آره میدونم ولی مثلا طرف 8000$ میگیره ولی re-Signing Fee زده 650,000$ که کمتره از مبلغش حتی اینم اضافه میکنم به حقوقش باز قبول نمیکنه!!!!
آره میدونم ولی مثلا طرف 8000$ میگیره ولی re-Signing Fee زده 650,000$ که کمتره از مبلغش حتی اینم اضافه میکنم به حقوقش باز قبول نمیکنه!!!!
تو همون پست هم گفتم ربطی به مودم نداره..مودم من D Link هست و خیلی راحت انلاین بازی میکنم
+
مشکل اصلی از همین تنظیمات مودم ها هست.... امروز حسین یه مودم گرفته بود براش تنظیم کردم الان میشه آنلاین بازی کنه... دفعه اول که زده بود براش همین تایم اوت رو میداد ولی وقتی تنظیم کردم براش درست شد...میتونی چند تا عکس از تنظیماتت بذاری ؟
+
میشه یه کاری کرد تا همه بتونن بازی کنن!
اونایی که میتونن آنلاین بازی کنن عکس هایی از تنظیمات مودمشون بگیرن و برای من یا حسین بفرستن تا هم تو پست اول این تاپیک و هم تو پست اول تاپیک بازی تو قسمت آنلاین قرار بگیره
همونطوریکه مسعود گفت مشکل از تنظیمات مودمه . من امروز یک مودم تی پی لینگ گرفت که اولش مشکل تایم اوت داشت بردم پیش مسعود ( همکار انجمن ) برام تنظیمش کرد . الان قشنگ میتونم وارد بازی بشم . با پینگ حدود 220 من الان بازیو کاملا روون بازی میکنم به اندازه ای که انگار دارم آفلاین بازی میکنم .
Last edited by 4039; 07-10-2010 at 21:41.
پس حسین جان منتظر توضیحاتت هستیم
مارو از کف دربیار
منم پینگم در همین حدوده 230تا 250 ولی فکر کنم با پینگ بالاتر از این هم میشه راحت بازی کرد
مهدی جان مسعود فایل تنظیمات مودمشو توی کامپیوترش سیو کرد اون ازش بگیر و توی تنظیمات مودمت restore کن .
باسلام
من خودم مشکل تایم اوت داشتم ولی بعدازتغییراتی توتنظیمات مودم این مشکلم حل شد.ابتدابایدبگم که من بصورت bridge کانکت می شدم واین مشکل تایم اوت همچنان وجودداشت به همین خاطرنوع کانکت روعوض کردم وبه PPOE تغییرش دادم وسپس ازتنظیماتی که درشکل می بینید استفاده کردم.
(عکسهاروتوکدوم سرور آپلوکنم.تورپیدشرآپلودکردم نشون نمیده)
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by undercover; 07-10-2010 at 22:33.
فرق ppp o e و بریج در اینه که در حالت بریج نمیشه بصورت چند نفره توی شبکه بازی کرد .
درحقیقت تغییرات من درقسمت NAT مودم هست که درحالت Bridge این قسمت وجودنداره.
اینم از عکس های تنظیمات من:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)