تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 120 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بایرن مونیخ 4- هوفنهایم 0؛ بازگشت به مسیر پیروزی

روز خوب روبن مساوی روز خوب بایرن است
    By Ghazal Ziari

سایت گل- مدافع عنوان قهرمانی در هفته 22 ام رقابت های بوندسلیگا موفق شد در ورزشگاه خانگی خود آلیانزآرنا هافنهایم را با حساب 4 بر 0 شکست دهد و به طور موقت به رتبه سوم جدول رده بندی صعود کند. این در حالی است که دورتمند صدرنشین مقتدر در آخرین دیدار امشب به مصاف کایزرزلاترن رفته است.

بایرن که از ابتدا زوج هجومی خود را در کناره های زمین در اختیار داشت و بدین ترتیب نویدگر یک بازی تهاجمی برای هواداران شد. ماریو گومز بازگشت فوق العاده ای بعد از مصدومیت داشت او موفق شد در دقیقه دوم نیمه اول و به طور دقیقتر در ثانیه 80 بازی گل اول باواریایی ها را به ثمر برساند این گل اولین گل سوپر ماریو به هافنهایم با پیراهن بایرن بود.

اما این پایان کار برای هافنهایم نبود باواریایی ها که از دیدار هفته گذشته و شکست برابر کلن زخم خورده بودند حملات دامنه داری را بر روی دروازه حریف پی میگرفتند که در دقیقه 15 یکی از این حملات توسط توماس مولر گلزن جوان باواریایی ها از درون محوطه جریمه به تور دروازه هافنهایم چسبید و گل دوم بایرن را به ارمغان آورد.

به این ترتیب نیمه اول دیدار با حساب 2 بر صفر به نفع غول های باواریا به پایان رسید.

نیمه دوم ، نیمه آرین روبن
    نیمه دوم را می توان شروع هنرنمایی های آرین روبن دانست او که بدلیل سرماخوردگی در دیدار هفته گذشته برابر کلن بایرنی ها را همراهی نکرده بود اینبار آماده و سر حال حرکات پا به توپ خاص خود را به نمایش در آورد و توانست در یکی از این حرکات و با پشت سر گذاشتن چندین بازیکن هافنهایم گل سوم بایرنی ها در دقیقه 63 بازی به ثمر برساند تا باواریایی ها از پیروزی در این دیدار مطمئن شوند.

آمادگی روبن و حضور ریبری در روزهای نزدیک به دیدار با اینتر برای هواداران بایرن ارمغان شیرینی بود. روبن همچنان در جناح راست بایرن جولان می دهد و با حرکات پا به توپ و دریبل های ریز خود مدافعان هافنهایم را سردرگم کرده بود تا اینکه در یکی از این هجوم ها در دقیقه 81 بار دیگر و اینبار با ضربه ای فنی و زیبا توانست گل چهارم باواریایی ها را در شب درخشش خود به ثمر برساند تا بایرن بار دیگر به حضور در رده های بالایی جدول امیدوار شود.

ترکیب دو تیم:
    ترکیب بایرن مونیخ : کرافت، بادشتوبر، تیموشوک، گوستاوو، فیلیپ لام،ریبری، پرانیج. شواین اشتایگر ، روبن (آلتینتاپ 83) ، مولر، گومز

ترکیب هافنهایم: اشتارک- بک،وورساه( سیمونیچ 46)، کومپر، ایبرتسبرگر- آلابا، رودی(ویز 20)، سالیهوویج، وکویچ (سیگوردسون77)، ایبیسویچ- بابل

گلها:
    بایرن مونیخ : گومز (2)، مولر (15)، روبن (63و81)

خطاها :
    کارت زرد : بک، سالیهوویج، سیمونیچ، ویز

داور : پیتر کاگلمن

تماشاگران: 69،000 نفر ظرفیت کامل

---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------

کایزرسلاترن1- بوروسیا دورتموند1 ؛ لغزش صدرنشین بوندس لیگا

کایزرسلاترن موفق شد تا در دیداری خانگی و درحضور 46هزار تماشاگر مشتاقش، صدرنشین بوندس لیگا را متوقف کند
    By Ghazal Ziari

سایت گل- آخرین دیدار شنبه شب رقابتهای این هفته بوندس لیگا با تساوی 1-1 کایزرسلاترن و بوروسیا دورتموند پایان یافت.

کایزرسلاترن با این پیروزی توانست به روند سه شکست متوالی اش در هفته های اخیر پایان دهد و از سوی دیگر بوروسیا دورتموند با کسب نتیجه تساوی مقابل میزبانش، برای چهارمین بار در شش دیدار اخیر، امتیاز از دست بدهد.

درابتدا این سون بندر بود که در دقیقه 81 برای دورتموند میهمان گلزنی کرد ولی یان موراوک، در دقیقه 90 بازی را به تساوی کشاند تا امتیازات میان دو تیم تقسیم شده و صدرنشین بوندس لیگا لغزش دیگری داشته باشد

کایزرسلاترن در این بازی عملکرد خارق العاده ای داشت و خط دفاعی این تیم بسیار منسجم رفتار می کرد.البته با آغاز نیمه دوم دورتموندی ها کنترل توپ و میدان را در دست گرفتند ولی با توجه به دفاع فوق العاده تیم میزبان، نتوانستند بخت خاصی برای گلزنی خلق کنند

این تساوی باعث شد تا دورتموند اکنون با 10 امتیاز فاصله نسبت به لورکوزن صدرنشین باشد.این در حالی است که هنوز 12 هفته دیگر تاپایان رقابتها باقی است

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------

پیر لیتبارسکی: می توانیم این شرایط را تغییر بدهیم

سرمربی جدید ولفسبورگ علی رغم اینکه در اولین دیداری که روی نیمکت این تیم نشست، 1-0 مغلوب هامبورگ شد، اما به آینده تیمش خوش بین است
    By Behnam Jafarzadeh

سایت گل- پیر لیتبارسکی، سرمربی جدید ولفسبورگ، علی رغم اینکه در اولین دیداری که روی نیمکت این تیم نشست، 1-0 مغلوب هامبورگ شد، اما به آینده تیمش خوش بین است.

او در مصاحبه با شبکه اسکای گفت:" ما بازی را خوب شروع کردیم اما ضربه پنالتی شرایط ما را تغییر داد.

با این وجود می توانستید ببینید که تیم آماده جنگیدن است و بازی خوبی ارائه دادیم.

با این شکست شرایط ما کمی دشوار شد اما من فکر می کنم می توانیم بجنگیم و این شرایط را تغییر دهیم."

وولفسبورگ با این شکست با 23 امتیاز در رده سیزدهم جدول بوندس لیگا قرار گرفت و با تیم کلن که در منطقه سقوط قرار دارد، تنها یک امتیاز فاصله دارند.

---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

آرین روبن : من واقعا راضی هستم

مصاحبه مطبوعاتی لوئیس فان خال، توماس مولر، آرین روبن، فرانک ریبری، مارکو پتزائولی و آندریاس بک، بعد از بازی بایرن و هوفنهایم و برد ۴ بر ۰ باواریاییها
    وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران

سایت گل -
    لوئیس فان خال : من از بازی بسیار راضی بودم، این بازی یکی از بهترین بازیهای ما در این فصل بود، ما ۹۰ دقیقه به طور کامل با اقتدار بازی کردیم، بعضی امروز نشان دهنده این بود که ما لایق چه چیزی هستیم، من فقط یک تعویض انجام دادم و آن هم به این خاطر بود که روبن احتیاج به مراقبت پزشکی داشت.
    توماس مولر : من فکر می کنم که ما امروز، یک قدم به سمت هدف خود به جلو رفتیم و خودمان را به مکان دوم جدول، نزدیکتر کردیم، در خانه ما شکست ناپذیر هستیم.
    آرین روبن : من واقعا راضی هستم، ما می دانیم که برای چه چیزی می جنگیم، تیم ما امروز بسیار عالی کار کرد، فقط من فرانک نبودیم که خوب بازی کردیم، همه نشان دادند که ما یک تیم هستیم، ما هفته گذشته در کلن، نتیجه نگرفتیم و با بازی امروز قصد داشتیم که نشان دهیم ما میتوانیم همه چیز را جبران کنیم.
    فرانک ریبری : من از برد، بسیار خوشحال هستم، این برد برای ما مهم و زیبا بود، روبن و ریبری دوباره با هم بازی میکنند، ما بهترین تیم هستیم.
    مارکو پتزائولی (سرمربی باشگاه هوفنهایم) : باواریاییها، بازی بسیار خوبی در زمین انجام دادند و ما مستحق باخت بودیم.
    آندریاس بک(کاپیتان باشگاه هوفنهایم) : ما تا دقیقه ۱۵ کاملا در شوک بودیم، بایرن بازی بسیار خوبی از خود ارائه داد، بین نیمه ما تصمیم گرفتیم که باید فشار را به روی دروازه بایرن، بیشتر کنیم و در دفاع دچار مشکل نشویم اما بایرن از ما بسیار قوی تر بود، تیم ما باید قبول کند که ما مستحق باخت بودیم.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شادی پس از گل روبن که انگار دستش درد میکنه خیلی قشنگه
    مخصوصا اون یکی که بعد از گل زدن به منچستر توی دور برگشت انجام داد

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

لوسین فاوره، مربی جدید مونشن گلادباخ

سران باشگاه مونشن گلادباخ، لوسین فاوره را به عنوان مربی جدید تیمشان برگزیده اند
    By Ghazal Ziari

سایت گل- سران باشگاه بوروسیا مونشن گلادباخ، لوسین فاوره مربی سوئیسی دنیای فوتبال را به عنوان مربی جدید تیمشان برگزیده اند.

بدین ترتیب،مربی سابق هرتابرلین با امضای قراردادی با مونشن گلادباخ تا تابستان سال 2013 برروی نیمکت مربیگری این تیم خواهد نشست.

سران باشگاه مونشن گلادباخ، پس از شکست 1-3 این تیم مقابل سن پائولی ،مایکل فرانتزک، مربی سابق این تیم را از سمت خود برکنار کرد و با به خدمت گرفتن فاوره، به دنبال آن هستند تا تیمشان را از قعر جدول رقابتهای بوندس لیگا جدا کنند.

مونشن گلادباخ در حال حاضر با کسب تنها 16 امتیاز از 22 بازی اش، در رده هجدهم جدول بوندس لیگا قرار گرفته است.

فاوره 53 ساله در سال 2009 نیمکت مربیگری هرتابرلین را ترک کرد و پس از آن دیگر هدایت تیمی را عهده دار نشد. او پیش از این هدایت تیمهایی مثل اف سی زوریخ، سروت، یوردون اسپورت را در سوئیس برعهده داشت.
    فاوره روز دوشنبه در کنفرانسی خبری در دفتر باشگاه مونشن گلادباخ معارفه شد و از روز سه شنبه برسر تمرینات این تیم حاضر شد.مونشن گلادباخ در هفته آینده رقابتهای بوندس لیگا مقابل شالکه قرار خواهد گرفت.

---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

مصاحبه مک لارن پس از جدایی از ولفسبورگ: بازیکنان خواستار بازگشت من هستند

جدایی استیو مک لارن از ولفسبورگ پس از گذشت هفت ماه یکی از وقایع مهم هفته های اخیر بوندسلیگا بود

سایت گل- استیو مک لارن سرمربی اسبق تیم ملی انگلستان با وجود جدایی خود از ولفسبورگ پس از گذشت تنها هفت ماه همچنان معتقد است که می تواند یک مربی موفق در سطح بالای فوتبال باشد.

مک لارن در ماه ژانویه بهمراه تیم ولفسبورگ تنها یک امتیاز با قرارگیری در منطقه سقوط جدول رده بندی بوندسلیگا فاصله داشت اما او معتقد است که می توانست با مدیریت این شرایط را تغییر دهد.

"اگر باور نداشتم که مربی خوبی هستم نمی توانستم پس از مربیگری تیم ملی انگلیس دوباره ادامه دهم این را به اندازه کافی مردم به من می گویند اما یک حس عاشقانه به این حرفه در وجودم هست که به من دلایل زیادی برای ادامه کار می دهد." اینها گفتگو های مک لارن با روزنامه تایمز است او در ادامه می گوید:" مردم می توانند مسائلی را که دوست دارند در مورد شکست های ولفسبورگ به زبان آورند اما من تنها شخصی هستم که جرات خروج از اینجا را داشتم".

" من اصلا انتظار موفقیت یک شبه را در آلمان نداشتم اما می توانستم تغییراتی را در یک دوره زمانی ایجاد کنم. من میدانم که بازیکنان خواستار بازگشت من هستند اما این جدایی به نفع من و باشگاه خواهد بود. من محیطی را می پسندم که برایم هیجان و نکات متفاوتی داشته باشد. من از دو سال اخیر تجربیات زیادی کسب کردم و بسیار لذت بردم".

مربی 49 ساله انگلیس توانست یکبار زندگی حرفه ای خود را پس از حذف بهمراه انگلستان در مقدماتی یورو 2008 و در دیدار برابر کرواسی که با شکست سه شیرها در زیر باران شدید ومبلی همراه بود نجات دهد. او در این دیدار با چتر بزرگ خود به عنوان سر مربی انگلیس نظاره گر حذف تیم بود که پس از آن مورد انتقاد شدید فوتبال نویسان انگلیسی قرار گرفت.

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:53 PM ----------

بالاک و مصدومیت های پیاپی

میشائیل بالاک پس از رهایی از بند مصدومیت بار دیگر بدلیل احساس درد از ناحیه زانو در تمرینات لورکوزن حضور نیافت

سایت گل- کاپیتان 34 ساله ژرمن ها پس از پیروزی 3 بر صفر تیمش مقابل آینتراخت فرانکفورت بار دیگر بدلیل احساس درد از ناحیه زانو در تمرینات روز شنبه لورکوزنی ها حضور نیافت. بالاک پس از چندین هفته غیبت به دلیل مصدومیت به تازگی توانسته بود شرایط حضور در ترکیب لورکوزن را پیدا کند.

" اینکه آیا او قادر خواهد بود به تمرینات اول هفته لورکوزنی ها در روز سه شنبه بازگردد وابسته به روند و طول درمان او خواهد بود" این اطلاعیه ای بود که باشگاه بایرلورکوزن در مورد بالاک اعلام کرد.

بالاک جام جهانی 2010 را بدلیل مصدومیت از دست داد و عزم خود را برای بازگشت دوباره به ترکیب تیم ملی آلمان جزم کرده است ولی مصدومیت های متوالی ظاهرا هنوز همراه اوست و فرصت بازگشت را از او گرفته است.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بایرن 7 یا 8 میلیون یورو برای گوران پاندف می‌پردازد

بایرن مونیخ قصد خرید این مهاجم اینتر را دارد.

سایت گل – بایرن مونیخ، گوران پاندف از اینتر را زیر نظر دارد. هفته پیش Sportalreleased خبر این علاقه را داده بود و حالا توتو اسپورت درباره انتقال این بازیکن مقدونیه‌ای بیشتر توضیح داده است.

به پاندف پس از آمدن لئوناردو زیاد بازی نرسیده و گفته می‌شود که در باشگاه اوضاع محکمی ندارد.

پاندف در 18 دیدار این فصل سری آ تنها یک گل زده و 3 پاس گل داده، و ممکن است با قیمت 7 تا 8 میلیون یورو اجازه رفتنش صادر شود.

این بازیکن 27 ساله پس از پیوستن به اینتر نتوانسته فرمی که در لاتزیو داشت را تکرار کند، هرچند که در سه‌گانه تاریخی باشگاه در فصل گذشته نقش داشت.

میروسلاو کلوزه در پایان فصل به احتمال فراوان از بایرن می‌رود، و ایویتسا اولیچ هم که 32 ساله خواهد شد از مصدومیتی بلندمدت برمی‌گردد، و پاندف می‌تواند به کار بایرن بیاید که در حال حاضر گزینه‌های تهاجمی زیادی ندارد.

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------

فرانتس بکن باوئر: روبن و ریبری مانند مسی و کریس رونالدو بازیکنانی در کلاس جهانی هستند

این دو بازیکن در پیروزی 4-0 این هفته بایرن مقابل هوفنهایم برای اولین بار در این فصل در کنار هم بازی کردند و بکن باوئر از نمایش آنها بسیار راضی است
    By Behnam Jafarzadeh

سایت گل- فرانتس بکن باوئر، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، با ستایش از فرانک ریبری و آرین روبن، گفت پایان یافتن دوران مصدومیت این دو بازیکن یک هدیه بزرگ برای بایرن در ادامه فصل خواهد بود.

این دو بازیکن در پیروزی 4-0 این هفته بایرن مقابل هوفنهایم برای اولین بار در این فصل در کنار هم بازی کردند و بکن باوئر از نمایش آنها بسیار راضی است.

او در مصاحبه با سایت فیفا گفت:" اگر می خواهید به سطحی از کلاس بازی برسید، باید بازیکنانی مانند این دو را در اختیار داشته باشید. مسی و کریس رونالدو بازیکنانی هستند که می توانند سرنوشت ساز باشند و روبن و ریبری نیز در همین از بازیکنان قرار دارند.

همه تیم های بزرگ به بازیکنانی در این سطح نیاز دارند و این چیزی نیست که به خاطر آن ناراحت و شرمنده بود.

روبن یک بازیکن در کلاس جهانی است، یکی از بهترین بازیکنان دنیا اما من او را برتر از ریبری نمی دانم. آنها در یک سطح قرار دارند و هر دو در این کلاس قرار می گیرند.

همه تیم خوب بازی می کند و همه بازیکنان به دنبال رسیدن به موفقیت هستند. به لطف حضور بازیکنانی مانند روبن و ریبری، بازیکنانی مانند توماس مولر و شواین اشتایگر نیز پیشرفت کرده اند."

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

بایرن مونیخ به دنبال آدریانو، مدافع بارسلونا
    این بازیکن برزیلی تا تابستان 2014 با بارسا قرارداد دارد اما اگر پیشنهاد قابل قبولی برای او ارائه شود، مدیران بارسا برای فروش او تردید نخواهند کرد

سایت گل- به گزارش نشریه بیلد، مدیران باشگاه بارسلونا به آدریانو، مدافع جوان تیم شان، اجازه داده اند در تابستان نوکمپ را ترک کند و اکنون بایرنی ها آماده اند تا با این بازیکن قرارداد امضا کنند.

بایرنی ها مدت هاست که در بازار به دنبال یک مدافع چپ هستند و پیش از این بازیکنانی مانند فابیو کوئنترائو از بنفیکا و بنو ترمولیناس، ستاره بوردو را زیر نظر داشتند. اما آنها اخیرا تمام توجه شان را به خرید آدریانو 24 ساله از بارسلونا معطوف کرده اند.

آدریانو در تابستان 2010 از سویا به بارسلونا پیوسته اما تاکنون نتوانسته در ترکیب آبی و اناری ها چندان تاثیر گذار ظاهر شود. به همین دلیل گفته می شود در تابستان آینده این باشگاه را ترک خواهد کرد.

این بازیکن برزیلی تا تابستان 2014 با بارسا قرارداد دارد اما اگر پیشنهاد قابل قبولی برای او ارائه شود، مدیران بارسا برای فروش او تردید نخواهند کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 23 بوندس لیگا

هفته بیست و سوم رقابتهای بوندس لیگا از جمعه با برگزاری یک دیدار آغاز می شود
    By Ghazal Ziari

سایت گل- رقابتهای هفته بیست و سوم بوندس لیگا از روز جمعه بابرگزاری دیدار دو تیم نورنبرگ و اینتراخت فرانکفورت آغاز می شود.سایر دیدارهای این هفته رقابتها روزهای شنبه و یکشنبه برگزار خواهد شد.

این در حالی است که در پایان هفته بیست و دوم این رقابتها، بوروسیادورتموند با 52 امتیاز صدرنشین مقتدر رقابتهاست.بایرلورکوزن با 42 امتیاز دررده دوم قرار دارد و بایرن مونیخ 39 امتیازی سوم است.تیمهای هانوفر،ماینتس، فرایبورگ، هامبورگ، هوفنهایم، نورنبرگ و شالکه هم در رده های چهارم تا دهم جدول هستند.

برنامه دیدارهای این هفته بوندس لیگا بدین ترتیب است:

جمعه 29 بهمن (18 فوریه)

نورنبرگ- اینتراخت فرانکفورت (ساعت 23)

شنبه 30 بهمن (19 فوریه)

بوروسیا دورتموند- سن پائولی (ساعت 18)

هامبورگ – وردربرمن (ساعت 18)

هانوفر- کایزرسلاترن (ساعت 18)

فرایبورگ – وولفسبورگ (ساعت 18)

هوفنهایم – کلن (ساعت 18)

ماینتس – بایرن مونیخ (ساعت 21)

یکشنبه 1 اسفند(20 فوریه)

بایرلورکوزن- اشتوتگارت (ساعت 18)

مونشن گلادباخ – شالکه (ساعت 20)

---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

مصدومیت جدید روبن؛ستاره هلندی تمرینات بایرن را ترک کرد

آرین روبن از ناحیه انگشت مصدوم شد
    By Ghazal Ziari

سایت گل- برای دومین روز پیاپی آرین روبن، ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ مجبور شد تا تمرینات بایرن را نیمه کاره ترک کند.

این ستاره هلندی روز چهارشنبه دچار گرفتگی عضله شد و تمرینات تیمش را ترک کرد و روز پنجشنبه پس از بازگشت به جلسه تمرینی تیمش این بار از ناحیه انگشت مصدوم شد و بازهم تمرینات تیم را ترک کرد

طبق گزارش منتشره در اسپاکس،نتایج تستهای پزشکی به عمل آمده گویای آن است که انگشت روبن شکسته است. با این وجود انتظار می رود که ستاره هلندی در دیدار این هفته تیمش مقابل ماینتس به میدان برود

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فان خال:باید به جریان بازیها بازگردیم

مربی هلندی بایرن معتقد است که تیمش در برهه حساسی قرار دارد
    By Ghazal Ziari

سایت گل- لوئیس فان خال مربی هلندی بایرن مونیخ در آستانه دیدار حساس شنبه شب تیمش مقابل ماینتس از شاگردانش خواست تا تمام تمرکز خود را برروی این بازی قرار دهند،چون بایرن مونیخ واردبرهه حساسی از رقابتهای ین فصل می شود.

طبق صحبتهای فان خال، رویارویی با ماینتس :« در هفته های حساسی از رقابتها از راه رسیده و ما باید به جریان بازیها بازگردیم.»

بایرن مونیخ در حال حاضر در رده سوم جدول رقابتهاست و هدف باواریایی هااین است که رقابتهای این فصل را در رده دوم جدول به پایان ببرند و بتوانند دورتموند صدرنشین راتحت فشار قرار دهند.

بداستوبر، مدافع بایرن نیز در این رابطه گفت:« ما باید مقابل ماینتس به پیروزی برسیم تا جایگاهمان را حفظ کنیم و روحیه لازم برای مصاف با اینتر را به دست آوریم.»
    فان خال نسبت به حضور تونی کروس و دیگو کنتنتو در دیدار شنبه شب شک دارد. این دو ستاره هفته گذشته به تمرینات باواریایی ها بازگشته اند و هنوز به اوج آمادگی جسمانی شان نرسیده اند.در این میان آرین روبن که با شکستگی انگشت دستش مواجه شده، قادر به حضور در ترکیب باواریایی ها خواهد بود.

---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------

لام در انتظار مصاف با ماینتس

طبق صحبتهای کاپیتان باواریایی ها، بایرن باید تمرکزش را مقابل ماینتس حفظ کند
    By Ghazal Ziari

سایت گل- فیلیپ لام، کاپیتان باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که باواریایی ها باید تمرکزشان را در طول 90 دقیقه دیدار مقابل ماینتس که شنبه شب برگزار خواهد شد را حفظ کنند تا بتوانند هر سه امتیاز این دیدار را کسب نمایند

باواریایی ها هفته گذشته در رقابتهای بوندس لیگا با نتیجه 0-4 هوفنهایم را شکست داد و لام در انتظار فداکاری مشابه و تمرکز دقیق در دیدار مقابل ماینتس است.
    لام در صحبتهایی به وب سایت رسمی باشگاه بایرن گفت:« دقیقا مثل هفته گذشته، ما باید در طول تمام 90 دقیقه تمرکز کنیم و نیاز به این داریم که در هر منطقه از زمین به سختی تلاش کنیم.ما به این تمرکز و تلاش در دیدار با ماینتس نیاز داریم، چرا که در غیر این صورت کار برای ما سخت خواهد شد.اگر همه ما با هم کار کنیم، گل زدن به ما کار سختی خواهد بود.»

---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------

رئال مادرید به دنبال آندریاس بک

آنها مدافع ارزشمند هوفنهایم را در تابستان می‌خواهند.

سایت گل – رئال مادرید در تابستان به دنبال خرید آندریاس بک، مدافع هوفنهایم خواهد بود.

اسکای اسپورتس نیوز به این نکته اشاره کرده که این مدافع کناری متولد روسیه، که بازی ملی هم برای آلمان انجام داده، گزینه احتمالی برای بازیکن ذخیره سرخیو راموس خواهد بود.

چندین باشگاه بزرگ اروپایی این بازیکن 23 ساله را زیر نظر دارند و بایرن مونیخ، بروسیا دورتموند و یوونتوس بیش از همه او را می خواهند.

قرارداد او با هوفنهایم در تابستان 2012 تمام می‌شود و باشگاهش ترجیح می‌دهد به جای آن که او را یک سال بعد به صورت رایگان از دست بدهد، از فروشش پول به دست بیاورد.

گفته می‌شود پیشنهاد حدود 6 میلیون یورویی برای خرید این مدافع سابق اشتوتگارت کافی است. البته در پایان فصل احتمالا جنگ قیمت بر سر او در بگیرد.

گفته می‌شود مادرید همچنین به دنبال مایکون هم هست.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم انتقام از ماینز
    هفته بعدی حساب یوسف و تیمشم میرسیم

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . عیدتون مبارک

آقا میگم معلوم نیس با اینتر ، دروازه بان کیه ؟ کرافت یا بوت ؟
    من که هیچکدوم بازیای بایرن رو ندیدم و نمیدونم کرافت تو چه سطحیه اما رفقا که دیدن که کل یوم زیرآبشو زدن تو همین تاپیک .
    ضمنا اوضاع مصدوم و محروم و مفقود و مجروح ! برا بازی اینتر چجوریاس ؟

به امید برد

.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی با اینتر که همه هستن و مصدوم و محرومی نداریم خوشبختانه ولی امیدوارم بوت رو بزاره دروازه
    کرافت که تو این بازی با ماینز یه ضربه تو سرش خورد(مث همونی که تو سر چک خورد و به خاطرش کلاه میزاره دیگه) و مجبور شد فن خال که تعویضش کنه
    امیدوارم نرسه به بازی با اینتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •