تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 96 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

طرف به ابدیت پیوست
    Last edited by h!tman; 02-12-2011 at 18:37.

2. 3 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اینم اسکرین شات با چندین تا برنامه (بیشتر از اون تعداد برنامه ای که حسن اسکرین شات گذاشته پس 90 مگ نیست 241 مگه با بیشتر از همون تعداد برنامه باز )

اینم باز اسکرین شات از مشخصات گوشیم

Last edited by sAeEd_kHaAn; 02-12-2011 at 10:55.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا هی خودتونو بکوبید به در و دیوار

5. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوما نمیدونستم چند تا عکس و نقاسی سبزو نارنجی اسمش میشه مدرک!
    عقل شما متاسفانه در همین حده ، چون کلا نمیدونی بنچمارک چی هست...
    توی بنچمارک گیری ، یه سری عملیات ، مثل رندر یک صحنه 3 بعدی ، رندر یک صحنه 2 بعدی ، یه سری محاسبات سی پی یو ، سرعت انتقال رم و ... صورت میگیره و بر اساس نتایج ، نمره میگیره... پس یعنی بنچمارک = عمل یک گوشی...
    اگر این رابط کاربری که بر روی سنسیشن است روی گالاکسی اس2 بود اصلا بالا نمیومد،چه برسه در تستای بنچمارک رتبه بالا بگیره
    ضمنا سی پی یوی سنسیشن بر روی 1.2 کلاک شده است و با یه اورکلاک به 1.5 ارتقا پیدا میکنه که اونوقت تستای بنچمارکش دیدن داره! هر چند اونموقع هم رابط کاربری جذاب SEnce UI باعث افت در سرعت و قدرت گوشی میشه و رتبه اونا در تستای بنچمارک از جایگاه واقعیش دور میکنه
    بنچمارک 1.5ــشم دیدیم... که هنوز به 1 گیگا اتریکس سابق منم نمیرسه : )) چه برسه به اس 2...
    اگه از اینترنت بفهمی! میدونی که gsm.ir بزرگترین سایت موبایل ایرانه که تمام خبراش از بزرگترین سایتهای رسمی جهانه!!
    =))))))))))))))))))
    نمیدونستم gsm.ir این قدر سایت عظیمیه =))
    راستی میشه بدونم چرا گالاکسی اس 2 با این قدرتش توی اجرای بعضی بازیهای اچ دی کم میاره!! این کارا که نکسوز وان هم به راحتی انجام میده که یه هسته ایه!!
    اگه برنامه ها و بازیهای مخصوص دو هسته ای بیاد میخواد چیکار کنه؟
    این واسه ی روز اولیه که گوشی اومده بود ، و گیم های HD واسه چیپ Exynos بهینه سازی نشده بودن که الان شدن... ولی به هر کی اینو بگی میزنه تو صورتت... چون اتفاقا پرفورمنس گیم های اچ دی روی اس2 کاملا غیر قابل مقایسه با سنسیشنه... وقتی از چیزی اندازه نخود اطلاع نداری ، ببند...
    راستی،وقتی با گالاکسی اس 2 کار میکنی دستکش نسوز دستت کن که پشتش که داغ میشه دستتو نسوزونه!
    لازم به یادآوریه که سنسیشن روی رام اولیش بدتر بود...
    لطفا گردش خود در اینترنت را فقط به p30world محدود نکنید!!! اینترنت سایتهای بسیار دیگه ای هم داره!!
    مثل gsm.ir ؟؟؟ نگران نباش ، ما خیلی بیشتر از این حرفا تو نت میگردیم...
    پرش آنتن هم تنها در مناطقی که پوشش خوب شبکه نداره گزارش شده!! در بقیه موارد حتی از نوکیا هم که به آنتن دهی معروفه جلو میزنه
    این نکته ایه که همون gsm.ir خودتم بهش اشاره کرده
    نیاز به HDMI عیب به حساب نمیاد،چون غیر از یکی دو تا گوشی هیچ گوشی دیگه پورت HDMI نداره!! ضمنا این پورت به چنان شارژی لازم داره که موقع استفاده از آن بهتره گوشیا به شارژ وصل کرد!!
    پس بیجا میکنی توی مشکلات S2 هم اینو میزنی...
    صفحه نمایش این گوشی هم فقط زیر آفتاب کاراییش کمه!! ولی من کمتر کسیو دیدم بره فرق آفتاب وایسه و با گوشیش کاراشو بکنه(شاید شما....) مگه در حین عبور آفتابگیر شه که اونم زود گذره!
    توی نور اطاق هم حسن 2-3 بار مقایسشونو گذاشت...
    در مورد افتادن دکمه ولوم با یکی دو گل بهار نمیشه!!!
    یکی دو گل نبوده ، خیلی بیشتر بوده... سنسیشن دوست من با یه ضربه ساده چنان بلایی سر پشتش اومده که فکر میکنی از زیر لودر رد شده...
    در مورد رم ضعیف تکذیب میشه!! ولی بهتر بود رم بالاتری میداشت
    تو مگه کی هستی که بخوای تکذیب کنی؟؟؟ ها؟؟؟
    مهم اینه که اینقدر سنس سنس میکنین ، رو گوشیتون باشه رمتون میشه 110...
    اینم سند و مدرک از گوشی خودم ( قابل توجه پارسا و دوستاش )
    پسر جان ، اینجا ما هممون با اندروید کار کردیم و میدونیم که چیکارا میشه توش کرد...

7. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سر جان ، اینجا ما هممون با اندروید کار کردیم و میدونیم که چیکارا میشه توش کرد...
    چیکار میشه کرد ؟ چرا هرچی به نفعته راسته و درست هرچی به ضررته میشه دروغ ؟ مدرک خواستی گذاشتم نمیدونی چی جواب بدی چرا میپیچونی ؟ مدرکای سایتای خارجی که حسن میذاره رو همتون به به و چه چه میکنین هرکی حرف میزنه میگین این مدرکش
    از من مدرک خواستین حالا که مدرک گذاشتم
    متاسفم واسه همتون هرجا کم میارین میزنن تو یه چیز دیگه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

دوستان این بنده خدا zatara تقصیر نداره یه مقدار اطلاعاتش پایینه فقط

اولا از این سایت که به مدیران روشن فکرش اعتقاد داشتم انتظار نداشتم اهل تبعیض و طبقه بندیه کاربران و نظراتشون باشن و تمام پستای منو حذف کنند فقط به این گناه که امتیاز پایینی دارم و از بقیه دوستان را با انواع الفاظ نا مناسب بزارن باشه فقط چون امتیاز بالایی دارن!!
    بنظرم یه کمی در رسالت اطلاع رسانی این سایت اینجوری خلل وارد میشه!
    نه به خاطر تبعیض نیست به خاطر اینه که اصلاً نمیدونی تو بازیهای اچدی کم میاره یعنی چی یا اینکه به بنچ مارکهای سایت anandtech میگی نقاشی سبز و نارنجی
    خب من برات توضیح میدم ... وقتی یه بازیرو اجرا میکنی در هر ثانیه یه تعداد فریم میده که هر چی تعدادش بیشتر باشه بازی روونتر اجرا میشه ... خب همین نقاشیای سبز و نارنجی نشون میدن که توی یه تست گرافیکی که مثله بازی هست هر گوشی چند فریم میده و میبینی که اس2 تقریباً 3 برابر سنسیشن فریم میده و این یعنی 3 برابر اجرای روون تر بازیها تو اس2 خب پس الان کدوم گوشی تو اجرای بازی های اچدی کم میاره ؟ بلند بگو خشگلم آفرین سنسیشن درسته

ضمنا سی پی یوی سنسیشن بر روی 1.2 کلاک شده است و با یه اورکلاک به 1.5 ارتقا پیدا میکنه که اونوقت تستای بنچمارکش دیدن داره! هر چند اونموقع هم رابط کاربری جذاب SEnce UI باعث افت در سرعت و قدرت گوشی میشه و رتبه اونا در تستای بنچمارک از جایگاه واقعیش دور میکنه
    اتفاقاً اتفاقا با کلاک 1.5 ش هم موجوده خودت ببین البته اگه نمیگی اینا نقاشین

این اولی اگه دقت کنی نوشته lower is betther یعنی هرچی کمتر بهتر
    خب میبینیم که نسبت به سنسیشن معمولی که 1.2 هست یه ذره بهتره شده ولی خب بازم از اس2 ضعیفتره

بقیه بنچ مارکارو با هم میبینیم

پس سنسیشن xe که به 1.5 کلاک شده همچین دیدنیم نداره

اگه از اینترنت بفهمی! میدونی که gsm.ir بزرگترین سایت موبایل ایرانه که تمام خبراش از بزرگترین سایتهای رسمی جهانه!!
    اینم لینک 8 تا عیب گالاکسی اس 2 چشم بادومیتون.....
    اتفاقاً ببخشید رک میگم آدم باید خیلی نفهم باشه که gsm رو قبول داشته باشه ... خب مگه نمیگی تمام خبراش از بزرگترین سایتهای رسمی جهانه خب بسم الله از اون بزرگترین سایتهای رسمی جهان لینک این 8موردو بیار

راستی میشه بدونم چرا گالاکسی اس 2 با این قدرتش توی اجرای بعضی بازیهای اچ دی کم میاره!! این کارا که نکسوز وان هم به راحتی انجام میده که یه هسته ایه!!
    اگه برنامه ها و بازیهای مخصوص دو هسته ای بیاد میخواد چیکار کنه؟
    راستی،وقتی با گالاکسی اس 2 کار میکنی دستکش نسوز دستت کن که پشتش که داغ میشه دستتو نسوزونه!
    برای یه بحث منطقی اول لازمه آدم بفهمه اصلاً جریان چیه نه اینکه کپی و پیست کنه بالا توضیح دادم که کم اوردن تو بازی یعنی چی
    این هم دقیقاً مثله مشکل تاچ سنسیشن نرم افزاری بود ولی جالبتر اینکه سنسیشن هم همین مشکل رو داشت

طرف رفته خریده داره میگه داغ میکنه بخون (اگه نخونی دوباره بیای همینارو تکرار کنی اونوقته که احتمال سعید بودنت زیاد میشه الان احتمال سعید بودنت 70 درصده )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا گردش خود در اینترنت را فقط به p30world محدود نکنید!!! اینترنت سایتهای بسیار دیگه ای هم داره!!
    منم دقیقاً همین درخواست رو از شما دارم خودتونو به دکون gsm محدود نکنید سایتهایی مثله anandtech.com واقعاً سایت هستن و نه دکون

بقیشم که دیگه داستان سرایی بود و داستان هم جواب نداره فقط این وسط یه لطیفه هم تعریف کردید یاد آوری میکنم دوستان لبخند بزنن

صفحه نمایش این گوشی هم فقط زیر آفتاب کاراییش کمه!! ولی من کمتر کسیو دیدم بره فرق آفتاب وایسه و با گوشیش کاراشو بکنه(شاید شما....) مگه در حین عبور آفتابگیر شه که اونم زود گذره!

من الان به نتایج عجیبی دست پیدا کردم
    این 777 پست یا توسط مخالفین سنسیشن (البته بد برداشت نشه منظورم کسایی هست که سنسیشن رو بهترین گوشی جهان نمیدونن ) یا سعید
    بله تو کل p30 فقط سعید هست که عاشق این گوشیه و با یوزرهای مختلف سعی داره ازش دفاع کنه بزارید راحت باشه واسه خودش تعریف کنه و حال کنه
    Last edited by hasanmotori; 02-12-2011 at 12:14.

10. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

حسن تو که خوب توضیح میدی در مورد پستای من چرا توضیح ندادی ؟ اونایی که اسمشو گذاشتی مدرک من خلافشو بهت ثابت کردم چرا ادامه نمیدی ؟ منتظرم

اونوقته که احتمال سعید بودنت زیاد میشه الان احتمال سعید بودنت 70 درصده )
    متاسفم واست اگه خوب چشماتو باز کنی اسکرین شات گوشیمو گذاشتم با cpu1.5 و رام xe هر ... میتونه تشخیص بده اون کاربر من نیستم
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 02-12-2011 at 12:28.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بابا چرا اینقدر بحث میکنین شماها !!!
    -----------------------------------------------
    من یه سوال داشتم کسایی که این گوشی رو دارن خداییش صادقانه جواب بدن :
    1 - آنتن دهی این گوشی تو مکالمه مشکل داره ؟
    2 - باتری این گوشی چه طوریه ؟ مثلا به نسبت گالکسی s ؟ تو پخش فیلم باتریش چقدر دووم میاره ؟
    3 - تاچ این گوشی درسته که مشکل داره ؟
    ممنون ازتون

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بابا چرا اینقدر بحث میکنین شماها !!!
    -----------------------------------------------
    من یه سوال داشتم کسایی که این گوشی رو دارن خداییش صادقانه جواب بدن :
    2 - باتری این گوشی چه طوریه ؟ مثلا به نسبت گالکسی s ؟ تو پخش فیلم باتریش چقدر دووم میاره ؟
    3 - تاچ این گوشی درسته که مشکل داره ؟
    ممنون ازتون
    بحث نیست تبادل نظره

کسایی که گوشیو دارن؟ فقط سعید داره اونم آفه ولی من داشتم یه کمش رو می گم تا استاد بزرگ تشریف فرما بشن
    1. من مشکل آنتن دهی نداشتم
    2.باطری نسبتا ضعیفه یعنی با کار متوسط هر روز باید شارژ بشه(فیلم رو تست نکردم)
    3.من تا حالا ندیدم حقیقتش اگرم باشه شاید تعداد معدودیشون این مشکل رو داشتن

خواهش

14. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اینطور که خودم تست کردم خیلی نه (ولی تو نت زیاد گفتن :-؟؟ )... بیشتر مشکل واسه وای فای ــه...
    از گلکسی اس ضعیف تره... تو پخش فیلم تست نکردم...
    متاسفم واست اگه خوب چشماتو باز کنی اسکرین شات گوشیمو گذاشتم با cpu1.5 و رام xe هر ... میتونه تشخیص بده اون کاربر من نیستم
    آره تو راست میگی...
    مدرک خواستی گذاشتم نمیدونی چی جواب بدی چرا میپیچونی ؟
    اتفاقا من از تو مدرک نخواستم... پست هم گذاشتم که مدرکی که تو بزاری واسه من هیچ اهمیتی نداره (که خودت گزارش رد کردی و پاک کردن)...

16. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •