ســـــــلام دوستان ، یک سوال :
تمرین بدنسازی و جودو ( به صورت مکمل و یک روز در میان ) مشکلی ایجاد میکنند ؟
مرسی ، ...
ســـــــلام دوستان ، یک سوال :
تمرین بدنسازی و جودو ( به صورت مکمل و یک روز در میان ) مشکلی ایجاد میکنند ؟
مرسی ، ...
پودر گین-آپ بزرگسالان برای چاقی خوبه؟
نه خیر سلیم جون
اگه تغذیه مناسب داشته باشی خیلی هم خوبه![]()
badan3azi.com
برای برنامه هم که الکی نمیشه داد , تو همین سایت بالا متخصص و مربی زیاد هست , اما درکل خواستین برنامه بگیرین باید یه سری چیزا مثل قد , وزن , سن , دور بازو , دور ران , دور سینه رو بدین تا بتونن بهتون برنامه بدن.
بچه ها یه سوال :
توی سه ماه بدون استفاده از مکمل میشه به بدنی زیبا رسید ؟
اگه منظورت از بدن زیبا یه بدن مثل بدن مدل هاست ، نه! حد اقل باید یک سال کار کنی و حد اقل در هفته دو روز هوازی رو تو برنامت داشته باشی. استفاده از چربی سوز های شرکت های معتبر هم میتونه کمک کنه
چرا استفاده نکنی؟بدون استفاده از مکمل
من آخر نفهمیدم سیب زمینی رو قبل از باشگاه بخورم یا بعد از باشگاه؟
نه ، بدل مدل ها نه ! نمیخوام بشم مدل ! فقط در حدی میخوام باشم که بدنم به تناسب برسه ... همون دختر کُشِ خودمون ! : دیاگه منظورت از بدن زیبا یه بدن مثل بدن مدل هاست ، نه! حد اقل باید یک سال کار کنی و حد اقل در هفته دو روز هوازی رو تو برنامت داشته باشی. استفاده از چربی سوز های شرکت های معتبر هم میتونه کمک کنه
توی 3 ماه میشه به همچین بدنی رسید یا بیشتر کار میخواد ؟
انقدر از این مکمل ها بد گفتن که آدم سعی میکنه سراغش نره !چرا استفاده نکنی؟
کلا ، مکمل خوب هست یا بد ؟!
حالا ... بدون مکمل میشه به همچین بدنی رسید ؟
ببخشید من میخوام بارفیکس داشته باشم ولی چارچوب دذهامون طور نیست که بشه میل بارفیکس وصل کرد. آیا نوع دیگری هست؟
ببین اولا به نظر خودم تو 2ماه اول داری فقط خونتو غلیظ میکنی , بعدشم شما شاید همون روز اول بری جلوبازو بزنی بازوت دم کنه , بگی خوب شد , اما هر بدن یه کششی داره , پرورش اندام هم خیلی صبر و حوصله میخواد , مکمل هم درسته میشه بدون مکمل تمرین کرد , اما مثل اینه که با کفش مجلسی بری پیاده روی, اولش مشکلی شاید پیش نیاد , اما بعد یه مدتی پاتو میزنه , پیشنهاد میکنم پیش یه مربی بری مشاوره کنه , 99% مشاوره رو کامل و مجانی انجام میدن , درمورد 3ماه هم فک نکنم چیز زیادی بتونی بسازی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)