تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 134 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گوشی با فارسی مشکل نداره که هیچ ، همه منوهاش هم فارسی میشه
    Divx بکی دو بار من تست کردم مشکل خاصی نداشت (با نرم افزار v player )
    NFS مشکل نداره ولی asphalt 5 که خیلی با حال تره
    چند وقت پیش قیمت مشهد با گارانتی نزدیک 257 بود

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

سلام

همونطور که میدونید یه موردی که خیلی رو اعصاب هست در مورد این Gio کم بودن حافظه داخلی هستش. طوری که اگه برنامه زیاد بریزید سریع پر میشه. یه سری برنامه ها هم که نمیشه منتقل کرد رو SD.

اگه مثل من این مشکل رو دارید پیشنهاد میکنم حتما گوشی رو Root کنید. بعد از root کردن با برنامه Link2SD میشه برنامه هایی که تو حالت عادی ریخته نمیشن رو SD رو راحت منتقل کنید و حافظه داخلی خالی بشه و دیگه از شر اون "Phone storage space is getting low" خلاص بشید!

برای Root کردن 2.2 هم از این برنامه ی SuperOneClick استفاده کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته برنامه install manager هم خوبه، نیازی به پارتیشن بندی کارت حافظه نداره - اون برنامه هم نیاز داره گوشی root باشه
    Last edited by mahla_EEL; 22-08-2011 at 13:20.

2. 2 کاربر از mahla_EEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

البته برنامه install manager هم خوبه، نیازی به پارتیشن بندی کارت حافظه نداره - اون برنامه هم نیاز داره گوشی root باشه
    آره برای Link2SD باید پارتیشن بندی کرد کارت رو، راجع به این برنامه که گفتین نشنیده بودم وگرنه همینو میریختم!

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

من میخوام این گوشی رو بخرم دوستان و چند تا سوال دارم ازتون ...
    1-گیم های نسبتا معمولی در حد Angry Birds و Ninja Fruit رو کامل و روونه روون باز میکنه ؟
    2- اینکه با توجه به اینکه رزولوشن این گوشی نسبتا کمه اگه نرم افزار یا گیم پیدا کنم گیم ها خودشنو قابلیت Multi-Resolution دارن یا اینکه گیم و نرم افزار مخصوص جیو رو باید پیدا کنیم ؟ ( تاکیدم بیشتر روی نرم افزار هست) یعنی طوری نشه که وقتی نرم افزار رو نصب کردی نصف نرم افزار یا گیم رو نشون نده.
    من سه تا ورژن انگری برد رو ریختم و مشکل اساسی هم ندارم
    برنامه هم مشکلی ندارم

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

سلام میشه بگید این برنامه چجوری موفعیت خودت رو نشون میده . من هر چی گشتم توش . نگفت من کجام ؟؟؟؟؟؟؟
    بالا سمت راست عکس یه دایره مثل دایره هدف گیری داره اونو بزن

++ دوستان من ndrive رو هم امتحان کردم انصافا دقتش تو مکان یابی و turn by turn اش خوبه اما مسیر یابیش یه مقدار احمقه یعنی یه مقدار که ...
    نکته ضعف اصلیش گرافیکیشه واقعا در کنار گوگل مپ اصلا حرفی برای گفتن نداره (از لحاظ گرافیک) + street view و عکس ماهواره ای (دقیقا مثله گوگل ارث) گوگل مپ رو فوق العاده می کنه

من گوگل مپ رو ترجیح میدم برای اینکه نیازم بیشتر به دیدن نقشه و عکس هوایی هست نه مسیر یابی

در هر صورت بنظرم چندتا ازین برنامه ها کنار هم می تونن نیازها رو کامل پوشش بدن

(ادغام شود)
    Last edited by hsein; 22-08-2011 at 18:05.

6. 2 کاربر از hsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

++ دوستان من ndrive رو هم امتحان کردم انصافا دقتش تو مکان یابی و turn by turn اش خوبه اما مسیر یابیش یه مقدار احمقه یعنی یه مقدار که ...
    نکته ضعف اصلیش گرافیکیشه واقعا در کنار گوگل مپ اصلا حرفی برای گفتن نداره (از لحاظ گرافیک) + street view و عکس ماهواره ای (دقیقا مثله گوگل ارث) گوگل مپ رو فوق العاده می کنه

(ادغام شود)
    سلام من هم با نظر شما البته ادغام رو میگم موافقم
    در ضمن استریت ویو رو من ندارم چند بار هم نصب کردم نمی دونم چرا میشه راهنمایی کنید دوستان

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من گوگل مپ رو ترجیح میدم برای اینکه نیازم بیشتر به دیدن نقشه و عکس هوایی هست نه مسیر یابی

(ادغام شود)
    اون بالا سمت راست و چپ فقط یه مثبت و منقی هست که برای زوم هست .؟

پروفشنال hsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    tehran-esfahan

پيش فرض

اون بالا سمت راست و چپ فقط یه مثبت و منقی هست که برای زوم هست .؟
    ورژن چنده؟ شاید قدیمیه ماله من 5.7.13 هست
    نمدونم تو قدیمیا چجوریه

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

چندتا سوال داشتم

يكي اينكه حافظه گوشي پر شده و نميدونم چجوري خاليش كنم

نرم افزارايي هم كه نصب كردم مورد نيازمه آيا ميشه برنامه ها رو روي رم نصب كرد گوشيرو روتش كردم

لطفا كمكم كنيد

و يه مشكل ديگه هم اينه كه گوشي خيلي وقتا هنگ ميكنه و اصلا تاچش كار نميكنه و هر چي دكمه وسطي رو ميزنم هي ميره تو دفترچه تلفنو برميگرده پشت سر هم اين كارو تكرار ميكنه تا مجبور ميشم گوشيو خاموشو روشن كنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چندتا سوال داشتم

يكي اينكه حافظه گوشي پر شده و نميدونم چجوري خاليش كنم

نرم افزارايي هم كه نصب كردم مورد نيازمه آيا ميشه برنامه ها رو روي رم نصب كرد گوشيرو روتش كردم

لطفا كمكم كنيد

و يه مشكل ديگه هم اينه كه گوشي خيلي وقتا هنگ ميكنه و اصلا تاچش كار نميكنه و هر چي دكمه وسطي رو ميزنم هي ميره تو دفترچه تلفنو برميگرده پشت سر هم اين كارو تكرار ميكنه تا مجبور ميشم گوشيو خاموشو روشن كنم
    سلام
    با برنامه app 2 sd میتونی بدون نیاز به روت برنامه ها رو به sd منتقل کنی.
    با move 2 sd enabler هم با نیاز به روت میتونی همرو(غیر سیستمی) منتقل کنی که ویجت ها و کیبرد ها رو نباید منتقل کنی.
    و با link 2 sd با نیاز به روت و sd پارتیشن بندی شده میتونی همرو (غیر سیستمی) رو منتقل کنی حتی ویجت و کیبرد.
    که خودم از آخری استفاده میکنم

ولی به نظرم دومی بهتر باشه

در مورد مشکل آخرت نمیدونم شاید برنامه زیاد داری یا برنامه ها رو بعد اجرا نمیبندی یا ...
    Last edited by prince_fable; 23-08-2011 at 10:41.

12. این کاربر از prince_fable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

سلام
    با برنامه app 2 sd میتونی بدون نیاز به روت برنامه ها رو به sd منتقل کنی.
    با move 2 sd enabler هم با نیاز به روت میتونی همرو(غیر سیستمی) منتقل کنی که ویجت ها و کیبرد ها رو نباید منتقل کنی.
    و با link 2 sd با نیاز به روت و sd پارتیشن بندی شده میتونی همرو (غیر سیستمی) رو منتقل کنی حتی ویجت و کیبرد.
    که خودم از آخری استفاده میکنم

ولی به نظرم دومی بهتر باشه

در مورد مشکل آخرت نمیدونم شاید برنامه زیاد داری یا برنامه ها رو بعد اجرا نمیبندی یا ...
    ممنون دوست عزيز

چجوري بايد پارتيشن بندي كنم رمو ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •