تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 193 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1921

نام تاپيک: راهنمای خرید رینگ و لاستیک مناسب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خودم هانکوک 175 60 رو 131انداختم ساخت کره خیلی عالی بود
    روی 405 هم هانکوک ساخت کره انداختم خیلی عالی بود

نمیدونم شما یا کره ای نخریدید یا سایز مناسب انتخاب نکردید یا تاریخش گذشته بوده یا گلش خوب نبوده وگرنه هانکوک ساخت کره لاستیک خوبیه
    هانكوك ٢٠٥ ٦٠ ١٤ براي ٤٠٥ داشتم.توي جاده هاي باروني خيلي اذيت ميكرد.قبلش بريجستون تايلند داشتم كه تو بارون سر پيچ ١٢٠ تا ميرفتم ولي ماشين خيلي تعادل داشت.الانم بريجستون اندنزي دارم كه همون كيفيت رو داره.هانكوكمم كره بود و سال ساختشم همون سال خريدم بود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. 2 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام a_rudi
    عزیز لطفا اگه دقیقا در مورد کارت طلایی اطلاع دارید راهنمایی کنید: یکی از خدمات کارت طلایی این هست که تا 40 هزار کیلومتر برات شمع ها رو هم رایگان عوض میکنن. اما من هر جوری حساب میکنم میبینم تو یک سال نمیتونم 40 تا برم پس این خدمات من در عرض یک سال از بین خواهد رفت یا اینکه این خدمات بدون تاریخ و در طی 24 ماه گارانتی خودرو انجام میشه یا پس از یک سال منقضی خواهد شد.
    دوست من اين تاپيك محل مناسبي براي صحبت در اين مورد نيست كه بنده خلاصه عرض كردم خدمت شما اميدوارم مديران به بزرگي خودشون ببخشند

عرض شود كه،‌ كارت طلايي ارزشي نداره و اگر ميتونيد نگيريد. اما ايران گاري رو برخي ماشينا اجباري ميچپونه. خب با اين تفاسير شما تمديد نكنيد.
    كارت طلايي 2 و 3و 4 ستاره داره 4 ستاره بعد از 60 هزار كيلومتر تا يكسال براتون 4 حلقه لاستيك نو ميندازن ( البت ايراني حتما) خب چه ماشيني سراغ داريد تو يكسال 60هزارتا بره و غير لاستيك چيزي ديگه نخواد.

كارت طلايي ها هر 5هزار تا سرويس رايگان دارن. 10هزار تا روغن رايگان، 20هزارتا لنت رايگان، 40هزار تا شمع رايگان. 60 هزارتا لاستيك رايگان. هرچند خيلي هم رايگان نيست قبلا پولي بابتشون گرفتن.

يعني شما در كيلومتر 35000 ميبايست 7 بار سرويس رايگان رفته باشيد. و يكبار تعويض لنت و 3 بار تعويض روغن.

2 ستاره فقط سرويس و روغن
    3 ستاره سرويس و روغن و لنت
    4 ستاره سرويس روغن لنت لاستيك

در همه جور ستاره بيمه بدنه هم داريد و در صورت تصادف كل قطعات غير مصرفي رو فقط در محل نمايندگي براتون تعويض و تعمير ميكنن رايگان. حالا ببينيد اگر ايران گاري بابت تصادف ناخواسته كسي بخواد كلي هزينه يه ماشين كنه چقدر ماست مالي و از زير كار دروي خواهد داشت.

كلا جالب نيست تا ميتونيد نگيريد و مجبور بوديد در نهايت تمديد نكنيد و فقط بيمه بدنه كنيد

4. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز. برای تندر 90 می خوام لاستیک بگیرم. هنوز مشخص نیست 185 یا 205 می گیرم. ولی لطف می کنین بین این چند مدل از بارز و یزدتایر، بهترین هارو در سایز 185 و همینطور 205 بهم معرفی کنین؟؟؟
    1- بارز P622 HYDROTECH
    2- بارز P644 HYDROTECH
    3- بارز الپیدا
    4- بارز P678
    5- یزد اورانوس
    6- یزد مرکوری

با تشکر

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز. برای تندر 90 می خوام لاستیک بگیرم. هنوز مشخص نیست 185 یا 205 می گیرم. ولی لطف می کنین بین این چند مدل از بارز و یزدتایر، بهترین هارو در سایز 185 و همینطور 205 بهم معرفی کنین؟؟؟
    1- بارز P622 HYDROTECH
    2- بارز P644 HYDROTECH
    3- بارز الپیدا
    4- بارز P678
    5- یزد اورانوس
    6- یزد مرکوری

با تشکر

یزد اورانوس گزینه بهتری هست ، از نظر کیفیت در حد خوب و مدل اورانوس آج های مناسبتری برای L90 دارد ( چون L90 کلا مشکل تعادل و هندلینگ داره لاستیک گل سرعتی بدردش نمیخوره )

7. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ممنون پویا جان. یه مقایسه ای بین یزد مرکوری و اورانوس هم انجام میدی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون پویا جان. یه مقایسه ای بین یزد مرکوری و اورانوس هم انجام میدی؟
    آج لاستیک یا اصطلاحا گل لاستیک تاثیر زیادی در پایداری، سرعت و ترمز ماشین دارد . هرچه گل لاستیک تیز ، ریز و به سمت جلو باشد لاستیک سرعتی و کم اصطهکاک است و هرچه آج زاویه برعکس حرکت مثبت داشته باشد بازدارنده است .
    لاستیک با آج معمولی که زاویه آج های آن tan آلفا بین 25 تا 45 درجه هست و معمولا سایز گل متوسط است ( سایزهای درشت برای خودروهای آفرودی ) یعنی خط آج با آسفالت زاویه کمتری به نسبت سرعتی دارد ، این موضوع باعث اصطهکاک بیشتر لاستیک با آسفالت شده و در نتیجه به پایداری ، کنترل و ترمزگیری بهتر کمک زیادی میکند . همینطور در جاده های لغزنده بهتر از لاستیک سرعتی عمل میکند .
    لاستیک اورانوس که در وسط لاستیک آج 45 درجه و تقریبا سرعتی هست و آج های مرکزی آن در دو جهت مخالف ، هم یک لاستیک کاملا پایدار است ( یک جهت بازدارنده یک جهت سرعتی )

لاستیک مرکوری با آج ریز و زاویه میانگین 60 درجه و سرعتی اصطهکاک کمتری ایجاد میکند :

10. 8 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

درود دوستان من قصد دارم برای ماشینم لاستیک بخرم .ماشینم پراید صبا لاستیک های که روش هستند دانلوپ 175 هست . ماشینم حتی تو دسن انداز های کوچک هم صدا میده یعنی ضربه به جلو داشبورد میخوره ولی وقتهای که لاستیک کم باد هست بهتره و زیاد ضربه احساس نمیشه. حالا میخام لاستیک بخرم موندم چه برندی بگیرم . اول از همه میخام نرم نرم باشه که تو دست انداز ها جلوبندی رو نابود نکنه تو ترمز گیری عالی تو سرعت بالا صدا نده. گلش هم خوشگل باشه و 175. مارک های که مدنظرم هست . شهر اصفهان

1.رودستون کره مدل CLASS_PREMIERE2
    2.نکسن و لی نمیدونم کدوم مدل گلش قشنگ تره
    3.بریجستون
    4. کومهو
    5.هانکوک مدل black-bird
    6.
    یوکوهاما

دوستان متخصص لطفا راهنمایی کنند ممنون.
    Last edited by scorpionb; 07-05-2014 at 20:12.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود دوستان من قصد دارم برای ماشینم لاستیک بخرم .ماشینم پراید صبا لاستیک های که روش هستند دانلوپ 175 هست . ماشینم حتی تو دسن انداز های کوچک هم صدا میده یعنی ضربه به جلو داشبورد میخوره ولی وقتهای که لاستیک کم باد هست بهتره و زیاد ضربه احساس نمیشه. حالا میخام لاستیک بخرم موندم چه برندی بگیرم . اول از همه میخام نرم نرم باشه که تو دست انداز ها جلوبندی رو نابود نکنه تو ترمز گیری عالی تو سرعت بالا صدا نده. گلش هم خوشگل باشه و 175. مارک های که مدنظرم هست . شهر اصفهان

1.رودستون کره مدل CLASS_PREMIERE2
    2.نکسن و لی نمیدونم کدوم مدل گلش قشنگ تره
    3.بریجستون
    4. کومهو
    5.هانکوک مدل black-bird
    6.
    یوکوهاما

دوستان متخصص لطفا راهنمایی کنند ممنون.

من اول فابریک کویر 165 داشتم و 80 هزارتا باهاش رفتم و راضی بودم تا اینکه هانکوک 175 کره انداختم ، خیلی نرم و عالیه ، مقاومتش خوبه و توی دست اندازها نمیکوبه ، روی آسفالت هم نرم و بی صداست به هندلینگ ماشین هم کمک خوبی کرده .
    کومهو هم مشابه هانکوک هست .
    بقیه برند ها رو نمیدونم فقط تجربه این لاستیک رو داشتم .

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

[QUOTE=Pourya-pc;8215106]
    من اول فابریک کویر 165 داشتم و 80 هزارتا باهاش رفتم و راضی بودم تا اینکه هانکوک 175 کره انداختم ، خیلی نرم و عالیه ، مقاومتش خوبه و توی دست اندازها نمیکوبه ، روی آسفالت هم نرم و بی صداست به هندلینگ ماشین هم کمک خوبی کرده .
    کومهو هم مشابه هانکوک هست .
    بقیه برند ها رو نمیدونم فقط تجربه این لاستیک رو داشتم .

ممنون دوست عزیز از پاسخت. دوستان دیگر لطف میکنن اگه برند های دیگه استفاده میکنند نظر بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام

دیشب 4 تا رینگ 5 پره سمندی گرفتم به مبلغ 640 تومن
    با پیچ و مهره و والف کامل ، بنظرتون قیمتش خوبه یا تو پاچمون کرده ؟
    یه جا رفتم میگفت 750 چند جا پرسیدم گرون تر گفتن
    یکی گفت پیچ و مهره چرخ های فابریک سمند بهش میخوره
    نیازی نبود بخری ضد حال خوردم چون بدون پیچ به من 600 گفت

Last edited by Qatel; 09-05-2014 at 15:20.

16. این کاربر از Qatel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •