در کنار سوال شما یه سوال دیگه! باک این موتورهای 3.5 لیتر ظرفیت داره!! یعنی مثلا 200 کیلومتر باید یه باک زد!؟ مدل کویر رادیسون باکش 5 لیتر زده حالا نمی دونم درست نوشته یا نه اما بقیه مدلها و شرکتها از دم همه 3.5 لیتر حجم باک هست که خوب کمه...
در کنار سوال شما یه سوال دیگه! باک این موتورهای 3.5 لیتر ظرفیت داره!! یعنی مثلا 200 کیلومتر باید یه باک زد!؟ مدل کویر رادیسون باکش 5 لیتر زده حالا نمی دونم درست نوشته یا نه اما بقیه مدلها و شرکتها از دم همه 3.5 لیتر حجم باک هست که خوب کمه...
Last edited by Argada; 30-07-2015 at 21:26.
من پیشرو135دارم باکش 3/5 لیتری وتا 160 کیلومترو با یه باک رفتم هنوز یه لیوان بنزین تو باک بود .
پیشرو بگیر قشنگتره
طرح ویو بگیر قیافش مثل هوندا تکراری نیست اما مثل هوندا خر کار نیست .
در مورد رکورد با شما موافق نیستم چون همه از کیفیتش مینالند رادیسون هرچند کیفیت بالایی دداره اما از نظر ظاهر طرح قدیم ویو هست .
تو شمال بیشترین طرح ویوی که فروش داره پیشرو 135 دلیلشم واضح هم ظاهر زیبا داره و هم نسبت به سایر طرح ویوا درشت تر و تو پر تره . اصلا اگه یه قدمی تو شهراهایشمالی بزنید میبنید از هر 10 تا طر ویو شاید 6 تاش پیشرو باشه و مابقیش مارک های متفرقه .
والا موندم کدوم رو بگیرم... پیشرو قشنگتره اما حجم باک کویر 1.5 لیتر بیشتره....
[QUOTE=Argada;8680452]والا موندم کدوم رو بگیرم... پیشرو قشنگتره اما حجم باک کویر 1.5 لیتر بیشتره....[/QUOT
پس رادیسون 150 بگیر قیمتشم نزدیک 4 تومن.
دوستان من از خیلی ها پرسیدم میگن ما گواهینامه نداریم اما راحت موتور تو شهر سوار میشن
میخواستم ببینم کلا چقدر راهنمایی و رانندگی گیر میده ؟ مخصوصا این همه موتوری که تو شهر مخصوصا مرکز شهر هست
به خیلی هاشون نمیاد گواهینامه داشته باشن
ببین دوست عزیز من تو یه شهر کوچیک تو شمال زندگی میکنم اوایلی که موتور خریده بودم تو زمستان گواهینامه نداشتم اما جاهایی که مطمن بودم موتور گیری اصلا نمی رفتم حالام که گواهینامه قبول شدم و نیومده دستم بازم همین کارو می کنم راهمو دور تر می کنم اما موتورم و مفتی دست پلیس نمیدم .
گواهینامه فقط برای موور گیری نیست که... خدای نکرده تصادف کنی اگه گواهینامه نداشته باشی بیچاره ات می کنند... ماشالا تو زمینه تصادف هم که قهرمان هستیم تو جهان و رنکینگ یک رو داریم! اگه طرف بمیره که کم هم نیست قتل عمد میشه... اصلا اگه به تو بزنند و تو مقصر نباشی و گواهینامه نداشته باشی باز تو میشی مقصر!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)