تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 148 اولاول ... 286874757677787980818288128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

دوستان سلام
    من حدودا 6 سال پیش آکواریوم داشتم ولی بخاطر اجاره نشینی بیخیال شدم
    حالا یه آپارتمان دارم و تصمیم دارم دوباره شروع کنم اولش تصمیم داشتم آب شور بزنم ولی بخاطر هزینه بیخیال شدم
    سایزی که انتخاب کردم 120x 80x 30 هستش اگه اشکالی میبینین لطفا بگین ، شاید بگین چرا 30 ، چون توی آپارتمان نمیخوام زیاد جا بگیره و بیرون بزنه
    ماهی هم میخوام دیسکس -- آنجل -- لوچ دلقک و ... بگیرم
    نکته اصلی پراز گیاه باشه
    دوستان اگه جایی اشتباه دارم توی نوع ماهی ها و ابعاد لطفا راهنمایی کنین --- ممنون

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

ارتفاع رو 80 نگیر خیلی زیاده می خوای کفش رو تمیز کنی یا نه؟ به نظرم من 60 یا نهایتا 70 خوبه به نظرم 60 از همه بهتره
    الان داداشم ارتفاع تانکش 60 ه ولی همیشه وسط تانکش خالیه و نمای جالبی درست نکرده البته بستگی به ماهی هاتون هم داره
    عرض رو هم حتما 40 بگیرین ده سانت خیلی تفاوتی تو فضای اشغالی نمیکنه ولی بعدا اگه خواستین ماهی های بزرگ تر بگیرین به مشکل بر نمیخورین. همین دیسکاس هم تا نزدیک سی هم فکر کنم برسه اینطوری خیلی اذیت میشه تو تانک. دیسکاس ماهی خیلی خیلی حساسی هست.
    گرچه تجربه ثابت کرده به این نصحیت ها کسی گوش نمیکنه

دیسکاس رو فقط با دیسکاس نگه دارین آنجل پدرش رو درمیاره

در ضمن آپارتمان نو هم مبارک

3. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

ارتفاع رو 80 نگیر خیلی زیاده می خوای کفش رو تمیز کنی یا نه؟ به نظرم من 60 یا نهایتا 70 خوبه به نظرم 60 از همه بهتره
    الان داداشم ارتفاع تانکش 60 ه ولی همیشه وسط تانکش خالیه و نمای جالبی درست نکرده البته بستگی به ماهی هاتون هم داره
    عرض رو هم حتما 40 بگیرین ده سانت خیلی تفاوتی تو فضای اشغالی نمیکنه ولی بعدا اگه خواستین ماهی های بزرگ تر بگیرین به مشکل بر نمیخورین. همین دیسکاس هم تا نزدیک سی هم فکر کنم برسه اینطوری خیلی اذیت میشه تو تانک. دیسکاس ماهی خیلی خیلی حساسی هست.
    گرچه تجربه ثابت کرده به این نصحیت ها کسی گوش نمیکنه

دیسکاس رو فقط با دیسکاس نگه دارین آنجل پدرش رو درمیاره

در ضمن آپارتمان نو هم مبارک

دوست خوبم ممنون از نکته ای که بهش اشاره کردی --- شما درست میگین ولی تصمیم دارم یه فیلتر یا نمیدونم یه سامپ که تو چند صفحه قبل دوستمون تو عکس گذاشته کنار آکش بخرم ، حالا با این تفاسیر بازم ارتفاع زیاده ؟
    ولی خداییش وقتی ارتفاع زیاد باشه اگه گیاه توی آک باشه محشره و ماهیام وقتی توی ارتفاع بالا میرن خیلی قشنگ میشه
    پس میگی فقط دیسکاس تنها -- شاید تا اون موقع نظرم عوض شد و کلا ماهیام رو چیز دیگه ای انتخاب کردم

راستی میخوام خودم تانک رو بچسبونم میشه اگه نکته ای چیزی داره بهم بگین از هیچ چیزی دریغ نکنید
    یه چیز دیگه چه شیشه ای بگیرم منظورم اسم شرکت سازنده و ... هست و چسب هم لطفا بگین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان
    می شه تو این آکواریوم های آب شور صدف لب سیاه که مروارید توش هست پرورش داد؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان هزینه یک اکواریوم که تخت باشه و بیشتر جنبه نمایشی داشته باشه و از دو نوع یا 3 نوع ماهی رنگی خوشگل بهره ببره چقدر هزینه داره؟
    البته با کمی دکوراسیون داخلی

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

دوست خوبم ممنون از نکته ای که بهش اشاره کردی --- شما درست میگین ولی تصمیم دارم یه فیلتر یا نمیدونم یه سامپ که تو چند صفحه قبل دوستمون تو عکس گذاشته کنار آکش بخرم ، حالا با این تفاسیر بازم ارتفاع زیاده ؟
    ولی خداییش وقتی ارتفاع زیاد باشه اگه گیاه توی آک باشه محشره و ماهیام وقتی توی ارتفاع بالا میرن خیلی قشنگ میشه
    پس میگی فقط دیسکاس تنها -- شاید تا اون موقع نظرم عوض شد و کلا ماهیام رو چیز دیگه ای انتخاب کردم

راستی میخوام خودم تانک رو بچسبونم میشه اگه نکته ای چیزی داره بهم بگین از هیچ چیزی دریغ نکنید
    یه چیز دیگه چه شیشه ای بگیرم منظورم اسم شرکت سازنده و ... هست و چسب هم لطفا بگین
    شما تانک با ارتفاع 60 از نزدیک دیدی؟ این هم ارتفاع کمی نیست ارتفاع تانک برادرم 60ه. باز هم برای تغییر دکوراسیون و یا حتی وقتی چیزی بخوایم از کفش برداریم مشکل داریم چه برسه به 80
    به نظر من یه تانک با ارتفاع 60 از نزدیک ببین بعد به صلاح دید خودت تصمیم بگیر
    ولی عرض رو حتما 40 بگیر چون عرض 30 دستت رو برای دکور و حتی گیاه (اگه سنگین بخوای کار کنی) مبنده

اگه دیسکاس بدون درد سر می خوای فقط با دیسکاس نگه دار من تاحالا دیسکاس نداشتم ولی اونایی که داشتن همه همینو میگن
    اگه ماهی دیگه خواستی نگه داری که بحثش جداست

دوستان هزینه یک اکواریوم که تخت باشه و بیشتر جنبه نمایشی داشته باشه و از دو نوع یا 3 نوع ماهی رنگی خوشگل بهره ببره چقدر هزینه داره؟
    البته با کمی دکوراسیون داخلی
    یه لطفی در حق من بکن یا یه آکواریوم درست و حسابی راه بنداز یا پولت رو حروم نکن
    از این تانک هایی که میگی دیدم عرض 20 ارتفاع 90 نمی دونم اینا رو چطوری میسازن
    تو صفحه های قبل حمید رضا یه تانک 100 لیتری درست کرده اگه سلیقه داشته باشی می تونی خیلی هم قشنگش کنی ما هم هر چقدر سواد داشته باشیم کمکت میکنیم
    اکواریوم رسیدگی میخواد تمیز کردن می خواد تزئین کردن میخواد تو این ابعاد هیچ کدوم از این کار ها رو بدون درد سر نمی تونی بکنی.

8. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

چند سال قبل یه 100در 60 داشتم درست میگی ولی نمیخوام همش رو پراز آب کنم حداقل 10 سانتش خالی میمونه ولی باید یه نگاهی به 70 بندازم اگه نظرم رو گرفت حتما کمش میکنم در مورد عرض هم چشم حتما 40 مگیرم

راستی پستهای قبلی گفته بودی که خودت تانک میسازی میشه یه دستور العمل برای این تاپیک بذاری خیلی دعات میکنیم
    اگه بدم بسازن توی این فصل حتما باید یه هفته توی مغازه بمونه و منم یکم وسواسی هستم و همش میترسم اونجا یکدفعه یه تکونی چیزی بخوره
    دوستان بهترین چسب تو بازار چیه ؟

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

چند سال قبل یه 100در 60 داشتم درست میگی ولی نمیخوام همش رو پراز آب کنم حداقل 10 سانتش خالی میمونه ولی باید یه نگاهی به 70 بندازم اگه نظرم رو گرفت حتما کمش میکنم در مورد عرض هم چشم حتما 40 مگیرم

راستی پستهای قبلی گفته بودی که خودت تانک میسازی میشه یه دستور العمل برای این تاپیک بذاری خیلی دعات میکنیم
    اگه بدم بسازن توی این فصل حتما باید یه هفته توی مغازه بمونه و منم یکم وسواسی هستم و همش میترسم اونجا یکدفعه یه تکونی چیزی بخوره
    دوستان بهترین چسب تو بازار چیه ؟
    من موقعی که خواستم تانکم رو بسازم فروشنده گفت چسب سیستا بگیر خوبه. بیشتر آکواریوم فروشیها هم ازین چسب استفاده میکنن.
    به نظر من ارتفاع رو 70 بگیر. عرض هم زیر 40 نگیر که مثل من برا تزیین به مشکل میخوری.

11. 3 کاربر از mesi_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

مسی جان عرض چند مناسبه؟در مورد تزئینش هم بیشتر توضیح میدی؟

mjd323232 عزیز
    چشم یه توضیح هم برای ساخت تانک هم میگم ولی اینطوری سخته بذار ببینم چی کار میشه کرد
    اگه خودت تانک رو بسازی خیلی ارزون تر میوفته چسب رو هم به حرف مسی گوش سیستا بخر چسب های ایرانی مثل رازی که من استفاده کردم خوبن ولی سیستا بهتره. از ابزار فروشی ها هم بگیر نه از آکواریومی ها به نظر من ارزون تر میدن
    ارتفاع 70 هم خوبه
    اینکه میگم 60 یه مقدار هم سلیقه شخصی دخیل هست

13. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام،
    حمیدرضا چند تا توصیه،
    اون خروجی دوم پمپ تاپ فیلتر رو حذف کن و اون تبدیل رو بزار،فشار به ماهیا میاد.
    فیلتر زیر شنی رو حذف کن،داشتم،خوب نیس.
    تو ماهی گرفتن عجله نکن..

mjd32353 عزیز،
    اگه توی عکسای مسابقات دقت کنی،این اجنبی ها(خارجی ها) ابعاد تانکشون متفاوت با ما هست،
    اون معمولا نسبت طول به ارتفاع رو 2.5 میگیرن.تو عکسای مسابقات ارتفاع بالاتر از 45 نمیبینی.
    به نظر من ارتفاع زیاد اصلا قشنگی نداره و اینگه آکواریوم گیاهی بایستی ارتفاع 45 باشه تا نور به بستر و گیاه های کف هم برسه..
    و همچنین عمق(عرض) تانک،واقعا جلوه خاصی به تانک میده.. حتی بیشتر از ارتفاع باشه.
    من به تو پیشنهاد یه آک 120 45 45 میدم.
    موفق باشی.

15. 3 کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •