همینطور که می دونید من منو مخفی تلوزیون مون رو دستکاری کرده بودم و تی وی تو setup wizard گیر کرده بود
الان می خوام اموزش ریست منو مخفی رو بزارم
مواد لازم : گوشی که مادون قرمز داشته داشه
گوشی من ال جی جی 2 هست , با رام کاستوم سیانوژن 13 , روی گوشی من جواب داد , ولی روی همه گوشی ها جواب نمیده , بهتره تست کنید ( روی گوشی های سامسونگ با رام های 4.4 و قبل هم تست شده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ای که نیاز دارید اسمش My Remocon هستش که باهاش می تونید وارد پاور مد بشید , و برنامه ای باهاش منو مخفی ریست میشه اسمش anyMote IR Smart Remote هست
خوب برنامه my remocon رو نصب کنید و در قسمت منو download your remote control رو بزنید , حالا Service رو جستجو و بعد دانلودش کنید
و دکمه power only رو بزنید ( قبل دکمه پاور رو کنترل مادر مجازی بزنید , ببنید رو گوشی شما جوا میده یا نه )
با صفحه ای مثل این روبرو میشد
البته پاور مد ورژن های مختلفی داره , بستگی به ورژن هم فرق داره
برای من اینطوری بود , همینطور که می بینید دکمه exit رو زدم و بعد از برنامه anymote در قسمت کنترل های تلویزیون , ریموت سرویس منو رو ادد کردم و بعد دکمه Ez-Adjust رو زدم
وارد منو مخفی شدم , چون من می دونستم چی رو درستکاری کردم رفتم بخش منطقه و منطقه به جای اولی برگردوندم ( اگه نمی دونید چی رو دستکاری کردید , چیزی رو عوض نکنید )
و بعد تلوزیون رو ریستارت کردم , که بازم پاور مود اومد و حالا از برنامه anymote دکمه in-stop رو زدم , in-stop منو مخفی رو کلا ریست میکنه , یه جورایی ایپرام رو ریست می کنه
و در اخر تلویزیون رو تنظیم کردم و الان کار میکنه