قیمت 72 تومن واسه این ادوکلن زیاده ،قیمتش پایین تر از این حرفاست، استفاده از این ادوکلن با بویی که داره به درد هر جایی نمی خوره و با خیلی از سلیقه ها هم جور در نمی یاد
قیمت 72 تومن واسه این ادوکلن زیاده ،قیمتش پایین تر از این حرفاست، استفاده از این ادوکلن با بویی که داره به درد هر جایی نمی خوره و با خیلی از سلیقه ها هم جور در نمی یاد
امروز آزارو پورهوم رو تست زدم که ماله عهده عتیقه
به نظر موندگاری بد نیست ولی یکمی بویه صابون میده.ولی از اون بوهاست که فکر کنم خانم ها خوششون بیاد.
يه چيز جالب
ادكلن Shadow for men از شركت ajmalيه كپي بسيار عالي وخوب از ادكلن Zirh Ikon است.از همه كاراي اجمل بهتره.
راستي قضيه اين ادكلن بلو فور من 2 چيه؟كسي استفاده كرده؟نكنه الكيه و چينيا زدن؟
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
از بين كاراي آديداس كسي اين 2 تا كارو امتحان كرده كه بگه خوبه يا بد؟
Pure Game
Fresh Impact
لالیک
سیلور سنت
دوسته عزیز زیاد گفتیم تو این تاپیک![]()
burberry touch رو یک تست بزن یا Hermes Eau d`Orange Verte. یا angel Schlesser Homme Oriental Edition
البته هیچ کدام رو تست نزدم.
...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تلخ زهر مار هم blackberry pour homme که بسیار تلخه و بوی خطی داره. یعنی بوی لحظه الان و 24 ساعت بعدش فرقی نداره. تو اتوبوس و مترو بنظرم بکارم میاد این. کسی نزدیکت نمیاد. منتها زیاد بزن![]()
من ابنا رو نداشتم ولی یه مدل به اسم deep energy ازش داشتم که موندگاریش در حد 20 دقیقه هم نبود ،فکر می کردی داری آب اسپری می کنی به هر حال کیفیتاشون افتضاحه چه تو زمینه بو چه تو زمینه موندگاری
ادوکلن های شرکت های sapil و همون Ajmal کیفیت به مراتب بهتری دارن که بسته به سلیقت باید ازشون انتخاب کنی
یک پست هم تو این وبلاگ در مورد ادیداس دیدم که حتی عطرهای ارزان قیمت این شرکت هم نسخه جعلی دارند .ادیداس تا حالا 3 بار شکل شیشه و جعبه رو به دلیل تقلب عوض کرده.( team force )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادوکلنی که می خوام معرفی کنم اکثرا آشنایی دارن و بسیار مناسبه فصل گرما و استفاده روزانه هست
Davidoff ِcool water Game
نوع بو:خنک و ملایم
سال معرفی:2006
این ادوکلن بوی خنک و دلنوازی رو ارایه می کنه و شدت بوی اون طوریست که اصلا باعث اذیت اطرافیان نمیشه،بویش یه جورایی بوی هندوانه هست که البته گیاهان معطر با اون قاطی شدن. این ادوکلن واقعا حس آب سرد رو به آدم القا می کنه!
موندگاری اون روی پوست معمولی و 5 بار اسپری در هر دفعه، 3 ساعت هست و پخش بوی خوبی هم داره. در کل به نظر من با توجه به قیمت و خنکی که داره می تونه انتخاب مناسبی برای فصل گرما و استفاده روزانه باشه... قیمتش الان باید دور و بر 40 باشه و من تا الان 2تا شیشه 100 میلش رو داشتم و ازش بسیار راضی بودم...
Last edited by aminjigar; 09-06-2011 at 11:53.
کلا آزارو بوهاش قدیمی هست.. جدید جدیاش حدود 20 سال پیشه!! ادکلن فشنی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)