تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 78 از 515 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام یک نظری بدم ولی دیدم مدیر اینجا ظاهرا نیست ! نظرتون چیه امسال این کار ابتکاری رو انجام بدیم و کنکور نود به 4 تاپیک تقسیم بشه !
    تاپیک ریاضی فیزیک ، تجربی ، انسانی و فنی حرفه ی
    سلام
    پیشنهاد خوبی داری ولی اگر از اول انجام میشد .

1_ بچه ها اونقدر زیاد نیستن که هر چهار تاپیک

حرفه ای پیش بره تراکم بچه های اینجا ریاضیه. بعد تجربی. بعد انسانی. فنی حرفه ای هم فکر کنم

2،3تا کامنت بیشتر نداشتیم پارسال.

مخصوصا سال پیش با وجود اینکه تاپیک خیلی فعال بود روزاهایی میشد که در روز 7تا8 صفحه جلو میرفت

تقریبا همه ریاضی بودن. تجربی زیر 10 نفر بودن. تنها عضو فعالشون هم آقای سینا (shabeashegha) و یکی

دو دوست دیگه مثل اقای moteza_bayan بودن اسمشون خاطرم نیست.

2_ الان این تاپیک برای مشاوره هست

تاپیک معرفی کتب کمک اموزشی هست (البته اون یکم حجیم شده و شلوغ شده،ساماندهی خوبی نداشت)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاپیک رفع اشکال هست که بچه ها واقعا شرمنده میکنن. و هر گونه فعالیتی برای جواب دادن سوالهای همدیگه انجام میدن
    از اسکن کردن راه حل خودشون تا ....
    کد:

تاپیک اخبار کنکور رو هم داریم(یکمی هنوز غیر فعاله،طبیعیه اول راه 90 ِ. از اذر که ثبت نام
    شروع شه اینم انشالله راه میفته)
    کد:

من فکر میکنم کار مناسب اینه که نذاریم این تاپیک ها از محور خودش خارج بشه.

اینکه سوالمون رو در تاپیک مرتبط عنوان کنیم، کمک خیلی بزرگیه.

یکم بگردید(گاهی اگر عنوان تاپیک طولانی باشه تو نتایج جستجو نشون داده نمیشه اگر نبود تا صفحه ی 6،7 اموزش عالی رو نگاه کردن که کاری نداره)

برای سریع به جواب رسیدن و

تخصصی کار کردن فکر میکنم اینطوری

تاپیک ها به سمتی هدایت میشن که فقط اقتضای حرفه ای کار کردن دارن و
    نشون میدن سرگرمی نیست که اسپم بزنیم

بچه هایی هم که میان اینجا از وقتی که گذاشتن پشیمون نمیشن

پارسال حدود ماه ابان و اذر تاپیک ها خیلی حرفه ای و منظم بود. امیدوارم اون جو تکرار بشه.

با کمک همه ی بچه ها انشالله

2. 5 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

مگه تصویب نشد که از سال 90 کنکور بر داشته میشه؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

شما کجای کارین. این که از سال قبل معلوم شد منتفیه.
    حالا گفتن 92 یا 93 که بازم فکر کنم لغو بشه. خلاصه کار راحتی نیست حذف کنکور.

5. 2 کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

92 حذف میشه. (اگر بشه)

داره خودمونی میشه M3lody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

میشه بگین کتابا تغییر خاصی کردن

تو عمومی مخصوصا دین و زندگی؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سجاد تو چه وقت از روز شروع مي كني به درس خوندن؟؟؟؟؟

منظورم اينه كه صبح ها چند ساعت /بعد از ظهر ها چند ساعت و شب ها چند ساعت مي خوني؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

میشه بگین کتابا تغییر خاصی کردن

تو عمومی مخصوصا دین و زندگی؟
    سلام تغییر کتاب ها مهم نیست ما تو دوره خودمون هر کتابی خوندیم همون رو از ما میگیرین فقط دین و زندگی یک سری حذفیات داره که سازمان سنجش خودش اعلام میکنه

هر آدم عاقلی میفهمه آموزش و پرورش کشور یک سیاست کلی نداره سیاستاش با سیاست وزراش همسو هست
    پس کنکور هست همه بخونین که کنکور حذف نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض

سلام

دوستان یه مشکل خیلی خیلی مهم واسه من پیشومده امیدوارم کمک کنید

واقعیتش من از خوندن خودم تو تابستون و در مجموع از سطح تسلطم بر دروس پایه خیلی ناراضیم و فکر می کنم اگه می خوندم شدیدا از این بهتر می شدم

واسه همین مطمئنم که تو کنکور 90 اون چیزی که شاید لیاقتشو دارم به هیچ وجه بدست نمیارم . یعنی تحت هیچ شرایطی من نمیتونم از همه یا بیشتر توانایی های که در خودم سراغ دارم دست پیدا کنم . در کل میدونم که من حتما تو سال 90موفق نمیشم و باید بشینم واسه سال بعدترش.

واسه همین تصمیم گرفتم که اگه شد امسال نرم پیش و بشینم دروس پایه رو به تسلط واقعی و فوق العاده برسونم و سال دیگه برم پیش . یعنی کنکور 90 رو فقط برای تست خودم و اینکه در چه سطحیم بدم .

حالا نمی دونم میشه نرم پیش یا نه . مشکلی پیش نماید عواقب این کار چیه . به نظرم اگه این کار بشه و مشکلی نباشه این بهترین کاره . چون منی که می دونم "یه ساله" به اون چیزی که می خوام نمیرسم و دوسال کار دارم چرا یه برنامه ریزی دوساله و خوب نکنم که سال اول پایه رو خیلی عالی بخونم و سال بعد پیش رو .

یعنی به جای اینکه سال اول "هم پایه هم پیش" رو قاطی کنم ( یه خورده از این و یه خورده از اون) بعدش سال دوم هم به همین ترتیب هم پیش بخونم هم پایه چرا پایه ها رو نیارم تو سال اول و پیش تو سال دوم ؟حالا نظر شما چیه ؟ لطفا بگید

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

واقعیتش من از خوندن خودم تو تابستون و در مجموع از سطح تسلطم بر دروس پایه خیلی ناراضیم و فکر می کنم اگه می خوندم شدیدا از این بهتر می شدم

واسه همین مطمئنم که تو کنکور 90 اون چیزی که شاید لیاقتشو دارم به هیچ وجه بدست نمیارم . یعنی تحت هیچ شرایطی من نمیتونم از همه یا بیشتر توانایی های که در خودم سراغ دارم دست پیدا کنم . در کل میدونم که من حتما تو سال 90موفق نمیشم و باید بشینم واسه سال بعدترش.

واسه همین تصمیم گرفتم که اگه شد امسال نرم پیش و بشینم دروس پایه رو به تسلط واقعی و فوق العاده برسونم و سال دیگه برم پیش . یعنی کنکور 90 رو فقط برای تست خودم و اینکه در چه سطحیم بدم .

حالا نمی دونم میشه نرم پیش یا نه . مشکلی پیش نماید عواقب این کار چیه . به نظرم اگه این کار بشه و مشکلی نباشه این بهترین کاره . چون منی که می دونم "یه ساله" به اون چیزی که می خوام نمیرسم و دوسال کار دارم چرا یه برنامه ریزی دوساله و خوب نکنم که سال اول پایه رو خیلی عالی بخونم و سال بعد پیش رو .

یعنی به جای اینکه سال اول "هم پایه هم پیش" رو قاطی کنم ( یه خورده از این و یه خورده از اون) بعدش سال دوم هم به همین ترتیب هم پیش بخونم هم پایه چرا پایه ها رو نیارم تو سال اول و پیش تو سال دوم ؟حالا نظر شما چیه ؟ لطفا بگید
    حالا خارج از موضوع درست یا غلط بودن این روش

اگر امسال پیش دانشگاهی رو نرین کنکور 90 که نمیتونین شرکت کنین و + سربازی هم فکر میکنم باید برین سال بعد !
    ولی اگر امسال پیش رو حضوری برین میتونین کنکور 91 هم شرکت کنین ! ( سربازی بعد از کنکور 91 )

+ اگر امسال غیرحضوری انتخاب کنین ... و سال 90 کنکور قبول نشین باید برین سربازی !

12. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

خواهش میکنم یکم با دید مثبت تری نگاه کنید. کی این تفکر رو در شما به وجود اورده که امسال نمیتونید به اون چه که لیاقتش رو دارید برسید؟

شما طوری صحبت میکنید انگار اسفند ماه یا اردیبهشته. الان اول راهه. شما ار ابان هم با همه ی تلاشت جلو بری هیچی از هیچ کس کم نداری
    جا خوردم با خوندن نظرتون! شما فکر میکنی میتونی دروس به دوسال تقسیم کنی؟ نه دوست عزیز درسهای امسال رو سال بعد فراموش میکنی به اضافه ی اینکه همش با خودت میگی اون همه وقت گذاشتم پس باید تسلطم بیشتر باشه
    و بعد هم میگی اگه امسال به عنوان اولین کنکور رسمیم نشد چی؟ من هیمنطوری هم سال دوممه!
    و بعد هم بچه هایی رو میبینی که همزمان با سال دوم شما همون موقع شروع به خوندن همه چی کردند و چیزی هم از شما کم ندارند.افسوس نمیخورید؟

لطفا خوب فکر کنید. من مطمئن هستم با مشورت کردن با هر کسی که قبولش دارید از این تصمیمتون باز میگردین.
    حقیقتا جنبه های مثبت این قضیه بسیار گم و بسیار رویاییه.

این نظر من بود. امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید و تسلیم افکار زاده ی تفکرات احساسی و رویایی و ایده الیستی نشید.

موفق باشید

14. 3 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •