از دوستان حرفه ای میخوام یک نگاه به ادرس زیر بکنند فکر کنم بعضی از مشکلات رو بتونه حل کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از دوستان حرفه ای میخوام یک نگاه به ادرس زیر بکنند فکر کنم بعضی از مشکلات رو بتونه حل کنه
خبر خوش برای دوستان 2011
بالاخره مشکل ورود به پنلهای 2011 حل شد یکی از دوستان اموزش لازم رو در سایت گذاشته من که مشکلاتم حل شد دوستان هم امتحان کنند انشاالله مشکلشان حل خواهد شد
باز هم از این دوست عزیز تشکر میکنم
سلام ...
من میخوام تا یکی دو روز دیگه یه ال سی دی سامسونگ 46 اینچ مدل D585 بگیرم ...دوستان اگه لطف کنید بگید چه جوری وارد منو مخفی بشم تا ساعت کارکرد تی وی رو چک کنم ممنون میشم...میخوام تا تی وی رو اوردن ساعت کارکرد رو چک کنم تا از همه چی مطمئن بشم...اینجور که من شنیدم یه عده تو جمهوری تلویزیونهای کارکرده رو پک میکنن و به اسم اکبند میفروشن..البته تو صفحه ی اول تاپیک خوندم که راهش اینه :info > menu > mute > power اما میخواستم مطمئن بشم که تو این مدل (D585) هم بایذ از همین روش استفاده کرد یا اینکه روش دیگه ای داره؟
Last edited by velvet revoulver; 15-09-2011 at 20:56.
دوست عزیز
سری D سری جدید مال سال 2011 است با info>menu>mute>power متونی وارد مخفی بشی ولی نمی توتی
مانور بدی فقط با آموزش زیر امکانش است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسخ..یعنی حتی ساعت کارکرد رو هم نمیتونم چک کنم؟سری D سری جدید مال سال 2011 است با info>menu>mute>power متونی وارد مخفی بشی ولی نمی توتی
مانور بدی
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
با نرم افزار معرفی شده چرا
باسلام این کابل لن به کدوم قسمت کامپیوتروصل میشه؟وبایدازکجابخرم؟
با سلام
تلویزیون من مدل UA40C6200UF است که از چین خریدم و می خواهم تلویزیون دیجیتال ان را فعال کنم من وارد هتل مود می شوم و ان را روشن می کنم و هنگامی که وارد
سرویس منو می شوم قسمت هتل اپشن را که می خواهم وارد شوم صفحه سیاه می اید و هیچ کاری انجام نمی دهد در ضمن از نرم افزار المانی هم که یکی از دوستان پیشنهاد داده بود استفاده کردم که که در اخری لحظه مشکل در نشناختن کنترل دارم
Last edited by CIB; 21-09-2011 at 11:47.
سلام
باتشکر از دوستان
من رو c6200تست کردم عالی بود جواب داده 15کانال رو با کیفیت عالی دریافت می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)