ضربه فان پرسی را مهار کرد تا نتیجه همان یک بر صفر باقی بماند.
    یک دقیقه بعد اشلی یانگ با یک ضربه فنی و دیدنی از پشت محوطه جریمه توپ را به قعر دروازه آرسنال فرستاد و نتیجه را دو بر صفر کرد.
    سه دقیقه قبل از پایان نیمه اول وین رونی روی یک ضربه ایستگاهی به زیبایی دروازه توپچی ها را برای سومین بار باز کرد اما این پایان کار در نیمه اول نبود، تئو والکات در دقایق تلف شده نیمه اول یکی از گلها را جبران کرد تا آرسنال قبل از رفتن به رختکن کمی از شدت این شکست بکاهد.
    نیمه دوم نیز با حملات یونایتد ادامه پیدا کرد، آنها در دقیقه 64 بار دیگر توسط رونی به گل رسیدند. سه دقیقه بعد نانی با یک ضربه چیپ گلی تحقیر آمیز را وارد دروازه شجینی، سنگربان جوان آرسنال کرد.
    در ادامه پارک جی سونگ در دقیقه 70 ، تنها دو دقیقه بعد از به میدان آمدنش بار دیگر دروازه میهمان را باز کرد تا نتیجه بازی هر لحظه برای آرسنال بدتر شود.
    در دقیقه 75 بازی فان پرسی روی اشتباه خط دفاعی یونایتد یکی دیگر از گل ها را جبران کرد اما نتیجه همچنان تحقیر آمیز است. این پایان کار نبود و آرسنال دو گل دیگر هم دریافت کرد. رونی در دقیقه 87 از روی نقطه پنالتی گل هفتم یونایتد را به ثمر رساند و هت تریکش را نیز در این بازی کامل کرد.
    در دقایق تلف شده بازی نیز اشلی یانگ گلی مشابه گل اول خود به ثمر رساند تا طوفان شیاطین سرخ در نهایت خاموش شود و آرسنال قربانی آن باشد.
    نکته جالب اینکه ترکیب ابتدایی یونایتد در این بازی جوانتر از ترکیب آرسنال بود و شاگردان فرگوسن نشان دادند تا چه حد آماده هستند و می توانند برای هر تیمی خطر ساز باشند.

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان تبریک به همه هواداران منچستر...
    البته واقعا حیف ارسنال بود که اینطوری ببازه.

14. 3 کاربر از mohsen_gh1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با اینکه طرفدار آرسنال نیستم ... ولی دیدن ونگر تو این شرایط ... یه جورایی واقعا آدم بغضش میگیره ... ونگر رو همیشه دوستش داشتم و دارم ...

کسیکه با تمام دانش و پرستیژ فوتبالی خودش هیچوقت نتونست حقشو از این فوتبال بی وفا بگیره ...
    Last edited by Ssarshar; 28-08-2011 at 22:35.

16. 5 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

این چه وضعیه ارسنال چرا ایجوری شد ؟
    اصلا دوست نداشتم اینجوری ببره یه بازی 3-2 رو ترجیح میدادم به این نتیجه
    ارسنال نابود شد کلا

18. این کاربر از kar1591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

13 تذکر

سوای از نتیجه و اتفاقات بازی، صحبت ها و پست های اختصاصی راجع به آرسنال و آرسن ونگر، فقط در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    مرسی

20. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •