دوست عزیز چرب هست ولی خیلی کمحساسیت هم نه زیاد . ولی با ژیلت های معمولی که میزنم حتی بعدش افترشیو هم که میزنم بازم جوش میزنه صورتم
پ.ن : دوست عزیز این پایه های شستشو لازمه ؟! یا اگه نباشه هم مشکلی پیش نمیاد ؟
دوست عزیز چرب هست ولی خیلی کمحساسیت هم نه زیاد . ولی با ژیلت های معمولی که میزنم حتی بعدش افترشیو هم که میزنم بازم جوش میزنه صورتم
پ.ن : دوست عزیز این پایه های شستشو لازمه ؟! یا اگه نباشه هم مشکلی پیش نمیاد ؟
Last edited by porya_spy; 24-12-2011 at 01:15.
پوست شما حساس هستش....پایه های شستشو برای شستن اتوماتیک هستش دیگه.....
این مدل پیشنهاد میشه :
rq 1160 که مدل 1160 cc با پایه شستشو هستش
سلام به همه ی دوستان
همونطور که قول داده بودم سعی کردم یه ریوییوی کامل از RQ1150 ارائه بدم امیدوارم که مورد توجه دوستان قرار بگیره
مدل:RQ1150 گارانتی 2 ساله شکوفا
بسته بندی: شامل: 1.دستگاه ریش تراش 2.خط زن 3.استند شارژر بهمره اداپتور 4.فرچه نظافت 5.دفترچه راهنما
ریش من بسیار زبر و پرپشت و خوابیده هست
در موقع اصلاح ریشمو 1 روز بود که نتراشیده بودم
هنگام اصلاح از ژل اصلاح نیوا استفاده کردم
اولین بار بود که از ریش تراش برقی استفاده می کردم
در کل اصلاح راحتی بود و اذیت نشدم ولی بر خلاف تصورم صفر صفر اصلاح نکرد وقتی رو صورتم دست میکشم نرمی پوست رو مثل بعد از اصلاح با تیغ فیوژن حس نمیکنم
کاملا یکدست اصلاح کرد هیچ جایی مو باقی نموند
صورتم نه قرمز شد نه جوش زد
گردنم رو میشه گفت تقریبا خوب زد( حتی تیغ هم نمیتونه گردن منو خوب بزنه چون همش زیرپوستیه)
در کل من اصلاح با فیوژن رو ترجیح میدم تنها و مهمترین مزیت ریش تراش اینه که میشه همیشه و همه جا ازش استفاده کرد و دلیل خرید منم فقط همین بود
هر کی سوالی داشت در خدمتم
ممنون دوست عزیز....البته من فهمیدم که جهت رویش مو به خصوص موهای زیر چانه هر کسی یه طوری هست که به مرور زمان به دست آدم میاد که چه کار کنه که بهترین اصلاح رو داشته باشه منظورم طرز قرار گرفتن در دست و کشیدن اون روی صورت هست....
سلام
من چند روز پیش یک panasonic es lt20 خریدم .سمت راست بدنه اون یه دکمه داره که دو حالت داره یکی lock و یکی هم soft .
البته اون دکمه lock برای قفل دستگاه نیست چون دکمه قفل جداگانه داره . من از توضیح دفترچه نفهمیدم کار این دکمه چیه ؟ از دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا کمک کنه !
دوست عزیز یعنی امکانات مدل 1160 از مدل 1280 بالاتر ؟! تفاوت آنچنانی ندارن ؟! اخه 1160 تیغع هاش 2D ولی 1280 3D !
عزیزم بودجتون رو نگفتین....من مدل 1160 رو گفتم که مدل همراه با پایه شستشو هم موجود داره....بله مسلما 1280 اصلاح بهتری رو داری...چون تیغه هاش سه محوره هست مثل سری جدید فیلیپس....پاور تاچ
دوست عزیز شما مثل اینکه با دقت پست اول بنده رو نخوندید ! نوشتم یک ریش تراش خوب بین 200 تا 300 تومان معرفی کنیدبه هر حال از راهنمایی شما ممنونم
![]()
اینی که من معرفی کردم به قیمت قبل از گرون شدن دلار 160 بود و با پایه شستشو 240 که الان به ترتیب 170 و 260 هستن....مدل 1280 هم 335 بود که به رنج قیمت شما نمیخورد.
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)