تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 171 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چند سوال داشتم:
    1- چطوری میشه به bios دستگاه رفت؟ ( برای چک کردن سیستم تگ )
    2- نور صفحه که میگن بر میگرده آدم رو اذیت نمی کنه؟
    3- صداش چطوره؟
    1- با F2
    2-
    3- در حد مطلوبه . مث بقیه

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

حل مشکل full screen بازیها در ویندوز 7 در لبتاپ 5010 دل برای رفع این مشکل به ران رفته regedit رو تایپ کنید و به ادرس زیر بروید
    Run >>> Regedit >> hkey_local_machine-> system-> controlset001-> control-> graphicsdrivers-> configuration >> sec54410-00 ... >>> 00 >>> 00 >> Open The ( Scaling ) >>Value Data = (3) >>> OK
    و عدد 4 را به 3 تغییر دهید تا مشکل حل شود+
    مشکلی بود پ خ بدید

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان من متوجه نشدم.service tag رو مگه تو بایوس می نویسه؟!می شه مختصرا بگید کجا سرویس تگ رو می نویسه؟

متوجه شدم.دوستمون system tag رو پرسیده بود.ولی حالا چرا پستم پاک نمی شه!
    Last edited by amin666; 22-10-2011 at 16:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خدمت دوستان یادش بخیر من از اولین کسانی بودم که 5110 گرفتم و مشکلات رو اینجا با دوستان حل میکردیم.
    بعد از 7 ماه هنوز هم اعتقاد دارم بهترین مدل تو رنج خودشه اگه موقع خرید توجه کنید و ریفر نخرید.
    Update بایوس به شماره A08 اومده برید دانلود کنید...

5. این کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aliabolhasni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام من مشکل بلوتوث رو حل کردم با یه برنامه هم دریافت و هم ارسالم به کار اوفتاد هرکی خواست بگه؟

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------

سلام خدمت دوستان یادش بخیر من از اولین کسانی بودم که 5110 گرفتم و مشکلات رو اینجا با دوستان حل میکردیم.
    بعد از 7 ماه هنوز هم اعتقاد دارم بهترین مدل تو رنج خودشه اگه موقع خرید توجه کنید و ریفر نخرید.
    Update بایوس به شماره A08 اومده برید دانلود کنید...
    سلام من وقتی بایوس رو آپدیت کردم لپ تاپ موقعه بازی سنگین داغ میکنه ویعد از 30دقیقه خاموش میکنه فقط تو بازی واسه شما این طوری میشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من متوجه نشدم.service tag رو مگه تو بایوس می نویسه؟!می شه مختصرا بگید کجا سرویس تگ رو می نویسه؟

متوجه شدم.دوستمون system tag رو پرسیده بود.ولی حالا چرا پستم پاک نمی شه!
    عزیزم شماره سرویس تگ دستگاه
    روی برگه گارانتی
    پشت لپ تاپ روی بدنه
    زیر باطری
    روی خود باطری
    و روی شارژر هست و همشون هم باهم یکی هستند(باید اینطور باشند)
    این سرویس تگ به منظور شماره شناسایی لپ تاپ شما در شرکت ارائه دهنده خدمات گارانتی و سایت دل هستش.
    که میتونید با وارد کردن اون در سایت دل آخرین درایورها رو دانلود کنید و یا از وضعیت گارانتی های دستگاهتون و مشخصات و احیانا تعمیرات با خبر بشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من مشکل بلوتوث رو حل کردم با یه برنامه هم دریافت و هم ارسالم به کار اوفتاد هرکی خواست بگه؟

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------

سلام من وقتی بایوس رو آپدیت کردم لپ تاپ موقعه بازی سنگین داغ میکنه ویعد از 30دقیقه خاموش میکنه فقط تو بازی واسه شما این طوری میشه؟
    سلام والا من زیاد بازی نمی کنم همین دیروز Crysis2 رو حذف کردم اگه نه واستون چک میکردم.
    به هر حال بسته به بازی که بازی میکنید شاید درجه اونقدر بالا میره که مجبور میشه سیستم رو خاموش کنه مثلا من همین کراسیس رو که بازی میکردم دما رو با نرم افزار اورست که چک میکردم تا 98 الی 100 بالا میرفت اونم فقط تو 45 دقیقه در حالی که یه کول پد خوب هم داشتم در کل لپ تاپ به درد بازی های سنگین نمیخوره ولی از 2 روز پیش که بایوس رو آپدیت کردم یه ریز لپ تاپ روشن بوده و کارایی باهاش انجام دادم که کم از بازی نبوده و مشکلی نداشتم تا الان.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هیچ وجه
    اما من یه ضعفی توش دیدم ...توی بعضی بازی ها وقتی سیستم رو حالت برق شهری هستش همچیز خوبه و عالی کار میکنه ولی وقتی از برق بکشی و با باطری باشه کمی کم میاره !
    مثلا بازی جدید درایور اینطوریه
    البته این یه مشکل محسوب نمیشه و بیشتر یه ضعفه که بی اهمیته.
    عمده کار من با نرم افزارهای طراحی دو بعدی و 3 بعدی هستش باهاشون که کار میکردم چیز خاصی حس نمیکردم به نظر همچیز خوب میرسید.
    به نظرم سعی کن اگر تو خونه سیستم مناسب داری با لپ تاپ زیاد بازی نکنی چون اساسا لپ تاپ چیز ظریفیه و زیاد کار کشیدن ازش خیلی خوب نیست و نمیتونه جایگزین سیستم رو میزی باشه..
    -----------
    من لپ تاپم رو دادم گارانتی و گفتن 3 روزه بهم میدن(برای مشکل جک هدفونش)
    ببینم چیکار میکنن

داره خودمونی میشه aliabolhasni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام والا من زیاد بازی نمی کنم همین دیروز Crysis2 رو حذف کردم اگه نه واستون چک میکردم.
    به هر حال بسته به بازی که بازی میکنید شاید درجه اونقدر بالا میره که مجبور میشه سیستم رو خاموش کنه مثلا من همین کراسیس رو که بازی میکردم دما رو با نرم افزار اورست که چک میکردم تا 98 الی 100 بالا میرفت اونم فقط تو 45 دقیقه در حالی که یه کول پد خوب هم داشتم در کل لپ تاپ به درد بازی های سنگین نمیخوره ولی از 2 روز پیش که بایوس رو آپدیت کردم یه ریز لپ تاپ روشن بوده و کارایی باهاش انجام دادم که کم از بازی نبوده و مشکلی نداشتم تا الان.
    واقعا لپ تاپ بدرد نخوری هست

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز دیگه تند نمی ری >>؟؟؟ قانع شدی به حرف ها . این لپ تاپ مزخرف رو من از روی ناچار خریدم چرا ؟؟؟ چون زمانی که دنبال Y560P می گشتم نیست شده بود و ناچار این رو خریدم . من ایسوس داشتم 3 سال همه جوری پا بود . اما این داغون یک ماهه داغون شده .

باتشکر احسان
    منظورت چیه دیگه تند نمیری؟
    سرویس تگو بزار و مشکلتو بگو

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

من لپ تاپم رو دادم گارانتی و گفتن 3 روزه بهم میدن(برای مشکل جک هدفونش)
    ببینم چیکار میکنن
    برا حل مشکل با امواج مغناطیسی چی ؟
    من با زیگورات تماس گرفتم و گفتن تا حالا چنین مشکلی رو تو محصولاتمون نداشتیم و مشکل شما رو بهشون گفتم و گفتن مشکل خیلی بزرگیه و تا مرز تعویض هم ممکنه بره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •