تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 98 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام!من اين بازي رو خيلي دوست دارمو تمومشم كردم!فقط آخرش خيلي بد تموم شد!چرا؟؟؟چرا؟
    بيچاره 47!!!!ميدونين آخرش مشكوك تموم شد.يعني ممكنه كه سري بعدي با اين بهانه بياد كه آخرش 47 همش زنده ميشدو ميمرد ديدين كه!هي نبضش ميزد!ولي رفت زير زمين ممكنه يه دفعه بلند شه از درو ديوار بگيره بياد بالا:دي
    تاپيك خوبي هست!مخصوصا با راهنمايي هاي ارباب سايه ها!
    موفق باشيد.
    باتشكر...
    امير

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

سلام!من اين بازي رو خيلي دوست دارمو تمومشم كردم!فقط آخرش خيلي بد تموم شد!چرا؟؟؟چرا؟
    بيچاره 47!!!!ميدونين آخرش مشكوك تموم شد.يعني ممكنه كه سري بعدي با اين بهانه بياد كه آخرش 47 همش زنده ميشدو ميمرد ديدين كه!هي نبضش ميزد!ولي رفت زير زمين ممكنه يه دفعه بلند شه از درو ديوار بگيره بياد بالا:دي
    موفق باشيد.
    باتشكر...
    امير
    دوست من هیتمن زنده میمونه یه چند تا دکمه باید میزدی تا کامل زنده می شد دکمه ها یادم نیست ولی فکر کنم کلید راست موس و E بود شما هنوز تمومش نکردین تو این مرحله هیتمن زنده میشه و همه ی افراد رو تو قبرستون میکشه و بعد به یه مسافرخانه تو فکر کنم چین می ره که بقیش در شماره بعد این بازی معلوم خواهد شد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

موفق باشيد.
    باتشكر...
    امير
    سلام دوست عزیز
    در مرحله آخر شما اگه دکمه W رو چندبار سریع بزنی تصویر به تدریج از ماتی در میاد و صاف میشه و سلامتی هیتمن هی زیاد میشه تا کاملا پر بشه و بعد بلند میشه از جاش و باید تمام آدمها رو بکشید!

خواهش می کنم قابلی نداره شما هم موفق باشید

4. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    در مرحله آخر شما اگه دکمه W رو چندبار سریع بزنی تصویر به تدریج از ماتی در میاد و صاف میشه و سلامتی هیتمن هی زیاد میشه تا کاملا پر بشه و بعد بلند میشه از جاش و باید تمام آدمها رو بکشید!

خواهش می کنم قابلی نداره شما هم موفق باشید
    خیلی ممنون دوست من درسته w بود من خیلی وقته تمومش کردم یادم نمی اومد . در ضمن اینو هم بگم که وقتی پا شدین باید خیلی سریع آدمها رو بکشین چون اولش مات می مونن از فرصت استفاده کنین و تا اونجا که می تونین بکشین .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 قدم به قدم 4

مرحله:A New Life
    خب به نظر من این ساده ترین بخش از ماموریت های شماست
    شما همچنان در کالیفرنیا هستید هدف شما گانگستری به نام Vinnie Sinistra هست که در خانه شیک ویلایی اش جشنی برای بچه ها برگزار کرده شما هم دعوت شدید! وینی یه میکرو فیلم مهم داره که ما لازمش داریم

به طرف ماشین خوراکی ها برید و وقتی کسی شما رو نمیبینه به Donuts ها (ظرف کوچکتر) syringe sedative تزریق کنید و بعد از ماشین دور بشید صبر کنید تا خدمتکار دونات ها رو به مامورین اف بی آی داخل ون بده...
    بعد که بیهوش شدند وارد ون بشید و لباس یکیشون را بپوشید و نوار ویدئویی دوربین امنیتی رو بردارید و از ون خارج بشید و بی دردسر وارد خانه شوید(از در اصلی) مستقیم برید و در رو به حیاط رو باز کنید و به سمت راست برید و از کنار استخر بگذرید و به سمت اتاقک برید صبر کنید تا یه خدمتکار ازش بیرون بیاد و بعد وقتی کسی شما رو نمیدید در رو pick lock کنید و داخل شید(اگه هم بیرون نیمد شما داخل شید) و بدون جلب توجه شیشه Lighter Fluid رو کش بریدبعد بیرون بیاد و به سمت استخر برید و وقتی هوا خوبه با محتویات شیشه فرگاز رو ضدعفونی کنید!(حتما تا حالا همسر وینی رو دیدید که شلنگ تخته میندازه!از آسایشگاه مرحله قبل فرار کرده!)
    اینجا باید صبر کنید تا عیال وینی بیاد و فرگاز رو روشن کنه تا کباب درست کنه اما یهو خودش کباب میشه(ناراحت نشید این فقط یه حادثه بود!)بعد شما باید اولین نفر بالا سر جسد باشید تا از گردنبندش میکرو فیلم رو بردارید
    مسیر رو برگردید و از پله ها به طبقه بالا برید به داخل اتاقی برید که کامپیوتر داره چند دست ورق بازی کنید تا وینی بیاد بعد با سیم یا syringe poison از پشت دخلشو بیارید بعد از سوراخ در بیرون رو نگاه کنید که نگهبانا روبروتون نباشن از اتاق بیرون بیاد و کل مسیر رو به ون برگردید لباستون رو بپوشید و مواد اضافی رو تخلیه کنید و از منطقه خارج بشید(Escape)
    تا باشه از این گانگسترها!

راستی الان که اینو نوشتم ساعت 10:50 هنوز برقا نرفته!هیییس!صداشو درنیارید!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اييي!
    بابا ماي خوش خيالو بگو.حالا كي حوصله داره دوباهر نصبش كنه!!
    باز تو شامال هتل اون مه بدبختي!!!اي حسين!!!:دي من كه ديگه حوصله ندارم!اون مرحله كه فكركنم توي موزه هست كه نميتوني اسلحه ببري تو من وقتي خانومه ميره سيگار بكشه اون اول ميرم توي كيفش بمب ميذارمو بعدش وقتي ميره جاي سربازا بمبو منفجر ميكنم اون موقع رد ميشم!!!!كي حوصله داره!!!حالا اون جاي چينيا خوبه؟ارزش داره دوباره از اول شرووع كنم؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اييي!
    بابا ماي خوش خيالو بگو.حالا كي حوصله داره دوباهر نصبش كنه!!
    باز تو شامال هتل اون مه بدبختي!!!اي حسين!!!:دي من كه ديگه حوصله ندارم!اون مرحله كه فكركنم توي موزه هست كه نميتوني اسلحه ببري تو من وقتي خانومه ميره سيگار بكشه اون اول ميرم توي كيفش بمب ميذارمو بعدش وقتي ميره جاي سربازا بمبو منفجر ميكنم اون موقع رد ميشم!!!!كي حوصله داره!!!حالا اون جاي چينيا خوبه؟ارزش داره دوباره از اول شرووع كنم؟
    به نظر من این بازی ارزش نصب دوباره رو داره من که خیلی لذت می برم .آره حق با شماست این بازی یه کم حوصله می خواد!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من این بازی ارزش نصب دوباره رو داره من که خیلی لذت می برم .آره حق با شماست این بازی یه کم حوصله می خواد!
    حتما نصبش ميكنم!خيلي باحاله!مرسي

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

راستی ارباب سایه ها قضیه جعبه ابزار تو مرحله اپرا چی بود؟سر کاری بود؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

راستی ارباب سایه ها قضیه جعبه ابزار تو مرحله اپرا چی بود؟سر کاری بود؟
    سلام

نه اصلا سر کاری نبوده!
    اگه شما جعبه ابزار رو از جلوی دستشویی بر نداری بعد از کشته شدن هدف اول پلیس ها همه جای اپرا رو میگردن و مشکوک میشن وقتی جعبه ابزار رو جلوی دستشویی پیدا کنن میشه مدرک ! و طبیعتا شما حداکثر professional میشید ولی وقتی می ندازیش کنار چلچراغ میشه گفت یکی اومده برای تعمیر و بعدش هم درست نشده و ناگهان چلچراغ سقوط کرده ......

البته در این مورد مطمئن نیستم اینو یکی از کاربرای gamespot گفته!ولی من فکر می کنم بشه بدون این کار هم سایلنت اساسین شد و در واقع اضافه کاریه!اما برای محکم کاری نوشتمش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •