با سلام . اینجانب بقیمت 595 گرفتم . چرا ویبره ندارد ؟ داخل نمایه اش گزینه ی هشدار لرزشی روشن است ولی کسی زنگ میزند ویبره ندارد . همه ی مدلها اینجور است یا مال من مشکل دارد
با سلام . اینجانب بقیمت 595 گرفتم . چرا ویبره ندارد ؟ داخل نمایه اش گزینه ی هشدار لرزشی روشن است ولی کسی زنگ میزند ویبره ندارد . همه ی مدلها اینجور است یا مال من مشکل دارد
این گوشی قابلیت تعویض سریع سیمکارت بدون راه اندازی مجدد (خاموش روشن کردن) یا اصطلاحا SIM Module Hot Swap رو داره! به این شرح که گوشی رو تو پروفایل آف لاین قرار داده سیمکارت رو تعویض کرده و دوباه پروفایل رو به جنرال عوض کرد! خوب تا حالا درست!
سوال اینه که آخه تو پروفایل آف لاین درسته که شبکه و خدمات ارتباطی در حالت غیر فعال یا disable هست ولی دسترسی به مخاطبین داخل سیمکارت و پیامک های ذخیره رو سیمکارت امکان پذیره یعنی اینکه سیمکارت بصورت تعلیق کامل درنمیاد خوب این کار باعث سوخت سیمکارت نمیشه منظورم اینه که روش تعویض سریع سیمکارت همین روشی هستش که بالا بهش ذکر کردم یا روش دیگه ای داره؟
n8 دم دستم نیست...
برنامه ای برای کیبورد نیست که همیشه در دسترس باشه؟
من خیلی باهاش مشکل دارم ... !
مطمعنی مشکل از گوشیه؟اولاش منم خیلی مشکل داشتم ولی عادت کردم
دوستان عزیز اون مشکل به احتمال زیاد توی آپدیت های بعدی حل میشه ! N8 فعلا خیلی کار داره تا به یه گوشی فوق العاده تبدیل بشه ! به عنوان مثال دوربینش توی شب آشغال محض به حساب میاد ! ( طبیعیه ) و ....
---------------------------
راستش الان یه دونه N8 فنلاندی ( سفارش اروپا ) دارم . توجه کنین گوشی فنلاندیه و چین تحت لیسانس نیست ! رنگش مشکیه ! هرکس خواست در خدمتم ! ( توی پ.خ )
به عنوان مثال دوربینش توی شب آشغال محض به حساب میاد ! ( طبیعیه ) و
ميشه بگيد به چه دليلي اين حرفو زديد رو چه حسابي ميگيد تو شب اشغاله
رو حساب اینکه 40 تا عکس توی شب باهاش گرفتم ! دوربین N8 فوق العادست اما الان نه ! توی فریمور های اولیه طبیعیه که اینجوری باشه ! تمامی گوشیهای نوکیا توی فریمور اولیه اشکال زیاد دارن !ميشه بگيد به چه دليلي اين حرفو زديد رو چه حسابي ميگيد تو شب اشغاله
حیف که عکس هارو الان ندارم که واستون بفرستم ! مقدار نویز عکسهاش بسیار بالاست ! ضمن اینکه موقع عکاسی از سوژه های سفید رنگ با فلاش ، سوژه رو کاملا سفید میکنه ! جوری که آدم فکر میکنه با فلاش LED عکس گرفته شده !
منم باهات موافقم ولی یکمم به دانش ما از عکاسی ربط داره.
nokia camera school یه روشایی واه حله این مشکل ارائه داده.حتما یه سری بزن.
مثلا اگه میخوای با فلش از فاصله ی نزدیک عکس بگیری کانترست دوربین رو ببر بالا.
نداشتن کاور لنز من یکی رو خیلی داره عذاب میده.
نمی دونم روی چه حسابی این طوری طراحی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله دوست عزیز ! اینو میدونم !
بنده با نوکیا N82 عکاسی میکنم ! اگه بخواین میتونم عکسهایی رو که با این گوشی گرفتم واستون ارسال کنم ! ( اینو گفتم که بدونین تازه کار نیستم !)
اون مشکل رو با کم کردن Exposure هم میشه حل کرد !
انشالله که در فریمور های آینده این مشکل حل میشه ! ( همونطور که در گوشیهای دیگش از جمله N82 و N86 و N96 و ... این مشکل حل شد )
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
دوست عزیز میشه بپرسم واسه چی ؟!نداشتن کاور لنز من یکی رو خیلی داره عذاب میده.
نمی دونم روی چه حسابی این طوری طراحی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه کاور لنز واسه این گوشی طراحی میشد پشتش خیلی بر آمده میشد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)