تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 126 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1251

نام تاپيک: [ Gmail ] / تمامی مسائل جي ميل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خب چرا شما نمیخاین شماره تونو وارد کنید ؟؟؟ وارد کنید بعدا هم اگه پسورد رو فراموش کردین راحت ترین ، نمیدونم چرا اینقدر میخاین این مرحله رو یه جوری دور بزنین ؟؟
    حتما فکر میکنن براشون مشکل ساز میشه بعدا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

حتما فکر میکنن براشون مشکل ساز میشه بعدا
    نه به این نیست 3 تا جیمل دارم که 2 تاش ماله گوگل پلاسه گوگل پلاس هم همش پستای مستقیم میذارن که تو جیمل نامه ها ثبت میشه پر پر میشه اصلا دیگه اگه نامه ای برام بیاد نمیتونم پیداش کنم بینه اون همه پستای گوگل پلاسی
    الان میخوام یکی جدید بسازم فقط گوگل پلاس باش نرم بزارم برا ایملام که میگه این شماره قبلا ثبت کردی گفتم اگه روشی هست که شماره نخواد اونو انجام بدم کسی از دوستان هم کدو فعال سازی برام ارسال نمیکنه از بس این روزا ترسو زیاد شده

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

نه به این نیست 3 تا جیمل دارم که 2 تاش ماله گوگل پلاسه گوگل پلاس هم همش پستای مستقیم میذارن که تو جیمل نامه ها ثبت میشه پر پر میشه اصلا دیگه اگه نامه ای برام بیاد نمیتونم پیداش کنم بینه اون همه پستای گوگل پلاسی
    الان میخوام یکی جدید بسازم فقط گوگل پلاس باش نرم بزارم برا ایملام که میگه این شماره قبلا ثبت کردی گفتم اگه روشی هست که شماره نخواد اونو انجام بدم کسی از دوستان هم کدو فعال سازی برام ارسال نمیکنه از بس این روزا ترسو زیاد شده
    خب شما داری با این کار صورت مسئله رو پاک میکنی ، این جوری که شما میگی واسه هر موردی باید یه جی میل داشته باشی
    به نظرم بهترین راه برای خلاصی از دست ایمیل های زیاد یک سایت خاص ساختن فیلتر و لیبل جدا واسه هر کدوم از این سایت ها هست
    که باعث میشه اینباکس شما همیشه منظم و خلوت باشه

4. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خب شما داری با این کار صورت مسئله رو پاک میکنی ، این جوری که شما میگی واسه هر موردی باید یه جی میل داشته باشی
    به نظرم بهترین راه برای خلاصی از دست ایمیل های زیاد یک سایت خاص ساختن فیلتر و لیبل جدا واسه هر کدوم از این سایت ها هست
    که باعث میشه اینباکس شما همیشه منظم و خلوت باشه
    شما حتما گوگل پلاس نبودین این کار برا یاهو انجام میشه ولی جیمل وقتی گوگل پلاس باش بری چند نفر تازه وارد ادد کنی یا اددت کنی هر پستی که میذارن وارد جیمل میشه سایت خاصی نیست که بتونی ببندیش بعد جداگونه بهتره بدونی این فقط برا ایملاست دومی برا پلاس که بیخیال جیملش میشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

هیچکیم جواب درستی نداد سوالمو با سوال جواب دادن چه خوب میشد اگه از کسی یه سوالی میپرسی بجا این که گیج ترت کنه سوالتو با سوال جواب نده
    بگه نمیدونم یا بلد نیستم

7. این کاربر از saheb52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هیچکیم جواب درستی نداد سوالمو با سوال جواب دادن چه خوب میشد اگه از کسی یه سوالی میپرسی بجا این که گیج ترت کنه سوالتو با سوال جواب نده
    بگه نمیدونم یا بلد نیستم
    شما چرا اطلاع رسانی از طریق ایمیل رو تو گوگل پلاس خاموش نمیکنی؟
    هر ایمیلی که میاد آخرش یه لینک داده که اگه نمیخوای ایمیل بیاد به این صفحه برو و اطلاع رسانی رو خاموش کن

::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوستان ایمیل های من چرا هی خودبه خود پاک میشن.
    من کلی ایمیل تو اینباکس و سنت داشتم ولی همشون پاک شدن.
    کلا هر ایمیلی میاد بعد از یه مدت خودش پاک میشه
    یه بار وقتی میخواستم لاگین کنم ایمیل دوم ازم خواست منم ایمیل یاهو رو دادم. از اون به بعد اینطوری شد

چیکار باید بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من کارم هر روز با نرم افزار جی تالک و از زمان فیلی دیگه مستقیم باز نمیشه و مجبورم از نسخه تحت وب استفاده کنماگه راهی میشناسید بگیدمن قبلا از این وی پ استفاده میکردم لاگین ک میشد قطع میکردم و راحت نرم افزارهای کاریمو باز میکردم اما الان اصلا لاگین نمیشه و با کلک هم ک میشه دیگه وقتی اون وی پ قطع کنی کار نمیکنه و sig out میشه

پروفشنال arazboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

سلام
    می خواهم برای چند نفر ایمیل بفرستم و آنها موقع باز کرن لیست من نبینند چی کار کنم ؟ این معضل بزرگی برام شده

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من کارم هر روز با نرم افزار جی تالک و از زمان فیلی دیگه مستقیم باز نمیشه و مجبورم از نسخه تحت وب استفاده کنماگه راهی میشناسید بگیدمن قبلا از این وی پ استفاده میکردم لاگین ک میشد قطع میکردم و راحت نرم افزارهای کاریمو باز میکردم اما الان اصلا لاگین نمیشه و با کلک هم ک میشه دیگه وقتی اون وی پ قطع کنی کار نمیکنه و sig out میشه
    دوست من آن طور که اطلاع دارم الان خیلی از دوستان من با جی تاک بدون فیلتر شکن مشکلی ندارند فقط ممکنه همون بلایی که چند وقت یه بار سر گوگل می اد کند می شه باعث غیر فعال شدن جی تاک هم بشه. تنها چیزی که به نظر من می رسه دیدن ستینگ جی تاک برای وصل شدن به اینترنت است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نظر می رسه اینجا بگی ممکنه مشکلت راحت تر حل شه هر چند یه تاپیک دیدم مردم هم مشکل تورو داشتند. دیگه اینجوریا شده دیگه

سلام
    می خواهم برای چند نفر ایمیل بفرستم و آنها موقع باز کرن لیست من نبینند چی کار کنم ؟ این معضل بزرگی برام شده
    منظورتون اینه که به یه لیست آدم مبل بزنید ولی گیرنده ها نبینند به کی میل زدید غیر خودشون که میل رو دریافت کردند؟
    از BCC استفاده کنید. یعنی همه آدرس هایی رو که میخاید بهشون بفرستید جای TO توی BCC وارد کنید اینجوری آدرس هایی که بهشون فرستادید معلوم نمی شه

13. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •