سلام
راستش طرف می گه که آدرس درسته
بعد یه مورد
یعنی اگه آدرس اشتباه باشد تازه روز بعد ایمیل می آید
سلام
راستش طرف می گه که آدرس درسته
بعد یه مورد
یعنی اگه آدرس اشتباه باشد تازه روز بعد ایمیل می آید
سلام دوستان
من يه مشكل كوچولو دارم
راستش فكر كنم يه مشكل كوچيك دارم
يه تب تو ياهو ميل جديد هست به نام update
من چند وقته اين تب رو ندارم و فقط 3 تب دارم
اگه كسي مي دونه چه جوري مي شه اين تب رو اضافه كرد كمك كنه لطفن
لطفن ايميل بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشكر
سلام یه اموزش nimbuzz بزارین ممنون
سلام
من سرعتم کمه
چه طوری میشه تم رو کلاسیک کرد هرچی گشتم پیدا نمیشه
mer30
مدتی ست تب update در یاهو برداشته شده...
حالا به دلیل تغییرات بوده یا هر چی نمیدونم ...
ولی همگانی ست : )
سلام...
از لینک زیر وارد یاهو کلاسیک بشید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من یه مشکلی دارم تو ورژن قدیمی یاهو میل وقتی چند تا attachment واست میومد میتونستی با تیک زدن بعضیاشو واسه دانلود انتخاب کنی و بقیه رو که نمیواستی دانلود نکنی.ولی تو ورژن جدید نمیشه تیک زد.در نتیجه همیشه مجبورم کل ضمیمه ها رو دانلود کنم و بعد اونایی رو که نمیخوام پاک کنم.
سلام
لطفا راهنمائی کنید میخواستم ایمیل هائی که در یاهو دارم را بیارم در outlook یا نرم افزارهای مثل آتلوک اما نمیخواهم
از خود یاهو ایمیل هام پاک بشوند لطفا بگید چگونه این کار را بکنیم که تمام ایمیل ها را روی کامپیوتر دانلود کنیم
باتشکر
خداحافظ
سلام
لطفا راهنمائی کنید
میخواستم ایمیل هائی که در یاهو دارم را بیارم در outlook یا نرم افزارهای مثل آتلوک اما نمیخواهم
از خود یاهو ایمیل هام پاک بشوند لطفا بگید چگونه این کار را بکنیم که تمام ایمیل ها را روی کامپیوتر دانلود کنیم
باتشکر
خداحافظ
سلام
من توی inbox یاهو همیشه تعداد زیادی از ایمیل های spam دریافت میکنم که مستقیما توی فولدر spam نمیرن. جایی هم فکر نمیکنم subscribe کرده باشم که اینقدر ایمیل spam و junk برام بیاد.. آدرس خیلی هاشون هم باهم فرق میکنه و کمتر آدرس ها تکرار میشن و بنابراین نمیتونم تمامی آدرس ها رو block کنم.
خود ایمیل ها هم قسمتی به عنوان لغو عضویت یا unsubscribe ندارن.
راه حل چیه دوستان؟؟؟؟
اکانت یاهوم قفل شده، فکر کنم کسی خواسته وارد بشه پسورد اشتباه داده قفلش کردن.
کی آزاد میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)