اینا میتونستن تو همین نسخه هم قابلیتی رو بذارن که گیمر بتونه این ویزگی رو فعال و یا غیر فعال کنه.درصد خطا رو هم کمی بیشتر میکردن.اینطوری هر دو گروه راضی میشدن.هر چی میکشیم از این گیمرهای غیر حرفه اییه.اگه من جای پترسن بودم بازی رو کاملا دستی میکردم-زمان سرعت و شتاب بازیکنا رو بیشتر میکردم-سرعت بازی رو خیلی کم میکردم هر کی هم نخواست بره pes یا فیفا استریت بازی کنه با اینکه فروش بازی کمتر میشد ولی میتونستیم ادعا کنمیم بازی از همه جهات یک شبیه سازیه.
اوه اوه بابا امین شمشیرتو غلاف کن خوب شد جای پترسن نیستی .
حتما خودت خوب میدونی فلسفه وجودی هر بنگاه اقتصادی از جمله همین شرکت EA کسب درآمد و سودآوریه پس شمشیرتو بزار کنار .
ببین ایشون آخر صحبتاش اینجوری گفته :
After my experiences this year talking with you and the guys who came over I think that we may need to move to a more segregated (or customizable) model for FIFA12...?
مشخصا میگه امسال ما این مساله رو فهمیدیم که باید جدا سازی بیشتری برای بازیکنان حرفه ای و آماتور صورت بگیره . کلا امسال کاربرا توقعاتشون خیلی بالاتر از سالهای قبل شده علتشم اینه که سال به سال مهارتشون بالاتر میره و آگاهیشون از جزئیات این بازی و فوتبال واقعی بیشتر میشه . من دقت کردم کلا امسال توی تالار تخصصی EA تقاضاهای بسیار بیشتری از طرف کاربران وجود داره .
امین جان میگم اگه خیلی حرفه ای هستی و دوست داری تواناییهاتو به چالش بکشی امسال EA راهو برای اساتیدی مثل شما باز گذاشته امسال توی بازی یک گزینه وجود داره که با فعال کردنش بازیکنان تیمت اتوماتیک به طرف توپ نمیرن اگه واقعا خیلی توی بازی تبحر داری این گزینه رو فعال کن تا ببینی یک من شیر چقدر کره داره .
اما جدای از سخت شدن بازی سیستم پروپاسینگ بازیو میتونست خیلی واقعی تر کنه حیف که بازیکنان آماتور اجازه اینکار رو به اونا نمیدن . امروز یکی از همین گیمرهای آماتور به پترسن میگفت , لطفا این گزینه پروپاسینگ رو حسابی سختش کنین و گزینه ایش کنید ( فعال و غیر فعال ) تا گیمرهای حرفه ای
خفه شن دیگه
.gif)
.
راستی قراره طی چند روز آینده یک ویدئو از سیستم خستگی / استقامت بدنی بازیکنان بدن بیرون . پترسن میگفت ویدئو آمادست منتظر کارهای قانونی و مجوزهاش هستیم .
حسین جان داداش این سوال ما رو بجواب
.gif)
آره
هر دو تا دمو توی یک روز منتشر میشن همون 16 سپتامبر .
کدوم ویدئوها ؟