از رو سایت خود اسکید را چک کنید همیشه :
skidrowcrack.com/crysis-2-v1-9-crack-fix-skidrow/
از رو سایت خود اسکید را چک کنید همیشه :
skidrowcrack.com/crysis-2-v1-9-crack-fix-skidrow/
2 گیگ رم دارید یا 4 گیگ ؟
دوستانی که 4 گیگ دارند چه قدرش پر میشه؟یکی نگاه کنه از تسک منیجر بگه
سلام.
دوستان چون در اینجا نمیشه بحث سخت افزاری داشت در فروم سخت افزار تاپیکی ایجاد شد جهت بحث و بررسی در مورد Crysis 2 DX11 که با بررسی سایت Tomshardware شروع شد.
ممنون میشم در اون جا بحث رو ادامه بدیم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
Last edited by Erfan.; 12-07-2011 at 17:27.
من این پچ 1.9 که اجرا میکنم بازی رو پیدا نمیکنه ...نصبش کردم ولی میگه نصب نکردی
فابل اجرایی بازی, باید کرک نشده اش باشه. اون وقت میتونین پچ رو نصب کنین.
من این کرک رو کپی کردم این پیغام رو میده
failed to initialize the gamestartup interface
چکار کنم؟
کرک صفحه اول هم لینکش خرابه
آپدیتر اسکید راو رو نصب کنید ، 2 گیگ هم حجمشه .
سلام.یه مقدار بیشتر توضیح بدین که این آپدیتر چی هست و به چه اسمی باید سرچ بزنیم.آیا لینک دانلودی هست براش؟مرسیآپدیتر اسکید راو رو نصب کنید ، 2 گیگ هم حجمشه .
دوست عزیز منظور اون دوستمون از اپدیتر !! همون دانلود پچ تکسچر و دایرکس 11 و همچنین پچ 1.9 به همراه کرک مخصوص 1.9 هستش !! که همرو میتونید با یکم گشتو گذار توصفحات قبل همین تاپیک پیدا کنید !!
.
لازم به ذ کره اول شما ببین ویندوزت 32 بیتی هست یا 64 بیتی !! اگه 32 بیتی داری اون پچ حجیم تکسچر رو بیخود دانلود نکن که حجمش یکو نیم گیگه !! و فقط پچ دایرکس و 1.9 و کرک مخصوص ورژن 1.9 رو د انلود کن ...
.
.
موفق باشید![]()
ببین من 2 گیگ رو دانلود کردم.شامل پک تکسچر پچ 1.9 و دایرکت ایکس 11.ویندوز من 64 بیتی هست.
بعد از دانلود نصب نشد..رفتم نسخه اورجینال فایل بازی رو گرفتم.پچ نصب شد.اما پیغام داد باید نسخه اصل بازی رو اکتیو کنین.
خب بعد رفتم توی سایت اسکیدرو 2 نوع کرک مختلف 20 مگی و 24 مگی رو دانلود کردم.
failed to initialize the gamestartup interface
میاد.
حالا شما میگی من 2.3 گیگ رو دوباره دانلود کنم؟ شماره صفحه همین سایت کدوم هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)