اینم بیوگرافی عشقم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
دیگه نبینم بهش بگین تازه واردا!!!![]()
اینم بیوگرافی عشقم:
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
دیگه نبینم بهش بگین تازه واردا!!!![]()
فکر می کنم قرار بود اولین دی ال سی بازی مجانی باشه که فکر کنم همین لباسهای سوم باشه .
توی هر سایتی هم که میری واسه فیتالیتی ها در موردش نوشتن .
بچه ها کسی این لینکا رو توی یه آپلود سنتر دیگه نداره؟اینا خرابه من لازم دارم
Download 3.41 + 3.55 Fix:
کد:
http://www.fileserve.com/file/qDNgSXx
Download Retail Patch:
کد:
http://www.fileserve.com/file/GkChp2h
Instructions:
1. Download Game + Fix
2. Copy BLUS-3052 folder to your Internal or External HDD
3. Take EBOOT.BIN + DFENGINE.SPRX from the Fix and replace the Files in USDIR folder.
4. Install the Retail Patch from the given Link.
5. Start Game with Multiman, if it asks to edit PARAM.SFO, agree and push Yes and start Game
ضرباتشون وقتی که نزدیک میشی میرن تو هم خیلی زیبا هستن مثل رزمی کارهای واقعی و صداگذاری عالی ادم حال میکنه مشت لگد پشت سر هم بین راه یه دفاع هم چاشنی میشه واقعا لذت میده.
باز جکس اوضاعش به وخامت لیو نیست: دییه DLC بدن صورت مضخرف Jax & Liu Kang درست شه : دی
یادش بخیر بچه بودیم تا مدت ها فکر میکردیم این بروس لیه : دی
این داستانشم جالبه ها...آدم از پای بازی پا میشه هی اتفاقات بازی یادش میفته...فضای رعب آوری هم داره...
فقط یه چیزی...من هم با ps3 بازیش کردم هم 360 و به نظرم دسته ps مناسب تره اونم به خاطره پده دیجیتالش که جدا از همن و بیشتر شبیه دسته سگاس تا پده 360 .البته بیشتر از بابت کمبو زدن... من یکی که انگشتام بعد از یه ساعت بازی کردن درد میگیرن...البته بعضیا هم مثل نوید هیچ مشکلی ندارن: دی
باو مگه اون بروسلی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
من مطمئنم بر اساس شخصیت بروسلی ساخته شده....
مطمئنم...
چون صداهاش هم صداهای بروسلیه...
لانچیکو هم داره(تو mka)![]()
حرف دل منو زدی . من ایکس باکس دارم اینقدر با این دستش مشکل دارم که حد نداره . میرم فینیشیم هارو تمرین کنم نشون که میده چه دکمه هایی رو فشار دادم خندم میگیره . عمرا نشه من چپ و راست رو بزنم دوبار وستش بالا پایین نخوره . با انالوگ ها هم که فقط میشه اسپشال موو هارو زد اصلا به درد فیتالیتی و کمبو نمیخوره . هرچی هم ویدئو کمبو میبینم توی یوتیوب با پی اس 3 زده شده .
فقط یه چیزی...من هم با ps3 بازیش کردم هم 360 و به نظرم دسته ps مناسب تره اونم به خاطره پده دیجیتالش که جدا از همن و بیشتر شبیه دسته سگاس تا پده 360 .البته بیشتر از بابت کمبو زدن... من یکی که انگشتام بعد از یه ساعت بازی کردن درد میگیرن...البته بعضیا هم مثل نوید هیچ مشکلی ندارن: دیمن خودم xbox360 دارم ولی دسته PS3 واسه بازیهای فایتینگ انگاری بهتره و راحت ترهحرف دل منو زدی . من ایکس باکس دارم اینقدر با این دستش مشکل دارم که حد نداره . میرم فینیشیم هارو تمرین کنم نشون که میده چه دکمه هایی رو فشار دادم خندم میگیره . عمرا نشه من چپ و راست رو بزنم دوبار وستش بالا پایین نخوره . با انالوگ ها هم که فقط میشه اسپشال موو هارو زد اصلا به درد فیتالیتی و کمبو نمیخوره . هرچی هم ویدئو کمبو میبینم توی یوتیوب با پی اس 3 زده شده .
منم مشکل داشتم. ولی با اون انالوگ ها خیلی راحت جدیدا میزنم. قدیم مشکل داشتم. ولی حالا که با انالوگ میزنم خیلی راحت کمبو فینیش هیم میزنم.
بچه ها همه ی stage ها stage fatality دارن؟؟؟
در مورد زدن کمبو که دسته 360 خیلی کمک می کنه . ولی واسه زدن فیتالیتی ها مشخصا دسته پلی استیشن بهتره ، خودمم فیتالیتی ها رو با دی-پد میزنم .
ولی مثلا یه رمز Kano داره که اینه : عقب پایین جلو عقب (همون که مثل گلوله میره توی شکم حریف) .توی 360 آنالوگ رو نیم دور میچرخونی میزنه، حالا اینو نمیدونم روی دسته پلی استیشن چطور میشه پیاده کرد .
کلا خوبیش اینه که روی 360 مثلا رمز پایین جلو ایکس رو نمی خواد دقیق بزنید ، یک چهارم از پایین به راست بچرخونی هم کار می کنه .
واسه رمزهای فیتالیتی و ... هم میتونید برید اینجا :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)