تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 194 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستانی که نتونستن pvr رو در آموزش قبلی من فعال کنن!براشون روش دیگری رو معرفی میکنم:
    این روش درست مثل روش قبل هست با این تفاوت که یکبار دیگر هم باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم:(تا دیگه بهونه ای نباشه!!!!!در جواب دوستی که میگن توضیحم ناقص بود !!!؟؟؟)
    ابتدا وقتی که فلش به تلویزیون وصل است و تلویزیون روشن است کد زیر را بزنید:
    mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
    سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
    سپس تلویزیون را خاموش کنید
    در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
    حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که در آموزش قبلی که نوشتم میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
    در این منوها تقریبا همه جای تلویزیون قابل تغییر است حتی میتوانید مدل تلویزیون خود را به مدل های بالاتر و یا پایین تر تغییر دهید
    در مورد anynet هم باید بگم بعد از انجام اعمال فوق وارد منوی خود تلویزیون شوید و از آنجا به راحتی این سیستم را فعال کنید.
    راستی یه نفر هم جواب من رو بده !من دیجیتال c7000 رو فعال کرد اما کانالی رو پیدا نمیکنه !منطقه ما هم تحت پوشش دیجیتال هست چون همسایمون داره از دیجیتال استفاده میکنه روی b685 که از سام تو تهران مثل من خرید کرده!

2. 3 کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام چطور میتونم از allsher استفاده کنم لطفا راهنمای کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام چطور میتونم از allsher استفاده کنم لطفا راهنمای کنید
    شما نگفتی تو network test چه پیغامی دریافت میکنی ؟
    شما با کابل وصل میشی یا بیسیم ؟
    allshare برای موقعی هست که مودم و تلویزیون بدون مشکل به هم وصل شده باشند البته باید جهت استفاده از این قابلیت یک دستگاه کامپیوتر یا دستگاه های هماهنگ دیگر هم به اشتراک گذاشته شده باشند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما نگفتی تو network test چه پیغامی دریافت میکنی ؟
    شما با کابل وصل میشی یا بیسیم ؟
    allshare برای موقعی هست که مودم و تلویزیون بدون مشکل به هم وصل شده باشند البته باید جهت استفاده از این قابلیت یک دستگاه کامپیوتر یا دستگاه های هماهنگ دیگر هم به اشتراک گذاشته شده باشند
    سلام دوست عزیز متشکرم از پیگیریهاتون اینم عکس از قسمت network

Last edited by rezasdx; 13-01-2011 at 12:52.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ضمنا من با کابل وصل میشم و در قسمت allsher هیچ چیزی پیدا نمیکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز متشکرم از پیگیریهاتون اینم عکس از قسمت network

عکسهایی که گذاشتی هیچ کدام نمایش داده نمیشه !!!!!!

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستانی که نتونستن pvr رو در آموزش قبلی من فعال کنن!براشون روش دیگری رو معرفی میکنم:
    این روش درست مثل روش قبل هست با این تفاوت که یکبار دیگر هم باید هتل مد را در منوی مخفی دستکاری کرد که به طور کامل براتون توضیح میدم:(تا دیگه بهونه ای نباشه!!!!!در جواب دوستی که میگن توضیحم ناقص بود !!!؟؟؟)
    mute-1-1-9 را به ترتیب از سمت چپ وارد کنید بعد از باز شدن منویی شبیه منوی مخفی از اولین حالت که هتل مد نام دارد. hotel mode را روی on قرار داده و تلویزیون را خاموش کنید
    سپس تلویزیون را روشن کرده و از همان کد بالا وقتی وارد منوی هتل مد شدید گزینه clone tv to usb را انتخاب کنید
    در حالت خاموش کد زیر را بزنید info-menu-mute-power وتلویزیون روشن میشود حالا وارد option شوید وسپس hotel mode شوید و clone tv to usb را انتخاب کنید
    حالا تلویزیون شما دارای منو های مخفی بیشتری شده که در آموزش قبلی که نوشتم میتوانید asia option و سپس pvr خود را فعال کنید
    در این منوها تقریبا همه جای تلویزیون قابل تغییر است حتی میتوانید مدل تلویزیون خود را به مدل های بالاتر و یا پایین تر تغییر دهید
    در مورد anynet هم باید بگم بعد از انجام اعمال فوق وارد منوی خود تلویزیون شوید و از آنجا به راحتی این سیستم را فعال کنید.
    راستی یه نفر هم جواب من رو بده !من دیجیتال c7000 رو فعال کرد اما کانالی رو پیدا نمیکنه !منطقه ما هم تحت پوشش دیجیتال هست چون همسایمون داره از دیجیتال استفاده میکنه روی b685 که از سام تو تهران مثل من خرید کرده!
    سلام
    اقا دستت درد نکنه با اینکار asia option اومد ولی تو اون نبود رفتم تو sub option تو اون بود ولی!
    در ضمن pvr رو پیدا کردم ولی on بود ! کاره دیگه ای نباید بکنم ؟! خودم که فکر نمیکنم...!
    ولی وقتی تی وی روشنه و دکمه ی record رو از روی کنترل میزنم هیچ اتفاقی نمی افته حتی نمیزنه not availble ! جایی رو اشتباه رفتم ؟

9. این کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من نمیتونم عکس up کنم ولی لینک میکنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    Last edited by rezasdx; 13-01-2011 at 16:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز Region تی وی روبه IRAN_DTV تغییر بده شاید دیجیتالش راه افتاد

12. این کاربر از sahar@rasool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amir_fatal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\New Folder
    عکس هایی که گرفتی یک جا upload کن این جوری که نمیشه!!
    این جا upload کن
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •