تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 416 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض شاگردان مورینیو باید از مترو استفاده کنند!

شهردار ماردیدبرای فرهنگ سازی در استفاده از مترو 25 میلیون یورو خرج عبور بازیکنان رئال مادرید از مترو کرد.باشگاه رئال ماردید برای انکه بازیکنان تیم فوتبال خود را مجبور کنند از متروی ایستگاه برنابئو وارد ورزشگاه شوند برای یک سال مبلغ 25 میلیون یورو دریافت کرده است.این رقم را شهردار ماردید در سه قسط به پرس تحویل میدهد

منبع:خراسان نیوز

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

تاپیک به روال گذشته برگشت

نکته:مطمئن باشید از این پس فقط به حذف پست اکتفا نخواهیم کرد!

پس لطفا همانطوری که دوست دارید باهاتون صحبت و برخورد بشه با دیگران صحبت و برخورد داشته باشید و به یکدیگر احترام بگذارید.
    مسلما هر کس عقیده ای داره که برای خودش ارزش داره حتی اگر برای شما خنده دار به نظر برسه.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مصاحبه با جناب xare32، کارشناس تیم رئال مادرید برای باری رئال مادرید در برابر دپورتیوو لاکرونیا

- در ابتدا یه بیوگرافی کوتاه از خودتون بگید و اینکه کی و چطور طرفدار رئال شدید؟
    * سلام من جواد هستم و سنم 18 است. من از سه سال پیش طرفدار رئال شدم دلیلش هم 1-چون تا قبل از 3 سال پیش اصلا از فوتبال خوشم نمیومد 2- به خاطر اینکه برادرم طرفدار بارسلونا بود

- نظرتون درباره مورینیو چیه؟ به نظرتون میتونه تو رئال هم موفق باشه؟
    * مربی بزرگیه و تا حالا هم خوب کار کرده. به نظر من میتونه امسال رئال رو قهرمان کنه

- به نظرتون چرا مهاجم های تیم اینقدر موقعیت خراب میکنن؟! چه بلایی سر زوج هیگواین-رونالدو فصل پیش اومده که یکی از بهترین زوج های فصل قبل بودن؟؟
    * چون بازیها رو زیاد نمیتونم دنبال کنم نظری ندارم

- هر چند زوده، اما تا به اینجای کار، تیم رو چطور دیدید؟ نقاط ضعف؟ نقاط قوت؟
    * کار تیم خوب بوده اگه بیشتر گل بزنیم بهتره البته گرفتن نتیجه خیلی مهمتر از گل زدن هست
    نقاط ضعف : کم گل زدن که باعث میشه نتونیم مطمئن بشیم بازیو حتما میبریم
    نقاط قوت : دفاع خوب که باعث میشه کمتر گل بخوریم

- نظرتون درباره خرید های امسال چیه؟ (خوب رئال کار کرده یا نه؟)
    * به نظر من خوب بوده و بهتر از فصل قبل .مخصوصا مسعود اوزیل

- یه سوال مهم هر چند شاید دیگه کلیشه ای.رائول و گوتی از رئال رفتن.چرا؟! تصمیم درستی گرفتن؟
    * البته کاشکی میموندن و در رئال از فوتبال خداحافظی میکردن ولی با خرید های امسال فکر نکنم جایی براشون میموند .به نظر من تصمیم خوبی گرفتند

- به نظرتون بهتره تیم خوب (تهاجمی) بازی کنه اما جامی نبره یا اینکه هر جور شده بازی کنه، فقط جام ببره؟
    * به نظر من این بهتره که هر طور شده بازی کنه و در اخر هم جام رو ببره

- رئال امسال پتانسیل این رو داره که به 10مین قهرمانی لیگ قهرمانان برسه یا نه؟؟
    * خوب با این خرید های امسال و داشتن مورینیو و بازیهایی که تا اینجا دیدیم میتونیم قهرمان cl بشیم

- نظرتون رو درباره این افراد بگید
    - کاسیاس
    * یه دروازه بان فوق العاده که خیلی خوب عمل میکنه

- ک.رونالدو
    * تو این چند تا بازی که زیاد گل نزده ولی خدا کنه مثل پارسال خوب بازی کنه

- اوزیل
    * تا حالا که واسه رئال خوب بازی کرده و بهتر هم میشه

- دی ماریا
    * تا اون جایی که من دیدم توی تیم ملی ارژانتین بهتر از رئال بازی میکنه و البته اونقدر بد هم نبوده و انشالله بیشتر گل میزنه

- کاکا
    * بیشتر مواقع در مصدومیت .

- نظرتون رو درباره این تیم ها بگید
    - بارسلونا
    * ال کلاسیکو شکستشون میدیم و نخواهیم گذاشت قهرمان بشن ولی تا حالا که خوب بازی کردن

- اتلتیکو مادرید
    * این تیم که عددی نیست و نظری براش ندارم

- آ.ث میلان
    * خیلی ازش خوشم میاد ولی به امید خدا شکستشون میدیم و جام رو ما میگیریم

- ترکیب ایده آلتون برای رئال در برابر دپورتیوو چیه؟
    casillas
    sergio ramos carvalho pepe arbeloa

khedira xabi alonso

ozil di maria

higuain c.ronaldo

- پیش بینیتون برای نتیجه بازی چیه؟ بازی سختیه به نظرتون برای رئال؟
    * 2-0 رئال میبره. به نظر من بازی سختی نیست و تنها بازی سخت بازی با بارساست

- سرمربی دپور، ژابی رو قلب رئال و بازیکن اصلی تیم معرفی کرده.چقدر موافقید باهاش؟ اصلا به نظرتون مهمترین بازیکن امشب تیم کدوم بازیکنه؟
    * بله باهاش موافقم و ژابی بازیکن اصلی تیم هست ولی از نقش دیگر بازیکنان نمیتوان گذشت

- تیم مصدوم یا محرومی برای این بازی داره یا نه؟
    * اطلاعی ندارم

- در اخر، نظرتون رو درباره گروه و فعالیتش بگید..
    * گروه بسیار عالی است و فعالیتش هم مثل خودش عالیست
    و اگه به کسی توهین شد معذرت میخوام
    ممنون
    Last edited by charlize; 03-10-2010 at 17:44.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورینیو: دیگر چه کار کنم تا حق کار کردن در کشور شما را داشته باشم؟

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید می‌گوید تیمش هنوز در دست ساخت است و از طرفداران خواست از برد شش بر یک تیمشان مقابل دپورتیوو لاکرونیا بیش از حد شادی نکنند.

سفیدپوشان بهترین پیروزی خود با هدایت مورینیو را به دست آوردند و به رده سوم جدول صعود کردند، در حالی که بارسلونا چهارم است.

مربی پرتغالی می‌گوید آنها هنوز باید پیشرفت کنند: « برد شش بر یک مقابل دپور ما را بهترین تیم دنیا نساخته. ما تیمی در دست ساخت داریم و نه نتیجه و نه تشویق هواداران باعث نمی‌شود فکر کنم کارمان تمام شده است.

کار ما ادامه دارد. من خیلی آرام هستم و کارهای زیادی برای انجام دادن دارم. رییس باشگاه و هیئت مدیره هم به من اعتماد دارند.»

از او پرسیده شد آیا پیروزی شش بر یک مقابل گالیسیایی‌ها در خانه پاسخ خوبی به منتقدان بود یا نه و او پاسخ داد: «اگر درباره مربی‌ای که این همه قهرمانی به دست آورده تردید دارید، پس بگویید مربی چه کیفیت‌هایی باید داشته باشد تا حق کار کردن در کشور شما را داشته باشد ؟؟؟

به من بگویید آیا باید فاتح سه دوره لیگ قهرمانان و هفت لیگ داخلی شوم؟ من دو لیگ قهرمانان و شش لیگ داخلی را فتح کرده‌ام. آیا این افتخارات برای کار کردن در این‌جا کافی است؟ اگر جواب مثبت است که خوب است، به کارم ادامه خواهم داد!»

محتوای مخفی: منبع خبر 
    http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/04/2149728/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%DA%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%D9%85-%D8%AA%D8%A7-%D8%AD%D9%82-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87

گواردیولا: بهانه‌ای نداریم

سایت گل
    – پپ گواردیولا مربی بارسلونا گفت تیمش باید یاد بگیرد چطور بازی‌ها را به نفع خود به پایان ببرد. تیم او دیشب در خانه مقابل مایورکا با نتیجه یک بر یک متوقف شد.

آبی و اناری پوشان در نیمه اول حاکم مطلق میدان بودند و دودو آدواته، دروازه‌بان مایورکا مجبور شد بارها واکنش‌هایی عالی نشان دهد.

گواردیولا گفت: «امروز هیچ بهانه‌ای نداریم. ما باید بازی را به نفع خود به پایان می‌بردیم و کار را تمام می‌کردیم، ولی دو امتیاز از دست دادیم. ما در هر بازی موقعیت می‌سازیم و نیاز داریم که آنها را به گل تبدیل کنیم.

امسال تحت هیچ شرایطی به 99 امتیازی که فصل پیش به دست آوردیم نمی‌رسیم. این رکورد بسیار سخت به دست می‌آید و بعید است به آن برسیم.»

بارسلونا پس از دیدارهای ملی در مستایا میهمان والنسیا خواهد بود.

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/04/2149640/%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یادداشت ویژه:چند نکته پس از یک شکست تلخ

سایت گل - انگار چیزی تحت عنوان باخت در فرهنگ حضور و وجود ندارد. وقتی برای‌مان اتفاق می‌افتد، یا توجیه‌اش می‌کنیم یا به عنوان ابزار سرکوب از آن بهره می‌بریم. باخت که برای هر کسی و هر گروه و تیم و هر کشوری رخ می‌دهد، برای من اتفاق غریبه‌ای‌ست که یا اصلا قبولش نمی‌کنیم و در موضع انکار می‌مانیم، یا با استفاده از آن تمام تاریخ و کارنامه‌ی‌مان را زیر سوال می‌بریم و دچار فقدان و خلاء عجیبی می‌شویم که اعتماد به نفس‌مان را می‌گیرد و ما را در موقعیتی متزلزل قرار می‌دهد.

١. ما به کویت باختیم.

مرحله‌ی اول پذیرفتن همین جمله‌ی ساده است؛ بدون هیچ اما و اگری. بدون هیچ دلیل و توجیهی. به خاطر همین حرف‌های جواد خیابانی مبنی بر این‌که بازی‌کنان از ترس مصدومیت و از دست دادن بازی برزیل، خوب بازی‌ نمی‌کنند، مضحک است. باخت در فوتبال وجود دارد و برای هر تیمی اتفاق می‌افتد.

٢. نبود می‌داوودی؛ بودن عمران‌زاده

ما همیشه دنبال مقصر می‌گردیم. یک زمانی مقصران باخت دایی و میرزاپور بودند و حالا متهم ردیف یک، حنیف عمران‌زاده است. یک زمانی دلیل باخت‌مان غیبت علی کریمی بود و حالا فیکس نبودن میلاد می‌داوودی. اما ما هم با دایی و میرزاپور و عمران‌زاده برد را تجریه کرده‌ایم، هم با کریمی و می‌داوودی باخته‌ایم.

مسلمن عمران‌زاده مثل هر بازی‌کن دیگری اشتباه می‌کند اما این‌که باخت‌مان را انقدر ساده کنیم که انگار اگر عمران‌زاده در ترکیب نبود، ما برنده می‌شدیم، ساده‌انگاری کرده‌ایم.

٣.قطبی قهرمان؛ قطبی در قهقرا

بعد از برد مقابل کره‌جنوبی و چین و عراق، کلاسیک‌ترین و ثابت‌قدم‌ترین مخالفان قطبی هم تبدیل به موافق شدند و حالا با مساوی مقابل عمان و باخت جلو کویت، دوباره همه ساز ناامیدی کوک کرده‌اند. باخت مقابل کویت برای ما طبق معمول فراتر از یک باخت است. با این باخت ما متوجه شده‌ایم که در جام‌ ملت‌ها قهرمان نمی‌شویم- این حقیقت دهشت‌بار را گزارش‌گر عاشق خاک ایران یعنی جواد خیابانی صریح اعلام کرد- و از این واهمه داریم که جلو برزیل ده-دوازده تا گل بخوریم.

حالا قهرمان دیروزی در چنان قهقرایی گرفتار شده که دوباره آرزوی برکناری‌اش را داریم. اما مسئله این است که بین قطبی دیروز- خواه قهرمان، خواه در قهقرا- با قطبی امروز هیچ تفاوتی نیست. این نگاه نامطمئن ماست که هر روز تغییر می‌کند.

٤.یادآوری

ایران قبل از اعزام به بازی‌های جام ملت‌های ٩٦، در آخرین بازی تدارکاتی‌اش در تهران و در حضور تنها ١٠ هزار نفر، یک به صفر مغلوب تیم درجه‌ چندم ترکمنستان شد. طبق معمول با یک باخت، ما به این نتیجه‌ی قاطع رسیدیم که در جام ملت‌ها از گروه‌مان بالا نمی‌آییم و فضاحت‌بار شکست می‌خوریم. اما همان تیم، بدون هیچ تغییری، در جام ملت‌ها به عربستان سه گل و به کره شش گل زد و مقام سومی بازی‌ها را کسب کرد.

٥.ژانر؛ جواد خیابانی

جواد خیابانی آینه‌ی تمام‌نمای ماست. کسی که ابتدای بازی در جو و فاز قهرمانی بود. کمی بعد و با خوردن اولین گل، شروع به توجیه کرد. بعد شروع کرد به غر زدن و ایراد گرفتن و آخر هم کارش رسمن داشت به یقه‌گیری می‌رسید و گفت بالاخره یک کسی باید جواب این همه انتقاد را بدهد! انگار نه انگار که این تیم، همانی‌ست که منتقدانی نظیر حسن حبیبی، مجید جلالی و حتا روزنامه‌ هارا تبدیل به موافق و هوادار کرده بود.

وقتی میلاد می‌داوودی گل زد، دوباره جواد ناامید و شاکی و یقه‌گیر، تبدیل شد به یک هوادار سینه‌چاک که به معجزه‌ای بعید یعنی زدن گل دوم و به تساوی کشاندن بازی فکر می‌کرد و چون چند ثانیه بعد صدای سوت پایان را شنید، ناگهان بادش خالی شد و دوباره یادش آمد که چه‌قدر تیم ملی ما بد و ناامیدکننده و به درد نخور است. ما متاسفانه چیزی که زیاد داریم، جواد خیابانی است. یادتان نرفته که؟ در فروردین پارسال، وقتی ایران از عربستان یک به صفر جلو افتاد، علی دایی سرور همه بود و وقتی دو گل خورد، باید حیا می‌کرد تا تیم ملی رها بشود.

٦.بازی تکراری حیا کردن و رها کردن

ما خیلی وقت است که نسبت به تیم ملی کشورمان، آدم‌های بدبین و عیب‌جو و ایرادگیری شده‌ایم. برانکو به خاطر سردی و نتیجه‌گرا بودن‌ش، نظرمان را جلب نکرد. علی دایی برای‌مان زیادی لجوج و یک‌دنده و تند بود. امیر قلعه‌نویی، پازل تاکتیکی‌اش سنتی و قدیمی‌ بود. افشین قطبی هم که یک رویافروش ِ کلاه‌بردار است که قرار است تیم‌ ملی را حذف کند و بعد از انجام ماموریت به آمریکا برود.

صفایی‌فراهانی آدم سیاسی‌ای بود که چیزی از فوتبال نمی‌فهمید. دادکان فوتبالی بود اما در همه‌ی کارها دخالت می‌کرد و به برانکو خط می‌داد. علی کفاشیان هم که ربطی به فوتبال ندارد و بله قربان‌گوست و فقط می‌خندد.

شاید بخشی از این حرف‌ها، ایرادهای واقعی و موجود باشد. اما این چیزی از بی‌فایده بودن حرف‌های ما کم نمی‌کند. چون از یک طرف بخش عمده‌ای از این نظرات، صرفن عیب‌جویی و غر زدن است و از طرف دیگر، ما هیچ راه‌کاری برای درست شدن این نابه‌سامانی‌ها جز همان حیا کن، رها کن معروف ارائه نمی‌دهیم.

از برانکو تا قلعه‌نویی و دایی، از صفایی تا دادکان، همه‌گی و جمله‌گی، حیا کردند و رها کردند اما چرا باز در موقعیتی هستیم که همین شعار را برای قطبی و کفاشیان سر می‌دهیم و احتمالا در ذهن‌مان همین شعار را برای نفرات بعدی تمرین می‌کنیم؟

7. پیش‌گویان فروتن شکست

ممکن است به برزیل ببازیم. بعد در مقابل نیجریه هم بازی را واگذار کنیم. به مسابقات جام ملت‌ها برویم و کره‌شمالی، عراق و امارات هم ما را شکست بدهند. اما کاش ما به سهم خودمان دو کار را به درستی انجام بدهیم. یکی پذیرفتن مقوله‌ای به نام شکست و باخت است؛ بدون هیچ توجیه و ترسی ،دیگری این‌که پیشاپیش باخت تیم‌مان را آرزو یا پیش‌بینی نکنیم. همین دو کار را اگر انجام بدهیم، حداقلش این است که کارمان را درست انجام داده‌ایم و بعد لازم نیست حسرت چیزی یا کسی یا زمان از دست رفته‌ای را بخوریم؛ مثل حالا که برانکو و تیم طرد شده‌اش همه‌ی خواست و آرزوی‌مان شده است.

محتوای مخفی: منبع مقاله 
    http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/10/04/2149639/%DB%8C%D8%A7%D8%AF%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87%DA%86%D9%86%D8%AF-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%DB%8C%DA%A9-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D9%84%D8%AE
    Last edited by Ezel; 04-10-2010 at 12:12.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لاسانا دیارا: نمی‌‌خواهم در رئال مادرید تماشاگر باشم

سایت گل – لاسانا دیارا، هافبک رئال مادرید اشاره کرده که شاید سانتیاگو برنابئو را در ژانویه ترک کند. او گفته از مدت زمان بازی‌اش در این فصل راضی نیست.

هافبک دفاعی سابق آرسنال و چلسی در ترکیب اصلی ژوزه مورینیو جایی ندارد و مربی پرتغالی ترجیح می‌دهد ژابی آلونسو و سامی خدیرا را در وسط میدان قرار دهد.

دیارا در شش بازی از هشت دیدار این فصل مادرید بازی کرده، اما تنها سه بار در ترکیب ثابت قرار گرفته. این بازیکن فرانسوی پیش از بازی‌های فرانسه مقابل رومانی و لوکزامبورگ در مرحله مقدماتی یورو 2012 گفته سطح حضور او در تیم ملی پذیرفتنی نیست: «دارم از هر دو بازی در یکی به میدان می‌روم. من دقایق بیشتری می‌خواهم و اگر ناراضی باشم تصمیم دیگری خواهم گرفت. من دوست ندارم تماشاگر باشم. می‌خواهم بازی کنم.»

دیارا در ژانویه 2009 از پورتسموث به سانتیاگو برنابئو رفت. قیمت انتقال او 20 میلیون یورو بود.

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/06/2152724/%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%85

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

زیدان: مورینیو مربی ای است که رئال نیاز داشت

سایت گل- زین الدین زیدان، اسطوره باشگاه رئال مادرید، اعلام کرد ژوزه مورینیو دقیقا همان مربی است که رئالی ها برای موفقیت به آن نیاز داشتند.

او در مصاحبه با نشریه مارکا گفت که شیوه های مربیگری آقای خاص و شیوه مدیریتش او را به نامزدی ایده آل برای نشستن روی نیمکت کهشکانی ها تبدیل کرد.

" تیم نیاز به تغییر داشت، مربی ای با شخصیت و البته مقتدر. من فکر می کنم او از همه این ویژگی ها برخوردار است.

به نظر من مورینیو مربی ای است که رئال به آن نیاز داشت. من به مورینیو اعتماد زیادی دارم و همین طور به بازیکنانی که در اختیار داریم زیرا اکثر آنها جوان هستند و از کیفیت بالایی برخوردارند."

زیدان که بین سال های 06-2001 برای رئال بازی کرد، با این تیم قهرمان چمپیونزلیگ و لالیگا شد.

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/06/2153416/%D8%B2%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88-%D9%85%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D9%87-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تردیدهای فورلان درمورد آینده اش دراتلتیکو

سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس شک و شبهات در مورد آینده دیه گو فورلان در رختکن اتلتیکو مادرید قوت گرفته است و این در حالی است که تعداد زیادی از تیمهای تراز اول فوتبال اروپا، آماده به خدمت گرفتن این مهاجم اروگوئه ای هستند.

فورلان در تابستان گذشته هم پیشنهادات متعددی را رد کرد که از این جمله می توان به درخواست تیمهای تاتنهام، وولفسبورگ، فنرباغچه و روبین کازان اشاره کرد و اعلام کرد که می خواهد همراه با اتلتیکومادرید به موفقیت ادامه دهد.

البته این ستاره اروگوئه ای فصل خوبی را سپری نمی کند و مطبوعات اسپانیایی در گزارشی اعلام کرده اند که فورلان دیگر خود را متعهد به اتلتیکو نمی داند و ممکن است پایتخت اسپانیا را ترک کند.

طبق گزارشهای منتشره، فورلان در صحبتهایی اعلام کرده که پیشنهادات برتر را بررسی می کند ولی سران اتلتیکو همچنان بر «غیرقابل فروش» بودن فورلان تکیه دارند.

http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/10/10/2158895/%D8%AA%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%B1%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A2%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B4-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D9%84%D8%AA%DB%8C%DA%A9%D 9%88

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

انتقاد نايب رئيس فدراسيون از وضعيت تيم ملي

هيرو: از تيكي‌تاكا خوشم نمي‌آيد

خبرگزاري فارس: نايب رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا از تاكتيك رايج در تيم ملي كشورش انتقاد كرد و گفت: هرگز از تيكي تاكا خوشم نمي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، فرناندو ايه‌رو كاپيتان اسبق رئال مادريد در مورد نحوه بازي خاص اسپانيا كه برگرفته از تاكتيك و روش بارسلونا است عنوان كرد: تيكي تاكا، بازي قديمي و معروف اسپانيايي را از بين مي‌برد و مردم روزهاي درخشان فوتبال اسپانيا را فراموش مي‌كنند.
    وي ادامه داد: هيچ حرفي در موفقيت‌هاي اخير فوتبال اسپانيا نيست و شايد در چنين شرايطي انتقاد از فوتبال كار بيهوده و غير منطقي باشد اما نبايد با سال‌هايي فاصله بگيريم كه بدون تيكي تاكا در اوج بوديم. خلاقيت‌هاي فردي در قلب تيكي‌تاكا از بين مي‌رود و اگر همه چيز در پاس‌هاي سريع و كوتاه خلاصه شود ديگر فرقي بين داويد ويا و يك مهاجم گمنام از يك تيم دسته سومي اسپانيا وجود نخواهد داشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •