دیسک 1 آهنگ های بازی:(کاملش 4 دیسکه که هرچقدر گشتم پیدا نکردم)
1.Dragonborn
2.Under an Ancient Sun
3.The Streets of Whiterun
4.Sky Above,Voice Within
5.Dragonsreach
دانلود با لینک مستقیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیسک 1 آهنگ های بازی:(کاملش 4 دیسکه که هرچقدر گشتم پیدا نکردم)
1.Dragonborn
2.Under an Ancient Sun
3.The Streets of Whiterun
4.Sky Above,Voice Within
5.Dragonsreach
دانلود با لینک مستقیم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dustan in bazi arzeshe kharid dare?mesle fullout khastekonande nist?
اولا فارسی باید بنویسید دوست عزیز...
دوما احتمال خیلی زیاد بهترین بازی سال میشه و حتی بهترین بازی های تاریخ گیم هم محسوب میشه... چطور می گید می ارزه؟
دوما فال اوت کجاش خسته کننده بود؟ ولی مطمئن باشید این اصلا این طوری نیست...
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
عذر می خوام... اسم شهر Riften هست... سمت راست بازی هم قرار داره... نزدیک مرز های Morrowind و سیرودیل... اونجا یکی هست به نام Maramal که باید ازش درباره ازدواج سوال کنی... بعدش یک گردنبند به نام Amulet Of Mara اونو بخر و بعد ازش درموردش سوال بپرس... اونوقت می گه که با بعضی ها می تونی ازدواج کنی...
برای پی سی هم داره یک پچی میاد که بشه با هر کسی توی خیابون ازدواج کرد....
نه! لیدیا یا هر Follower دیگه ای سرعتشون زیاده! میرسن بهت... راه دور هم بری کنارت ظاهر میشن...
چون ساید کوئستاش با بقیه فرق داره... این Faction quest هست میشه گفت به صورتی... خیلی داستان بخش جادوگریش جالبه!
شک نکن!
اوه ، پس زوجه(!) اختیار نکنیم فعلا" ، شاید از لیدیا بهتر پیدا شد =))
آخه مسئله اینه که لیدیای عزیز نباید اینجوری پای پیاده راه بیافته دنبالمون ، یه زمانی کلفت بود ، الان بهش نظر داااریـــــم))))
کاراکتر بعد از یه مدت دویدن دیگه نمیتونه بدوه و فقط راه میره.یه چند ساعتی هم خوابید ولی مشکل رفع نشد.راه حل خاصی وجود داره؟مدت زیادیه که نمیتونه بدوه.
تشکر.
به خاطره اینکه آیتم های زیادی برداشتید و سنگین شده
توی Inventory قسمت پاییم سمت راست نوشته x/300 که X وزن کب آیتم هایی هست که برداشتین و نباید از 300 بیشتر بشه
در ضمن Caps lock هم بین حالت دویدن و راه رفتن سوئیچ میکنه
من توی Companion ( اگه درست نوشته باشم ) به جایی رسیدم که الان باید Warewolf بشم
بعد از اینکه warewolf شدم هنوز هم Companion کوئستی چیزی داره ؟ یا دیگه تموم شده ؟
من الان لول 14 هستم
می تونم از Whiterun برم بیرون ؟ یا هنوز خطرناکه ؟
از Whiterun به کجا توصیه می کنین برم ؟
این اهنگریش رو چطور می شه افزایش داد ؟ من هر چی Dagger می سازم و Leather هیچی افزایش نمی ده
شما کلا بازی نکنی بهتره تو یه RPG گیمر فقط از این لذت میبره که سعی کن لولش رو بالا ببره و پول بدست بیاره و سلاح های قوی تر بخره و ... اگه قرار باشه با رمز همه اینها رو بدست بیاری که کلا بازی نکنی بهتره چون لذت بازی به صفر میرسه ...
نمیدونم چرا اصلا از این بازی خوشم نیومد.اصلا....
گرافیکی که اصلا نداره البته نسخهx360اش. مثلا همون اول بازی که مارو دستگیر کردن وقتی اون بابا فرار میکنه و تیرکمون دارا میزننش مثل بازی های10سال پیش میمونه
ماهم خریدیم بازیرو اونم نسخی مملیشو میخواستم (Collector's Edition) بخرم که پول نداشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)