تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 421 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول از همه از توضیحات خوبتون یک دنیا ممنون
    من نیاز به یک سری نرم افزار ها دارم که اتفاقا تخصصی هستند مثل اتوکد،فتوشاپ، اس پی اس اس ، ام اس پراجکت، پریماورا و چند نرم افزار دیگه ، حالا نظرتون درباره ی ویندوز سون 64 بیتی چیه؟ و یه چیز دیگه این که منظورتون از دانلود نرم افزار ها از کدوم سایته؟سایته خودشون؟ میشه یه کمی در این باره توضیح بدید ،آخه توی زمینه ی دانلود نرم افزار آماتورم یا شاید هم کمی پایین تر از آماتور ! ولی خیالی نیست یاد می گیرم فقط رهنماییم کنید!
    یه سوال دیگه این که یک سری فیلم ها (دی وی دی ها) هستند که بهشون می گن اچ دی که کیفیت عالی دارن(تازه با این اصطلاح آشنا شدم) این کانفیگی گفتم قابلیت پخش این دسته از دی وی دی ها رو داره؟ احتمالا این قابلیت به کارت گرافیک بستگی داره !!!؟؟ این تور نیست؟؟ نمی دونم در این مورد هم راهنماییم کنید.
    و در آخر

تشکر بیکران از کمک تون
    شما اگه 32 بیتی هم نصب کنی عملکرد سخت افزار اونقدر متفاوت نیست که به چشم بیاد
    اما با وجود این مطئنن آینده رو 64 بیتی در دست میگیره پس بهتره خودتو برا روبرو شدن باهاش آماده کنی
    در ضمن بعد دانلود نرم افزار از سایت خودش نیاز به کرکش هم داری که این مرحله سختترین جاشه
    چون هیچ سایتی محصول تخصصیشو مجانی به کسی نمیده
    اما شما قبل مراجعه به سایت اصلی توی گوگل نسخه 64 بیتیه نرم افزار رو سرچ کن ، به احتمال زیاد پیدا کنی (با کرک)

2. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول از همه از توضیحات خوبتون یک دنیا ممنون
    من نیاز به یک سری نرم افزار ها دارم که اتفاقا تخصصی هستند مثل اتوکد،فتوشاپ، اس پی اس اس ، ام اس پراجکت، پریماورا و چند نرم افزار دیگه ، حالا نظرتون درباره ی ویندوز سون 64 بیتی چیه؟ و یه چیز دیگه این که منظورتون از دانلود نرم افزار ها از کدوم سایته؟سایته خودشون؟ میشه یه کمی در این باره توضیح بدید ،آخه توی زمینه ی دانلود نرم افزار آماتورم یا شاید هم کمی پایین تر از آماتور ! ولی خیالی نیست یاد می گیرم فقط رهنماییم کنید!
    یه سوال دیگه این که یک سری فیلم ها (دی وی دی ها) هستند که بهشون می گن اچ دی که کیفیت عالی دارن(تازه با این اصطلاح آشنا شدم) این کانفیگی گفتم قابلیت پخش این دسته از دی وی دی ها رو داره؟ احتمالا این قابلیت به کارت گرافیک بستگی داره !!!؟؟ این تور نیست؟؟ نمی دونم در این مورد هم راهنماییم کنید.
    و در آخر

تشکر بیکران از کمک تون

خواهش میکنم! وظیفه است دوست عزیز

در مورد فتوشاپ که میدونم در ویندوز های 64 بیتی موقع نصب ، یک نسخه ی 64 بیتی بارگذاری میشه و قابلیت اجرا داره!! بقیه نرم افزار ها هم کاری نداره!! با اندک هزینه ای می تونید برید و همه شونو نسخه 64 بیتی تهیه کنید و نصب کنید!! از این بابت مشکلی ندارید!! فقط نرم افزار اس پی اس اس تاحالا باهاش کار نکردم و اصلا نمیدونم 64بیتش هست یا نه!! می تونید یک سرچی در گوگل بزنید ببینید ایا موجوده یا نه!! اگر اینم باشه که دیگه حله و مشکلی با 64 نخواهید داشت!!

اسرار ما روی ویندوز 64 بیتی از این بابته که قطعات این لپتاپ برای 64بیت تعبیه شده و حتی خود کمپانی دل در ارائه ی درایورها به صورت مستقیم و غیرمستقیم داره پیشنهاد میکنه و داد میزنه از 64 بیت استفاده کنید ! چون در سرعت و کیفیت کارایی سیستم تاثیر بسزایی داره!!

فیلم های HD همونطوری که دوستان فرمودند این نمایشگرها فول اچ دی نیستند اما کیفیت خوبی دارند!! من با کابل HDMI این لپتاپ و به سینمای خانگی خونه وصل کردم ( تلوزیون ال سی دی از شرکت گروندیک ) واقعا کیفیت تصویر بی نظیر بود!! از خود دی وی دی اش که توی dvd player اجرا کردیم واقعا با کیفیت تر بود!! البته ربطی به نمایشگرش نداشت ولی میخوام بخوام کیفیت پخش و حتی خروجی تصویر این لپتاپ فوق العاده است!! من باهاش چندتا موزیک ویدئو HD دیدم واقعا خوب بود!! در حد یک لپتاپ واقعا عالی است!!

دانلود نرم افزار هم می تونید از سایت خود نرم افزار بگیرید هم از سایت های مختلف دانلود مثل filehippo و یا --------- و همینطور softpedia !! که ادرسشونو پیغام خصوصی میکنم براتون که مبادا تبلیغ و این چیزا نشه!!

اگر اینترنت پرسرعت داشته باشید مشکلی با دانلود نخواهید داشت و براحتی هرچه تمامتر میتونید کلیه نرم افزارهای مورد نظرتونو دراختیار داشته باشید!!

4. 3 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    از کاربران حرفه ای و غیر حرفه ای عزیز، کسی تابحال تجربه ای از خرید inspiron 4010 داشته؟ یا با این مدل آشنایی داره؟
    از نظر کیفی و عملکرد آیا با مدل 5010 تفاوت چندانی داره؟ (کانفیگ Core i5)
    البته میدونم که این تاپیک مربوط به 5010 هست، ولی از اونجایی که مدل 4010 هم خیلی شبیه به این مدله و تاپیک اختصاصی هم برای اون ایجاد نشده ترجیح دادم سوالم رو اینجا مطرح کنم.
    دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید.
    با تشکر

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

آیا گارانی ایران هم متعبر؟؟؟؟ اگه جواب بدید ممنون می شم

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    از کاربران حرفه ای و غیر حرفه ای عزیز، کسی تابحال تجربه ای از خرید inspiron 4010 داشته؟ یا با این مدل آشنایی داره؟
    از نظر کیفی و عملکرد آیا با مدل 5010 تفاوت چندانی داره؟ (کانفیگ Core i5)
    البته میدونم که این تاپیک مربوط به 5010 هست، ولی از اونجایی که مدل 4010 هم خیلی شبیه به این مدله و تاپیک اختصاصی هم برای اون ایجاد نشده ترجیح دادم سوالم رو اینجا مطرح کنم.
    دیگه به بزرگواری خودتون ببخشید.
    با تشکر
    صفحه کوچیکترش ممکنه یه مقدار کار کردن با اون رو سخت کنه(مخصوصا که در این سری مانیتورشون-از نطر زاویه دید، انعکاس نور- عالی نیست)
    چون خودم باهاش کار نکردم نمی تونم با اطمینان جواب بدم

8. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

DIRT2
    کسی این بازی رو چک کرده؟

من نصب کردم میره تو بازی بعد از چند تا از تبلیغات قبل بازی میاد بعد رو یه صفحه سیاه میمونه که یه متن در مورد REGISTRED
    از این حرفا نوشته دیگه جلو تر نمیره
    یعنی ازکرکه؟
    شما بعد نصب باید یک اکانت بسازی تا وارد بازی بشی .طریقه نصبشو هم اگه سرچ کنی پیدا میکنی.
    جدیدا با این بازی به مشکل خوردم.مثل سابق روان اجرا نمیشه. تنظیماتی وجود داره تا بشه از حداکثر قدرت گرافیک یا رم استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه armanjoon_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه، برا من فقط یه سی دی freeDos بود که هیچ کاربردی هم نداشت
    اما برا یکی از یچه ها ubuntu همراش بود که بعید میدونم اورجینال باشه
    سلام سیامک جان ،خوشحالم که همچنان با قدرت مشکلات بچه هارو حل میکنی . دوباره برگشتم داشتم پستهای قبلی رو میخوندم اینو دیدم.سی دی اوبونتوی من به نظرم اورجینال باشه ولی در کل خیلی واسم عجیب بود که چرا به جای داس اوبونتو تو جعبه اش بود.

11. این کاربر از armanjoon_gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hasan69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تو درایو c

12

DIRT2
    کسی این بازی رو چک کرده؟

من نصب کردم میره تو بازی بعد از چند تا از تبلیغات قبل بازی میاد بعد رو یه صفحه سیاه میمونه که یه متن در مورد REGISTRED
    از این حرفا نوشته دیگه جلو تر نمیره
    یعنی ازکرکه؟

داداش پس کرکشو برامون بزار

---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------

[/QUOTE]
    دروغ چرا...این بازی از معدود بازیهایی بود که من با اجرای اون روی high مشکل داشتم و الان روی medium بازیش میکنم و البته جا داره که یه چند تا از گزینه هاشو روی high گذاشت. در مورد کرک هم با وجود اینکه اینجا جای بحثش نیست ولی مال من خودش کرکشو موقع نصب کپی کرد و منم بدون مشکل اجراش کردم، در نتیجه جوابی برای دادن ندارم! ولی اروری که درباره رجیستر کردن یه برنامه باشه تا جایی که من میدونم معمولا مربوط به کرک میشه.[/QUOTE]

داداش شما که اجراش کردین پس کرکشو برامون بزار

داره خودمونی میشه abbas777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

از راهنمایی های دوستان تشکر!
    امروز پایتخت بودم کلی چرخیدم راضی شدم که همین n5010رو بخرم اما یک مشکل کوچولو دارم که با کمک شما دوستان امید وارم حل بشه! مشکلم انتخاب گارانتیه! فروشنده دستگاه رو با یکی از گارانتی های الماس،امرتات،رایانه همراه و سبز می داد که نظر خودش گارانتی الماس بود اما من نظرم گارانتی امرتاته! لطفا کمکم کنید ! اگر بخواهید گارانتی های ذکر شده را به ترتیب مطلوبیت سورت(ردیف) کنید !چه جوری سورت می کنید؟(از خوبترین ....تا بدترین) لطفا از عباراته؟(این ها همشون کشکه ولی از بین کشک ها این کشکش غلیظ تر و عباراتی شبیه به این) پرهیز کنید و راست حسینی و صاف و پوست کنده جوابمو بدین!
    امیدوارم اوقات خوشی رو سپری کنید

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اساتید سلام
    من هم 5010 ایی شدم فقط موقع بازی BAD COMPANY 2 حرکت کنده چرا؟ گرافیک که 1 گیگه؟
    سیستمم 5i هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •