Need for Speed Hot Pursuit
![]()
Need for Speed Hot Pursuit
![]()
سلام
حیفم اومد از این بازی زیبا و هیجان انگیز عکس نذارم..فقط شرمنده دوستان با گوشی عکس انداختم کیفت شده صفرخودم به عکسا نگاه میکردم تعجب میکردم ولی گفتم حالا دیدنش هم خالی از لطف نیست
بر فراز یک کلبه درویشی...
بابا برقی داستان ما برای سهولت در رفت و امد از کابلهای انتقال برق استفاده میکنه اونم با چه سرعتی...واووو
اینم یه بلندی دیگه...
یک هلیکوپتر سمج...
این چقدر سیاه افتاده...
درگیر با همان هلیکوپتر سمج..
که بعد از عکس انداختن یه ماشین برداشتم پرت کردم طرف متلاشی شد.
چون مجبور بودم هم کنترلر رو نگه دارم هم گوشی رو خیلی ناجور شدن.
سایز بزرگشون.
DiRT 3
این دو نفر با چه خونسردی دارن دست میزنن
این عکس را ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتعجب نکنید
این MCV یا همون کیس اصلی برای شروع ساخت و ساز در میدان جنگ و متعلق به گروه NOD هست ! ( سری Tiberium از مجموعه C&C )
همونطور که میبینید این MCV زیبا توسط یکی از مُدسازهای حرفه ای طراحی شده و از ظاهر ـش معلومه که برای گروه خشن و تروریستی NOD هست ( حالا انگار NOD کم خشن بود از این چیزا هم براش طراحی میکنن !)
البته گروه NOD همه ی ادعاها در مورد اینکه یک گروه تروریستی شناخته شده ، رو رد میکُنه و در نسخه ی 3 تایبریم ( بسته ی الحاقی خشم کین ) ، توسط یک خانوم برای گیمر ها یه جلسه توجیهی میذاره ! ، که در این جلسه اتحاد GDI ، یعنی دشمن اصلی و البته پُر تجهیزات خودش رو ، مسبب همه ی جنگ ها و مصیبت ها میدونه و این خانم خوشکل که ظاهراً منشی هستن در تشکیلات NOD و سمت روابط عمومی با ایشونه، بعد از ملامت کردن GDI که چرا همش به NOD میگن تروریست ! یک جمله ی تاریخی میگه و اون اینه : " But You Should Know Real Terrorist Is GDI "
امیدوارم از اندک داستانی که تعریف کردم خوشتون اومده باشه !
![]()
Last edited by mili_k; 30-06-2011 at 22:03.
عزیز اینایی که گفتی حالا چه ربطی داشت به این تاپیک ؟!![]()
عکسارو خودم گگرفتم.[COLOR="Silver"]
Last edited by AlexMercer; 01-07-2011 at 03:04.
به تاپیک ربط نداشت ، ولی به عکسی که گذاشتم ربط داشت.
اگه نمیگفتم از کجا میفهمیدی اون عکس چیه ؟ !
Alexmercer جان اسم بازي؟؟
در ضمن mili جان.تاپيك براي عكسايي هست كه خودتون گرفتيد نه عكس هايي كه بقيه ساختن.
اسم بازیDues EX Humen Revolation![]()
DEUS EX HUMAN REVELATION PREVIEW BUILD.
هنوز نسخه اصلی نیومده نسخه بتای بازیه که چندی پیش لو رفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)