دست گلت درد نکنه. راستش من یه سری مراحل رو تو win media center رفتم اما به جایی نرسید.شما با آنتن خودش گرفتی یا آنتن هوایی؟
عکسها باعث زحمتت میشه اما خیلی کمک بزرگیه. ممنون میشم اگه بذاری.![]()
دست گلت درد نکنه. راستش من یه سری مراحل رو تو win media center رفتم اما به جایی نرسید.شما با آنتن خودش گرفتی یا آنتن هوایی؟
عکسها باعث زحمتت میشه اما خیلی کمک بزرگیه. ممنون میشم اگه بذاری.![]()
سلام
کسایی که چندین ساعت با لپ تاپ کار میکنن باید باتریشو بردارن یا توامان از شارژر و باتری استفاده کنن؟
برداری بهتر
چون وقتی به مدت طولانی از لپتاپ استفاده می کنید قطعات شروع به گرم شدن می کنن و همونطور که می دونین گرما دشمن قطعات الکتریکی هست
اگه شما هم مثل من کارت زباده و به برق هم دسترسی داری سعی کن باطری رو فول شارژ کنی بعد جدا کنی از دستگاه و با برق مستقیم کار کنی
اینجوری باطری هم استراحت می کنن
البته برای اینکع به اصطلاخ باطری تنبل نشه هر چند وقت یه بار باطری هم کار کن
شارژش که به 20% رسید بزار دوباره شارژ بشه (سعی کن هیچ وقت نذاری باطری شارژش به صورت کامل کامل خالی بشه ) ( یادتونم باشه که باطری خود به خود به مرور زمان شارژش خالی می شه )
نفهمیدی بپرس توضیح بدم خوب! مگه من گفتم 16 به 8 یا چه میدونم 16 به 500 ؟!! ربطش به کشیده شدن تصویر اینه که برو تو رزولیشن 1080*1920 یه فیلم FullHD و نگا کن، نرماله، ولی وقتی یه فیلم که با دوربین 35 میلیمتری گرفته شده و کانورتم نشده رو توش نگا کنی به اختلاف فاحش تصویر کشیده شده با تصویر مانیتورایی که HD نیستن _ چه 1080 چه 720 که توشون همین فایل یا چنین فایلایی نمایش داده بشن _ مقایسه کنی، پی میبری. کسی نگفت فراتر از FullHD! اشتبا متوجه شدی عمو! من گفتم با کیفیت ترین مانیتور LG که الانم سخت پیدا میشه FullHD نیست رزولیش اگر اشتباه نکنم همون 1366*768 کنتراستش 1 به 2000000، پاسخ دهیشم 2ms. البته هر روز شاهد ورود یه محصول تازه به بازاریم اخیرا شنیدم یه مانیتور از برند asus کیفیتی فوق العاده وارد بازار ایران شده که زده رو دست LG با اینکه کنتراستش 1000000.
کسی نگفته FullHD مورد داره یا مزخرفه اما نه تو لپ تاپ! اونیم که کار ادیت میکنه یا یکی مث منه که پول نداره و لپ تاپ میگیره، یا 2 3 تومن "حداقل" میده یه سیستم غول و مانیتور خفن FullHD و باهاش کار ادیت میکنه
فکر کنم بهتر بود گفته می شد برای رزولیشن FullHD حداقل مانیتور 21 اینچ به بالا خوبه. (مثلا اگه رزولیشن همین مانیتور های 15 اینچی را در یک تبلت 10 اینچی داشته باشی همه چیز ریزه. من خودم مانیتور 21.5 اینچ FullHD ال جی دارم و فکر می کنم این رزولیشن برای حتی 19 اینچ هم مناسب نیست چه برسه به 15 اینچ)
اقا یکی به ما بگه بالاخره چه مدلی از این XPS رو بگیریم که واقعا عالی باشه قیمتش رو هم بگید یه چیزی که فتوشاپ و افترافکت و گیم رو خوب جواب بده لطفا بگید
من xps l501a داذم ولی این بازی هایی دوستمون گفتن راحت نمی یان روش بالا...
مشکل از چی می تونخ باشه.
من l502x دارم که 2تا کارت گرافیک داره.نمیدونم 501 هم 2تایی هست یا نه!
اگه 2تا داره روی دسک تاپ راست کلیک کن بعد برو توی NVIDIA control panel بعد توصفحه جدید که میاد از سمت چپ روی set physx configuration کلیک کن .حالا از اونجایی که نوشته set physX processor کارت گرافیک geforce رو انتخاب کن و apply بزن و سیستم رو ریست کن
یه کم مودبانه تر صحبت کنید بد نیست! چرا شلوغ میکنید؟ داریم صحبت میکنیم ها! در کمال آرامش !
1- دوستان قضاوت کنند . از جمله این آقا چی برداشت می کنید ؟
2- دوره فیلم 35 که دیگه خیلی وقته که گذشته . اینا به کنار ! کی گفته که توی مانیتور های فول HD تصویر فیلمها کشیده میشه ؟ خودم چندتا فیلم ایرانی دارم که حالت 4 به 3 دارندو خود پلیر از دو طرف مانیتور میزنه و یه تصویر 4 به 3 تحویل میده! اگر در این مورد مشکل دارید برنامه KMPlayer رو باز کنید و کلید اعداد ردیف بالای کیبورد رو از 1 تا 7 بزنید! انواع مدهای تصویر رو مشاهده میکنید.
یه نکته دیگه هم هست که FullHD یا HD یا کلا حالت 16 به 9 مد استاندارد هست!
حالت 4 به 3 (خیلی مربع) و 21 به 9 (خیلی واید) به نظر من مشکل ساز هست!
3- اگه این مانیتوری که شما میگی بهترینه پس مانیتوری که الان من دارم باید سوپر بهترین باشه!![]()
4- حرفتون رو قبول دارم ولی معمولا بعضی عکاسها به غیر از سیستم رومیزی یه نوتبوک هم دارند که توی سفرها کارشون رو راه بندازه.
5- اینجا محل تبادل اطلاعات هست! و یه سری چیز ها من از شما یاد میگیرم و یه سری چیزها شما ! پس ، منطقی باهم صحبت کنیم. من همون اول هم گفتم : FullHD بودن توی یک صفحه لپتاپ خودشو نشون نمیده و این حرفتون رو قبول داشتم که گفتید به اینطور چیزها گیر ندیم! ولی روی اون دوتا جمله ی دیگه داریم خیلی محترمانه با هم گفتوگو میکنیم. حله ؟؟
اولا اگه بی احترامی از طرف من صورت گرفته معذرت میخوام. منم میدونم پلیر میاد تصویر و دورشو کات میکنه تحویل میده با یه اج مشکی اما مسئله اینه که همین قضیه ادمو اذیت میکنه حداقل منو! خوب معلومه که FullHD استاندارده اگه نبود این همه مانیتور و فیلم و گیم رو بر این مبنا و با این رزولی نمی ساختن و output نمی گرفتن. ببین هر روز یه مدل جدید میاد تو بازار یا چه میدونم یه وری یه جنسی میاد که جای دیگه نیست من که خدا نیستم بگم ته مانیتور دنیا همینه که من دیدم و اونم فول HD نیست نه، این ابلهانس اگه یکی فکر کنه میتونه تو دنیای تکنولوژی مطلق حرف بزنه حتی تفکرش تفکر مطلقی باشه.مانیتور شمام که حتما سوپر بهترینه. معمولا که، تقریبا تمام عکاسای حرفه ای سیستمشون همینه، لپ تاپشونم معمولیه که جنبه ی پرتابل بودنش پر رنگ تره مخصوصا تو بحث تصویر چیز میزونیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)