تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 241 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

داره خودمونی میشه guru3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون میشم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پدرم در اومده

2. این کاربر از guru3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت
    Last edited by Kasra 91; 22-03-2012 at 05:41.

4. این کاربر از Kasra 91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام و تبریک سال نو
    لطفا بررسی کنید
    منتظر پاسختون هستم
    با تشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از bia.berim.so2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با سلام و تبریک سال نو
    لطفا بررسی کنید
    منتظر پاسختون هستم
    با تشکر
    مشکل شمامربوط به فایل Ntfs.sys که از فایلهای شاخه ویندوز میشه اول از همه برنامه Memtest86 ازلینک پایین دانلود روی فلش بوت کنید بعدش از طریق بوت بالا بیاین سیستم اسکن کنید درمرحله بعد به وسیله برنامه driver genius که داخل لینک دوم هست کلیه درایورهای سیستم آپدیت کنید رای درایور گرافیکم از داخل سایت سازنده اپدیت کنید واسه پاک کردنشم از برنامه deiver sweeper که داخل لینک سوم هست استفاده کنید از طریق safe mode درایورهای سیستم پاک آپدیت کنید اخرسرم پنجره cmd رو داخل سرچ منوی استارت وارد کنید روش کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم این دستور Chkdsk /f /r داخل وارد اینتر کنید سیستم ریستارت کنید

8. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خطاهای bsod شما خیلی زیاده اما یکی مربوط به آنتی ویروس شما که کاسپر میشه بایدکلا پاکش کنید بعد بدون آنتی ویروس تست کنید یکی دیگه مربوط دایرکست سیستم میشه که از لینک اول میتونیددانلودش کنید بعدی مربوط به گرافیک با رم سیستم میشه که از دمای زیاد گرافیک این مورد به وجود میاد که برنامه CPUID HWMonitorPro که داخل لینک دوم هست دانلود کنید رجیسترش کنید بعدشم یک عکس کامل از این برنامه اینجا آپلود کنید درضمن درایورگرافیک رو هم حتما آپدیت کنید برای پاک کردن درایور قبلی هم از برنامه driver sweeper استفاده کنید برای رم هم برنامه Memtest86 که داخل لینک سوم هست دانلود کنید روی فلش بوت کنید رم سیستم با این برنامه اسکن کنید یکی دیگه هم مربوط به درایو گوشی apple شما میشه که اونم بطور موقت پاک کنید اینا چند نمونه بود که گفتم فعلا همینا رو تست کنید

10. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه guru3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون میشم
    کد:
    پدرم در اومده

12. این کاربر از guru3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

کسپر پاک کردم

عکسو که گفتین گرفتم

الان دارم درایور دانلود میکنم لطف میکنین بگین کدوم درایور های NVidia رو پاک کنم بعد اون رو که دانلود کردم نصب کنم ؟

Chipset - Display - Physx

بوت رو بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

اون درایور اپل رو چجوری مطمئن شم پاک کردم ؟ یه QuickTime بود که اونم پاک کردم
    Last edited by Kasra 91; 22-03-2012 at 18:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من لپ تاپم dell vostro 3300 هست
    مشکلم اینه که موقعی که توی حالت استند بای که میزارمش یا در لپتاپو میبندم موقع باز کردن یا از حالت sleep خارج کردن 90 درصد با صفحه ابی مواجه میشم
    درایو گرافیکمم اپدیت کردم و حتی بایاسمو اما نشد ممنون میشم کمک کنید.در موقع کار یه هیچ عنوان صفحه ابی نمیاد فقط موقع خارج شدن از sleep
    cpu core i5
    vga: gforce 310m
    ram:4g ddr3
    hdd:320g
    گزارش هم گرفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل شمامربوط به فایل Ntfs.sys که از فایلهای شاخه ویندوز میشه اول از همه برنامه Memtest86 ازلینک پایین دانلود روی فلش بوت کنید بعدش از طریق بوت بالا بیاین سیستم اسکن کنید درمرحله بعد به وسیله برنامه driver genius که داخل لینک دوم هست کلیه درایورهای سیستم آپدیت کنید رای درایور گرافیکم از داخل سایت سازنده اپدیت کنید واسه پاک کردنشم از برنامه deiver sweeper که داخل لینک سوم هست استفاده کنید از طریق safe mode درایورهای سیستم پاک آپدیت کنید اخرسرم پنجره cmd رو داخل سرچ منوی استارت وارد کنید روش کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم این دستور Chkdsk /f /r داخل وارد اینتر کنید سیستم ریستارت کنید

با سلام
    دوست عزیز با memtest و حدود یک ساعت تست بیشتر از 10000 error پیدا شده.به نظر شما دلیل کند بودن نصب ویندوز و قطع شدن نصب از وسطای نصبش و اومدن صفحه آبی همین خرابی رمه؟با توجه به اینکه من گرافیک Pc-I و آنبورد رو غیر فعال و چک کردم.مشکل فقط میتونه از mainboard - CPU و یا Ram باشه؟ امکان تعمیر Ram وجود داره؟(در ضمن ویندوزم مال 1 سال پیشه که ایمیجش رو با acronis true image برمی گردونم)
    ببخشید خیلی طولانی شد!
    با تشکر از لطف شما
    Last edited by bia.berim.so2; 22-03-2012 at 20:30.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

کسپر پاک کردم

عکسو که گفتین گرفتم

الان دارم درایور دانلود میکنم لطف میکنین بگین کدوم درایور های NVidia رو پاک کنم بعد اون رو که دانلود کردم نصب کنم ؟

Chipset - Display - Physx

بوت رو بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

اون درایور اپل رو چجوری مطمئن شم پاک کردم ؟ یه QuickTime بود که اونم پاک کردم
    برای پاک کردن درایورگرافیک همونطور که گفتم از برنامه Driver Sweeper استفاده کنید که لینکشم پایین گذاشتم باید از طریق safe mode بالا بیاین درایور خودتون پاک کنید سیستم بعدش ریستارت کنید بصورت عادی بالا بیاین درایور که بروز کردین نصب کنید درضمن مادربورد شما احیانا گیگا نیست ؟ برای اون فایلم اگر باشه داخل این مسیر C:\Windows\System32\drivers برای این موردم از طریق safe mode بالا بیاین اگر این فایل AppleCharger.sys داخل همون مسیری که گذاشتم دیدین روش کلیک راست اسمش به AppleCharger.sys.old تغییر بدین سیستم ریستارت کنید .

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------

با سلام
    دوست عزیز با memtest و حدود یک ساعت تست بیشتر از 10000 error پیدا شده.به نظر شما دلیل کند بودن نصب ویندوز و قطع شدن نصب از وسطای نصبش و اومدن صفحه آبی همین خرابی رمه؟با توجه به اینکه من گرافیک Pc-I و آنبورد رو غیر فعال و چک کردم.مشکل فقط میتونه از mainboard - CPU و یا Ram باشه؟ امکان تعمیر Ram وجود داره؟(در ضمن ویندوزم مال 1 سال پیشه که ایمیجش رو با acronis true image برمی گردونم)
    ببخشید خیلی طولانی شد!
    با تشکر از لطف شما
    یک علتش مربوط به رم سیستم میشه یا که اسلات مادربورد که رم داخلش قرار میگیره واسه اینکه مطمئن بشین از رم یا اسلات مادربورد جای رم روی اسلات مادربورد عوض کنید از نوع تست کنید درضمن شما اگر به تعداد دو تا رم روی سیستم دارین یکی در بیارین اون یکی رو بیارین با اون یکی بطور موقت باز تست بگیرین واسه ویندوزم موردی نداره با اکرونیس ایمیج بازگردانی کنید به شرطی که درایورهای سیستم هم با اکرونیس ریستوری نشه یعنی درایورها رو تصب نکرده باشین.

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

ممنون میشم
    کد:
    پدرم در اومده
    واسه مورد شما فایل پوشه دامپ خالی شما تو منوی سرچ استارت دستور advanced system settings بزنید بعدشم اینتر کنید بعدم طبق شکل 2 کادری که دورش خط کشیدم تنظیم کنید وقتی که سیستم باز با صفحه آبی مواجه شد ببینید فایل دامپ به وجود میاد یا که از قایل رجیستری پایین استفاده کنید.

17. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •