ویدیو قشنگی بود ولی حیف فقط اشلی رو نشون داد.
آخرش جومونگ بازی در میاره شپرد.![]()
ویدیو قشنگی بود ولی حیف فقط اشلی رو نشون داد.
آخرش جومونگ بازی در میاره شپرد.![]()
خیلی قشنگ بود
تیم انیمیشن سینماتیک بایوور از همون اول کارشون حرفه ای بوده
کیفیت بالا ( 50 مگ ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دمو که نمیشه با قاطعیت در مورد گرافیک حرف زد.....چون شاید واسه خاطر کم حجم کردن دمو از بعضی تکسرچها یا.........بزنن(نمونش هم قبلا زیاد بوده).در نتیجه این سوال شما رو تو نسخه اصلی خیلی بهتر میشه جواب داد
+
کلا دموش یه جوری بود که بیشتر میخواستن بعد اکشن سینگل پلیر و مولتی پلیر رو نشون بدن(که این دو مورد نمایش سطح بالایی هم در دمو نداشتن) و مهمترین قسمت یه بازی ac-rpg که مسایل تصمیم گیری و اپگرید و دیالوگ و ........بود را چندان ندیدیم.
همین مساله هم بود که منو بیشتر مشتاق گذاشت تا منتظر نسخه اصلی بشم
.
Last edited by halflife g; 20-02-2012 at 18:50.
شما 80 درصد اکشن بازی رو دیدید. چیز دیگه ای جیز این نداره. مگر نیرو های جدید هر کلاس که در لل اپ کردن بهشون دست پیدا میکنید و همچنین دشمن های مختلف( تو دمو فقط هاسک و سبروس بود) ولی اکشن همینه و از نظر من نه به عنوان فن بلکه به عنوان گیمر از نظر اکشن چیزی کم نداره بلکه این قسمت حتی روی اکشن بیشتر هم کار کردن .
اگه فقط اکشن بازی رو در نظر بگیری اکشن بازی نواقصی داره که بیشترینش معطوف به خشکیش هست و نمیشه "بدون کم و کسر" قلمدادش کرد.
البته این نقص تو قسمت سینگل پلیر مشخص نیس ..چون تو سینگل پلیر بازی rpg هست...اپگرید داره ...چند تا هم تیمی داره و چون rpg هست چندین راه برای جلو بردن بازی(سلاحها و قدرتها)هست......دیالوگ های تصمیم گیری داره و بازیش فقط اکشن نیس ولی تو مولتی پلیر که فقط شمایی و بعد rpg و هم تیمی نداره همین خشکیش هست که خیلی خیلی از جذابیتش کم می کنه و ادمو خسته می کنه.... .
+
در نهایت باید گفت که گیم پلی قسمت اکشن بازی برای یه بازی rpg در بالاترین سطح خودشه .
.
.
Last edited by halflife g; 20-02-2012 at 21:13.
سلام بچه ها من هر چی سعی کردم نتونستم دی ال سی های قسمت 2 روتو اون سایته دانلود کنم توقسمت ثبت نام گیر میداد
لینک تاپیکشو بده توی پرفایلم من بهت لینک دانلود رو بدم.![]()
دوست عزیز از آدرس پایین، میتونید تمام DLC های ME 2 رو با لینک مستقیم از سایت Bioware دانلود کنید.
برید حال کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
لینک خرابه
یه تریلر جدید و خیلی قشنگ اومده..فک کنم مال همون تبلیغ وسط فیلم walking dead باشه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Steps-Rap; 21-02-2012 at 10:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)