حتما فکر میکنن براشون مشکل ساز میشه بعدا![]()
حتما فکر میکنن براشون مشکل ساز میشه بعدا![]()
نه به این نیست 3 تا جیمل دارم که 2 تاش ماله گوگل پلاسه گوگل پلاس هم همش پستای مستقیم میذارن که تو جیمل نامه ها ثبت میشه پر پر میشه اصلا دیگه اگه نامه ای برام بیاد نمیتونم پیداش کنم بینه اون همه پستای گوگل پلاسی
الان میخوام یکی جدید بسازم فقط گوگل پلاس باش نرم بزارم برا ایملام که میگه این شماره قبلا ثبت کردی گفتم اگه روشی هست که شماره نخواد اونو انجام بدم کسی از دوستان هم کدو فعال سازی برام ارسال نمیکنه از بس این روزا ترسو زیاد شده
خب شما داری با این کار صورت مسئله رو پاک میکنی ، این جوری که شما میگی واسه هر موردی باید یه جی میل داشته باشی
به نظرم بهترین راه برای خلاصی از دست ایمیل های زیاد یک سایت خاص ساختن فیلتر و لیبل جدا واسه هر کدوم از این سایت ها هست
که باعث میشه اینباکس شما همیشه منظم و خلوت باشه
شما حتما گوگل پلاس نبودین این کار برا یاهو انجام میشه ولی جیمل وقتی گوگل پلاس باش بری چند نفر تازه وارد ادد کنی یا اددت کنی هر پستی که میذارن وارد جیمل میشه سایت خاصی نیست که بتونی ببندیش بعد جداگونه بهتره بدونی این فقط برا ایملاست دومی برا پلاس که بیخیال جیملش میشی
هیچکیم جواب درستی نداد سوالمو با سوال جواب دادن چه خوب میشد اگه از کسی یه سوالی میپرسی بجا این که گیج ترت کنه سوالتو با سوال جواب نده
بگه نمیدونم یا بلد نیستم
شما چرا اطلاع رسانی از طریق ایمیل رو تو گوگل پلاس خاموش نمیکنی؟
هر ایمیلی که میاد آخرش یه لینک داده که اگه نمیخوای ایمیل بیاد به این صفحه برو و اطلاع رسانی رو خاموش کن
::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::
سلام.
دوستان ایمیل های من چرا هی خودبه خود پاک میشن.
من کلی ایمیل تو اینباکس و سنت داشتم ولی همشون پاک شدن.
کلا هر ایمیلی میاد بعد از یه مدت خودش پاک میشه
یه بار وقتی میخواستم لاگین کنم ایمیل دوم ازم خواست منم ایمیل یاهو رو دادم. از اون به بعد اینطوری شد
چیکار باید بکنم؟
سلام دوستان من کارم هر روز با نرم افزار جی تالک و از زمان فیلی دیگه مستقیم باز نمیشه و مجبورم از نسخه تحت وب استفاده کنماگه راهی میشناسید بگیدمن قبلا از این وی پ استفاده میکردم لاگین ک میشد قطع میکردم و راحت نرم افزارهای کاریمو باز میکردم اما الان اصلا لاگین نمیشه و با کلک هم ک میشه دیگه وقتی اون وی پ قطع کنی کار نمیکنه و sig out میشه
سلام
می خواهم برای چند نفر ایمیل بفرستم و آنها موقع باز کرن لیست من نبینند چی کار کنم ؟ این معضل بزرگی برام شده
دوست من آن طور که اطلاع دارم الان خیلی از دوستان من با جی تاک بدون فیلتر شکن مشکلی ندارند فقط ممکنه همون بلایی که چند وقت یه بار سر گوگل می اد کند می شه باعث غیر فعال شدن جی تاک هم بشه. تنها چیزی که به نظر من می رسه دیدن ستینگ جی تاک برای وصل شدن به اینترنت است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر می رسه اینجا بگی ممکنه مشکلت راحت تر حل شه هر چند یه تاپیک دیدم مردم هم مشکل تورو داشتند. دیگه اینجوریا شده دیگه
منظورتون اینه که به یه لیست آدم مبل بزنید ولی گیرنده ها نبینند به کی میل زدید غیر خودشون که میل رو دریافت کردند؟
از BCC استفاده کنید. یعنی همه آدرس هایی رو که میخاید بهشون بفرستید جای TO توی BCC وارد کنید اینجوری آدرس هایی که بهشون فرستادید معلوم نمی شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)