يه دونه ديگه دوستان گذاشتن اونم Eboot Fix بود كه مشكلات و رفع كرده بود من قكر كنم اين همونه حالا نميدونم
يه دونه ديگه دوستان گذاشتن اونم Eboot Fix بود كه مشكلات و رفع كرده بود من قكر كنم اين همونه حالا نميدونم
نه اون آپدیت 3 بود که مشکلات آپدیت های 1 و 2 داخلش حل شده بود.
اینی که من گذاشتم آپدیت 4 هست که مشکلاش همگی حل شده حتی مشکلات (آپدیت شماره 3)
پس چه جوري هادي بازيو تموم كرده بدون مشكل![]()
ممنون . یعنی میشه کنسول رو به عنوان سینما خانگی استفاده کرد ؟ قصد این رو دارم . چون چنین سینما خانگی که Blue-Ray و 3D ساپورت کنه بالای 1 تومن هست .
دقیقا من خودم دارم همین کارو میکنم...عکسشم تو تاپیک عکسا که sonixax گذاشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اپدیت که محمد گذاشته
اپدیت 4 سایت ps3-hax.net هست که تو این اپدیت گفته لازم به انپک کردن فایلا نیس.مشکل دیر لود شدنم تقریبا رفع میشه...
این دلیل نمیشه که اپدیت قبلیش مشکل داشته باشه.من با همون اپدیت اول که سیو بود بازیو تموم کردم
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
شما قبلا میتونسی باش کپی بازی کنی؟
روش cfw ریباگ نصبه؟درسته؟
بازی های که بلو ریش رو دارم میاد خیلی معمولی میزارم تو دستگاه و بازی میاد. ولی بازی هایی رو که کپی میشه نمیاد ببین من تو مولتی من بازی رو اجرا میکنم دستگاه فلش میشه بعد این اروره میاد و وقتی دکمه ps رو میزم انگار ریست میشه و میاد صفحه اصلی ولی بازی که کپی کرده بودم و میخوام بازی کنم نمی اد ؟؟؟؟؟( منظورم از نمی اد اینکه اسم بازی که بلوری هستش عوض نمیشه به بازی کپی شده)
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
نه نمی تونستم بازی کپی اجرا کنم و فقط بازی های اورجینال
برادر ما رو گرفتی
ورژن دستگاهت چنده؟
الان اگه 3.55 هستو اجرا نمیکنه..شما میخوای یه دفعه ریستور فکتوری کن بعد دوباره کپی خورش کن
داداش -- کردی کنسول فکر نکنم درسته؟ مولتی من داری حتما -- شده نمیدونم چی کردی. به تنظیم کارخونه برگردون بعد -- کنید دوباره. برو تو ستینگ دستگاه ببین ورژن 3.55 هست بالای این ورژن هنوز -- نشده.
-- هم تو اولین صفحه توضیح دادند بیرونم بدی بهتره فایل هم نقص دانلود کنی و ... کنسول هنگ میکنه بیرون جای کار درست بدی -- میکنند
من كه نگفتم مشكل داره گفتم EbooT درسته اين جديده ديگه چيه ؟
حالا اينا هيچ الان دوباره اينو جا همون كپي كنيم ديگه رو هم رو هم مشكل نداره
يه توضيحي راجع به اون دفترچه هم ميدي كه چيكار مي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)