سلام
من یه مودم به تلویزیونمون وصل کردم از طریق کابل شبکه رفتم و قسمت شبکه و تست شبکه زدم و با موفقیت زد وصل شد
ولی نمیدونم چطوری میتونم وارد صفحات مختلف اینترنتی بشم
یکی راهنمایی میکنه؟
سلام
من یه مودم به تلویزیونمون وصل کردم از طریق کابل شبکه رفتم و قسمت شبکه و تست شبکه زدم و با موفقیت زد وصل شد
ولی نمیدونم چطوری میتونم وارد صفحات مختلف اینترنتی بشم
یکی راهنمایی میکنه؟
مدل دستگات چیه !؟
بالاخره 46D7770 خریدم. از دوستانی که راهنمایی کردم متشکرم![]()
دوست عزیز در سامسونگ فقط ال ای دی مدل d6960 و مدلهای بالاتر مرورگر اینترتی دارند و اگر پایینتر از این مدلها هستی نمیتوانی وارد سایتهای مختلف اینترنتی شوی و فقط میتوانی از اپلیکیشنها و سایتهای محدود موجود در صفحه اسمارت هاب استفاده کنی.
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
در هر صورت این مدل اسمارت نیست و شاید فقط internet @tv باشد. که آنرا هم بررسی میکنم و جوابتان را خواهم داد.![]()
سوال فنی!!!
کسی از روند تغییر قیمت تلویزیون ها توی هر سال خبر داره؟ همونطور که میدونید با اومدن تلویزیون های جدید هر سال، قیمت مدل های سال قبل ارزونتر میشه، حالا سوال اینه که
1-این کاهش قیمت ها تا به ایران(نمایندگی ها) برسه چقدر طول میکشه؟(چه ماهی؟)
2- از این نظر همه نمایندگی ها مثل همن یا باز هر کدومشون فرق میکن؟
3- و دیگه اینکه مدل های سال قبل رو تا کی تو نمایندگیها نگه میدارن؟
لطفا هر کی اطلاع داره جواب بده...![]()
تاریخ انتشار آگهی : شنبه 5 آذر 1390
SAMSUNG SMART TV 2011
کلا سریهای جدید و محصولات جدید سامسونگ هر سال تقریبا خرداد ماه در بازارهای ایران موجود می شود و سری قبلی حداکثر تا شهریورماه به فروش میرسند.
سامسونگ معمولا تو ماه اسفند کاهش قیمت خوبی داره.
یادمه سال پیش حتی تا 500 تومن هم کاهش قیمت داشتیم. (مدل C650)
c585
خوب میشه همین روش استفاه از اپلیکیشنها صفحه اسمارت هاب رو بگی برامون چطوریاس؟
دستگات باید اسمارت باشه ! یعنی حداقل D5950 ! وگرنه نمیتونی بری اینترنت باش ! اونم که برا شما داره فقط برا آپدیت و ایناس !
باید اینجوری باشه اگه اشتبا نکنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)