فعلا قوانین سربازی برای سال 90 مشخص نیست بخصوص معافیت و کسری ها .
می دونید دیگه ، اینجا هر کسی از مسئولان یه چیزی میگه ! فقط باید صبر کرد ببینیم کی قطعی چه تغییراتی حاصل میشه !
فعلا قوانین سربازی برای سال 90 مشخص نیست بخصوص معافیت و کسری ها .
می دونید دیگه ، اینجا هر کسی از مسئولان یه چیزی میگه ! فقط باید صبر کرد ببینیم کی قطعی چه تغییراتی حاصل میشه !
هم آره هم نه، معلوم نیست و بستگی داره مجلس چه کنه
ولی من شک دارم بشه
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
خوب این ایهام داره دیگه، چون طبق قانون خدمت 24 ماه است و اینی که الان پایه 18 ماه است رهبری بخشیده
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
1- اگه غیبت نداشته باشی بعد ازقبول شدن ترخیص میشی
2- بعد از آمدن برگ سبزت
یکی دوستام تعریف میکرد میگفت اگه پدرت گواهی پزشکی داشته و 60 سالشم هنوز نشده باشه و یکی پسر باشی میتونی معاف بشی!!
میخواستم بدونم این حرفش راسته یا نه؟
چون من پدرم دیسک کمر داره و من هم پسر یکی خانواده هستم.
بله درسته
باید ثابت کنید پدرتون نیاز به مراقبت داره
البته خودتون نباید غیبت داشته باشید.
سلام
من تازه این ترم فارغ التحصیل شدم به نظرتون کی دفترچه بگیرم بهتره؟؟
بعد این امریه خوبه برم دنبالش؟؟
سلام
نظر من اینه که هر چه زودتر بهتر . حتی یک روز هم نزار دیر بشه .
عزیز جون شما بعد از امریه دنبال چی می خوای بری ؟؟
شما باید ابتدا دفترچه بفرستی و بعد که برگه سبزت اومد و مشخص شد کی اعزام هستی اونوقت باید بری دنبال امریه .
شما وقتی ندونی کی اعزام هستی نمی تونی بری دنبال امریه .
البته برای سال 90 بهتره یواش یواش زیاد کنن یهو 24 ماه کنن مطمئنا خیلیا خودشونو معرفی نمیکنن![]()
16 دیماه پلیس+10 مدارکم رو کامل فرستاد و گفت منتظرر برگه سبز باش.
اما هنوز خبـــــــــــــــــــری نیست؟؟؟دیر نشده.عجله دارم
واسه من يك ماه طول كشيد.دهم به بعد منتظرش باش!16 دیماه پلیس+10 مدارکم رو کامل فرستاد و گفت منتظرر برگه سبز باش.
اما هنوز خبـــــــــــــــــــری نیست؟؟؟دیر نشده.عجله دارم
من همجونان بعيد ميدونم بشه 24 ماه. همنطوري به عنوان بخشش رهبي 18 ماه هست بعد ميشه قانون!!
الان به اندازه كافي سرباز كم شده. كافيه بشه 24 ماه اونايي هم كه دفترچه فرستادن نميرن!!!
6 ماهم 6 ماهه. عمر آدمه خوب!!! كم چيزي نيست!!! البته واسه من كه 3 ماه اضافه خوردم زياد تفاوتي نداره
به قول دوستم بايد بچه خوبي باشم كه 3 ماه رو ببخشن. البته بعيد ميدونم كل 3 ماه رو ببخشن. فوقش 2 ماه!!!
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)