سلام به همه عزیزان و دوستان
دوستان من میخوام مغازه بخرم قیمت مغازه هم 90 میلیون هستش
حدود 20-30 نقد دارم ماهی 1 تا 2 میلیون هم می تونم قسط بدم
چون وام 60 میلیونی فکر کردم گیر نیاد می خوام 2 تا وام 30 میلیونی بگیرم به نام 2 نفر
می تونید کمکم کنید ؟
سلام به همه عزیزان و دوستان
دوستان من میخوام مغازه بخرم قیمت مغازه هم 90 میلیون هستش
حدود 20-30 نقد دارم ماهی 1 تا 2 میلیون هم می تونم قسط بدم
چون وام 60 میلیونی فکر کردم گیر نیاد می خوام 2 تا وام 30 میلیونی بگیرم به نام 2 نفر
می تونید کمکم کنید ؟
نمی دونم چرا این موسسه های مالی واعتباری این جور می کنند من حدود9ملیون تومان پول تو موسسه ی نصر تبریز خابوندم که بعد دوماه به من یک برابر موجودی می ده یعنی18ملیون با 4%کارمزد وقراره یه هفته ی دیگه پولو بگیرم وماهیانه 450هزار تومان هم پول قسط هامه به نظرتون آبی زیر کاسه نیست. وفکر کنم زیر نظر بانک سپه باشه
سلام
جند قسطه؟
اونوقت مطمئني پولت نبايد بخوابه تو بانك ؟
آره دیگه دوماه پولم تو بانک خوابید و11/3می رم ودوتا ضامن می برم وبعد از 4روز پول به دستم می رسه.
در ضمن موقعی که رفتم طرف ولادت بود
سلام
بانکی هست که برای خرید خونه وام درست و درمون بده
مثلا چمی دونم 60 - 70 میلونی بتونم بگیرم تو طولانی مدت پس بدم؟؟؟
غیر از مسکن که 20 میلیون میده هاااا جای دیگم هست؟؟
یه سوال آیا با وجود دو تعطیلی که یکی در میانه آیا روز وسط که روز 11/3است آیا بانک ها تعطیل می شوند یا نه؟
هم اینترنت بانک ملت دارم ، هم بانکداری مجازی پاسارگاد
پاسارگاد رو ترجیح میدم.
اینترنت بانکم گزینه مشاهده گردش حساب نداشت، رفتم بانک گفتم واسم فعالش کنید خواستن صورتحساب رو چاپ کنن و بهم بدن، منم بیخیالش شدم
به کارتهای بعضی بانکها نمیشه پول انتقال داد (مثلاً چند بار خواستم به کارتهای مسکن و سپه پول انتقال بدم ارور داده) ساتنا هم بیشتر وقتا غیرفعال بوده
5000 تومن تو حساب میمونه، نمیشه برداشت کرد.
اما پاسارگاد هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشته.
با پاسارگاد میشه یه سری محدودت ها رو هم واسه کارت تعیین کرد، مثلاً در طول ماه چقدر بشه انتقال داد یا برداشت کرد
سلام همشهری ادرسش کجاست ؟ این زیر مجموعه بانک سپه بودن رو بشنو و باور نکن .
البته اگه مطمئن بودش منم همچین چیزی خیلی لازم دام. شرایط ضامنهاش چجوریه ؟ آشنا داری وام بفروشه ؟
دوماه یک برابر موجودی وام دادن خیلی خوبه یه کم هم .... . شما واقعا وام میگیری ازش ؟![]()
تا پول دستم نرسه باور نمی کنم این موسسه تو تبریزه وتازه افتتاحه.
سلام دوستان
من تازه این تاپیک جالبو دیدم
یه سوال دارم از خدمتتون
من به تازکی در دو بانک پارسیان و پاسارگاد حساب باز کردم و عابرشونو گرفتم
با کمال تعجب فقط 4000 تومن بانک پاسارگاد و 3000 تومنم پارسیان همون اول ازم کارمزدو پول تمبر گرفتن
آخه چرا اینجوریه؟
تازه من رفتم رمز اینترنت بانکمم که از پارسیان بگیرم یه 1000تومن دیگه ام گرفتن
دیگه میترسم واس بقیه رمزها(فک کنم یه تلفنبانک مونده که باید از خود شعبه بگیرم)برم بانک،بگیرم؟
آیا همه بانکها اینجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)