تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 973 اولاول ... 286874757677787980818288128178578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

کی می خواد این بازی برای pc هم بیاد؟ مطمئنم خیلی ها بیشتر از 80% اینو میخوان.یکیش خود من.اما چه کنیم که راک استار با کامپیوتر بازها لجه! چه کنیم که بی اعتنایی می کنه؟ یا gta رو با تاخیر بسیییار برای PC عرضه میکنه که معمولا پر باگه یا اینکه اصلا ممکنه قید PC رو بزنه.همونطور که الان تمام بازی هاش فقط برای کنسوله.

واقعیتش مدتیه با برو بچه های خارجی pc باز فروم gta forums یه طرحی ریختیم که با گوگل بمب به روش کاری راک استار اعتراض کنیم.همونطور که می دونید تقریبا تمام بازی های جدید راک استار منحصر به کنسوله ک این باعث خشم خیلی از طرفدارهای راک استار و بالاخص GTA شده.حتی اونا ایمیل هم به راک استار زدن و از راه های مختلف سعی کردن با R* ارتباط برقرار کنن اما هیچ کدوم جوابی نداشته که نداشته.
    به خاطر همین قرار شده یک گوگل بمب آماده بشه که یک مصاحبه ی ساختگی با Dan houser مدیر راک استار واقع در این آدرس(بی ربط:لعنت به این تگ URL)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو هدف قرار داده.که در این مصاحبه ی ساختگی تمام اعتبار حیثیت راک استار و رییس پولکیش زیر سوال میره.و واقعیات امر رو در این رابطه به رخ میکشه.

....
    حالا می خوام بدونم کسی پیشنهادی در رابطه با دامین مورد نظر داره؟می خوایم دامینی باشه که redirect کنه به سایتی که بالا ذکر شد.
    یه سری دامین های مجانی وجود داره .البته اگه دامین های رسمی .com یا .info یا امثال اینا پیدا نشه به اون سایت های رایگان رو می کنیم.مثلا
    کد:
    یا
    کد:
    تقاضا دارم اگه کسی سراغ داره یه دامین برای این کار لطف کنه پیشنهاد بده که منم واسطه میشم که اطلاعات رو به طرف های خارجی برسونم.البته ممکنه بگین اونا که وضعشون از ما بهتره یا فلان...البته درسته.ولی از اون جایی که ما ایرانی ها یه کم مارمولک تشریف داریم(جسارته البته!) گفتم شاید از شما یه دامینی چیزی بشه بیرون کشید! *نیشخند*
    اگر جایی برای این کار سراغ ندارید اشکالی نداره و ما از همون سرویس های مجانی استفاده می کنیم.
    اما خواهش می کنم وقتی به مرحله ی پایانی این کار رسیدیم که همون بالا بردن rank سایت تو گوگل باشه لطفا یه حالی به همه ی GTA بازها و مخصوصا PC gamer ها بدین و به سایت لینک بدین.
    می دونم برای ما که بازی رو تقریبا مفتی میگیریم و کپی رایت وجود نداره و فلان...شاید یکم مسخره بیاد همچین کاری.اما این نقشه رو در اصل خارجی ها پیاده می کنند. اما اگه میخوایم بالاخره اعتراضمون رو به راک استار نشون بدیم پس بیاید وقتی همه چیز قطعی شده به سایت هدف لینک بدیم کار سختی که نیست هست؟!

مطمئن باشید تاثیر گذاره روی روند کاری R* و باعث میشه یکم به خودشون بیان.وگرنه اگه بخوایم ساکت باشیم هیچ چیز که نمیگیریم به کنار؛ عملا با این کار،R* رو داریم تشویق به بی خیال شدن PC میکنیم.
    این موضوع اگه برای ما خیلی جدی به نظر نمیاد اما برای اون ور آبی ها خیلی مهمه که این نقشه با موفقیت انجام بشه.
    جالب اینکه ما ایرانی ها-همونطور که توی این تاپیک مشخصه-بیشتر PC باز هستیم تا کنسول باز.چون خرید یک کنسول 500 -600 هزار تومانی(حالا یکم کمتر بیشتر) برای یک بازی واقعا نمی صرفه. در صورتی که کامپیوتر یک وسیله ی همه منظورست و فقط مختص بازی نیست؛اگه ارتقاش بدید در همه ی زمینه ها سرعت و راندمان کاریش بالا میره.
    *اهوم! * *آهم*

عملیات شروع شده! هر کس که می خواد به نوع برخورد راک استار با pc باز ها اعتراض کنه کافیه به این سایت لینک بده.فقط با keyword های :GTA IV 4 PC
    کد:
    ما که نمی تونیم بازی کنیم اقلا بیاید ای PC بازها اعتراض خودمون رو نشون بدیم.
    باور کنید کار سختی نیست و ارزشش رو داره. الان کنسول باز ها بازی رو گرفتند ولی من با این کامپیوتر قدرتمند نمی تونم GTA IV بازی کنم. بحث اینه که همیشه با تاخیر نسخه ی PC عرضه شده....کلی به PC gamer ها اهانت شده جدا میگم.
    Last edited by techno; 28-04-2008 at 21:09.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

کاملا موافق اعتراض هستم.چه بازیو بدن چه ندن مهم نیست.مهم اینه که بفهمن ماام ساکت نیستن.
    حالا فقط بریم نگاش کنیم؟کاری از دستمون بر نمیاد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

S A A M عزیز لطفا منبع ترجمتون رو بذارید.
    ما که نمی تونیم بازی کنیم اقلا بیاید ای PC بازها اعتراض خودمون رو نشون بدیم.
    باور کنید کار سختی نیست و ارزشش رو داره. الان کنسول باز ها بازی رو گرفتند ولی من با این کامپیوتر قدرتمند نمی تونم GTA IV بازی کنم. بحث اینه که همیشه با تاخیر نسخه ی PC عرضه شده....کلی به PC gamer ها اهانت شده جدا میگم.
    اگر بخوایم نگاه کنیم، 2/3 پی سی گیمرها با دانلود بازی خودشون رو میگذرونن، خیلی از بازیهایی که هم توی کنسول میاند، هم پی سی فروش نسخه ی پی سیشون خیلی کم هست هرچقدر که نامی باشند.
    پس اهانتی نیست. خودتون بازی اریجینال رو میخرید؟

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13 Review

بالاخره سایت gametrailers ریویوی بازی رو منتشر کرد...

88.6MB
    کد:
    GT امتیاز 9.8 به GTA IV داد !

Story: 10
    Design: 10
    Gameplay: 9.8
    Peresentation: 9.4

5. این کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

من بازی اریجینال رو نمی خرم. ولی شما می خری؟ پست نقل قول شده ی من رو بخون.من گفتم که تو تو ایران شاید زیاد فرقی نداشته باشه این قضیه چون کپی رایتی وجود نداره.با ابن حال بازم تو-یک console gamer- بایز رو زود تر از من-یک pc gamer- میگیری.اصلا فهمیدنش راحته که بحث دانلود یا اریجینال اینجا مطرح نیست.وگرنه همه ی شرکت های نیکنام بازی ساز مثل EA, Eidos ,Remedy...نود و نه ممیز 9 درصد بازی هاشون رو روی پی سی و به صورت همزمان عرضه میکنن.
    این یعنی اهانت.

راک استار مشکل داره! مشکل پول!
    ضمن اینکه اصل این حرکت رو خارجی ها شروع کردن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

آی جی ان بازی رو پریروز نقد کرد و بهش 10 داده و یک مقایسه ی کوچیک هم کرده و گفته نسخه ی PS3 از لحاظ Anti-Aliasing و همینطور Kotaku طی مقایسش میگه که یک فیـلتر تصویری اعمال شده توی نسخه ی PS3 یکم محو تر هست، اما در آخر هردو در نظر مساوی میان.
    هردو میگن که لود تکسچرها در PS3 بهتره و در X360 دیرتر. معلومه که حدود .43 گیگ اینستالشن روی هارد PS3 هست.(به نقل از کوتاکو)
    در اخر کوتاکو میگه از نظر خود نویسنده، بازی روی PS3 بعلت DualShock 3 ترجیح داده، همچنین پرفومنس بهتر، اما گفته در صورتی که شما به دانلودیبل کانتنکهای بازی که فقط مخصوص X360 هست و اچیومنتهای بازی و گیم اسکورهای آنلاین کاری نداشته باشید، میتونید نسخه ی PS3 رو تهیه کنید.

در کل، نسخه ی X360 محتویات و فریم ریت بیشتری داره و PS3 پرفومنس بیشتر.

اینهم مقاله ی کوتاکو:
    کد:
    جالبه که توی PS3 از تکنولوژی SIXAXSIS کنترلر استفاده شده اما نویسنده میگه که 100% شما این قابلیت رو درست مثل من خاموش خواهید کرد.

مه ی شرکت های نیکنام بازی ساز مثل EA, Eidos ,Remedy...نود و نه ممیز 9 درصد بازی هاشون رو روی پی سی و به صورت همزمان عرضه میکنن.
    رمدی که قرنیه بازی نساخته، ایدوس هم در نسل قبل درخشید، اما این نسل دیدیم که بازیهایی مثل Kain and Linch این شرکت رو بدنام کرد.
    EA قضیش جداست.
    اگر بازی برای همه پلتفورم بیاد، درست مثل کاری که EA میکنه، مشکل اون شرکت پوله، نه وقتی که بازی فقط برای دو کنسول میاد.
    اما اگه توجه کنید، همه ی بازیهای این سری، بجر LCS و VCS اونهم بعلت مشکلات فنی برای PC پورت نشدند.
    احتمالا حداکثر 10 ماه دیگه پورت این بازی برای PC منتشر میشه.
    الان بازار PC یکم کساد شده و علتش همون دانلود بازی هست. البته بازی X360 نه چون دردسر کپی خور کردن کنسول هست، اما برای پی سی، بازی رو میگیرید، اکسترکت میکنید و بازی میکنید، پس باید یک وقفه بین عرضه ی نسخه ی کنسول و PC باشه.
    یکم زود ناراحت میشید.
    راستی من روکه یادتونه توی GTAF. ازونجا بن شدم

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

لطفا مسخره بازی راک استار رو توجیه نکن.شما مثل اینکه توجه نکردی که راک استار چقدر از سونی و مایکروسافت رشوه میگیره تا این طوری عمل کنه؟ چیزی که توی اون وب سایت هدف google bomb هم بهش اشاره شده.خیلی سادست فقط یکم باید دربارش تو سایت ها بخونی که چطور این بازی از PCیک بازی در زمان GTA 3 به یک بازی کنسول در حال حاظر تبدیل شده.
    من قضاوت دلایل شما رو به بقیه واگذار می کنم چون با گفتن اینکه "همه ی بازیهای این سری، بجر LCS و VCS اونهم بعلت مشکلات فنی برای PC پورت نشدند" معلومات بالای خودتون رو به رخ کشیدید!

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

به به ! سیل رویو ها رو ببین ! عجب طوفانی کرده این بازی .
    واقعا خوش به حال این کنسولی ها .
    ببینم واسه PSP و Wii هم اومده ؟
    خبری از PC نشده توی این مصاحبه ها ؟؟؟

آخر فروم باز Ehsan Studio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

دوستان نمی دونم این فیلم از گیم پلی بازی رو دیدید یا نه.
    اگه ندید حتما ببینید .
    من که کفم برید از گرافیک بازی.
    خدا وکیلی اگه برای Pc نیاد فکر کنم باید برم یه بانک بزنم و برم یه PS3 یا Xbox360 بگیرم.
    اینم از فیلمش.البته اگه با کیفیت بالتر می خوان فکر کنم تو Gamespot هست.ولی در کل یبار دیدنش می ارزه.

کد:

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Cheats & Hints

To enter a cheat code, bring up your phone by pressing Up, then Up again to access the keypad. Once a code has been entered correctly a new Cheats menu selection is available on your phone, below Options, where you can access the cheats without having to enter the phone number every time. NOTE! Some achievements will be disabled when using the cheats.

Get Full Health and Weapons:
    Call GTA-555-0100 (482-555-0100) on your phone.

Get Weapons:

Call GUN-555-0150 (486-555-0150) on your phone.

Get Advanced Weapons:

Call GUN-555-0100 (486-555-0100) on your phone.

Get Full Health:

Call DOC-555-0100 (362-555-0100) on your phone.

Wanted Level Down:

Call COP-555-0100 (267-555-0100) on your phone.

Wanted Level Up:

Call COP-555-0150 (267-555-0150) on your phone.

Change Weather:

Call HOT-555-0100 (468-555-0100) on your phone.

Spawn Cognoscenti:

Call CAR-555-0142 (227-555-0142) on your phone.

Spawn FBI Buffalo:

Call CAR-555-0100 (227-555-0100) on your phone.

Spawn Turismo:

Call CAR-555-0147 (227-555-0147) on your phone.

Spawn Comet:

Call CAR-555-0175 (227-555-0175) on your phone.

Spawn SuperGT:

Call CAR-555-0168 (227-555-0168) on your phone.

Spawn NRG900:

Call MBK-555-0100 (625-555-0100) on your phone.

Spawn Sanchez:

Call MBK-555-0150 (625-555-0150) on your phone.

Spawn Police Chopper:

Call FLY-555-0100 (359-555-0100) on your phone.

Spawn Jetmax:

Call WET-555-0100 (938-555-0100) on your phone

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •