ممنونم از اطلاعات بروزتون
میشه لطف کنید طریقه قیمت گرفتن را به ما هم بگین که قیمت صحیح را بتونیم بگیریم
ممنونم از اطلاعات بروزتون
میشه لطف کنید طریقه قیمت گرفتن را به ما هم بگین که قیمت صحیح را بتونیم بگیریم
یک سوال :
آیا فروشندگان ایرانی کیس رایگان اپل رو میدن یا می پیچونن ؟؟؟؟؟
قبلا بامپر 45 قیمت داشتم.
ولی چند روز پیش که برای برآورد قیمت آیفون پایتخت رفته بودم فروشنده گفت اگه با گوشی بخری 90 میدم و اگه جدا بخوای 120.
این قیمت واسه یه مغازه بود و دنبال اینکه رو گوشی رایگان میدن یا نه نرفتم.
خیلی ممنون دوست عزیز.
یه سوال دیگه.
فرق AT&T , APPLE در اینجا چیه؟
اینم محض شاد شدن روحیه بچه ها
چینی ها زودتر از عمو استیو آیفون4 سفید رو روانه بازار کردند
![]()
والا 100 % حق با شماست . شما كه اينقدر واردي قربون مرامت شماره بده زنگ بزنم قرار بزاريم يكي واسه ما بگير
اندر حكايت قيمت اين 4 ما مونديم
البته کیس اپل رو که همونجا موقع خرید نمی دند(app store) ، چه برسه به ایران.
ولی هنگام خرید در app store یک عدد فلش مموری 8 گیگ اهدا میشه که اون به ایران نمیرسه و در اواسط راه گم میشه.
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
خودمم نمی دونم![]()
قیمت گرفتن راه داره :
اول از همه اینکه باید با ژست کامل خریدوارد مغازه بشید.
دوم باید بگید ( با صدای محکم ) فلان گوشی آخر آخرش چند؟
وقتی شما اینو بگید در 90٪ اوقات شخص فروشنده می گه چند قیمت داری؟
نکته ی مهم همینجاست، مثلا اگر می خوای 1050 بخری به فروشنده می گی 1070 اونم اگر واقعا فروشنده باشه خودش 1050 رو پیشنهاد میده.
البته قیمت پرت نباید بگی ،خلاصه اونم گوشاش دراز نیستیه چیزایی سرش میشه.
این روش برای گوشی هایی جواب میده که بورس نباشه و متولی خاصی هم نداشته باشه مثل آیفون.
شاید روش بالا برای بعضی ها خنده دار باشه ولی تجربه این رو به من می گه.
موفق باشید
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
من یکشنبه برای یکی از دوستام می خوام برم یه 16 گیگ بخرم اگر خواستی بگو.![]()
فرقشون آیفون هاییه که توی Apple Store به فروش می رسه و آیفون هایی که توی فروشگاه های AT&T . همیشه فروشگاه های هر اپراتور (چه AT&T در آمریکا، چه اپراتورهای اروپایی) Part Number متفاوتی نسبت به آیفون های Apple Store دارن.
اتفاقا همین چند ماه پیش برای یکی از دوستان یه آیفون چینی خریدیم 22 یورو، یک قاب هم خریدیم 6 یورو و واقعا داخل قاب هرکی از دور ببینه هیچ وقت فکر نمی کنه این آیفون نیست
من از Apple Store تاحالا مستقیما خیلی خرید کردم (آیفون، آیپد، آیپاد، مک) ولی هیچ وقت فلش مموری بهمون ندادن!![]()
آرش جان در هنگام خريد ببين اوضاع اين كيس ها چطوره !!! يعني آخرش چند ميده ؟؟؟؟من یکشنبه برای یکی از دوستام می خوام برم یه 16 گیگ بخرم اگر خواستی بگو.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)