تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 311 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب دوستان

من ویدیوی PC رو دیدم......همینی که حسین جان بالا گذاشت....
    در رابطه با Celebration ها باید بگم خوشحالی بعد از گل دقیقا مثل FIFa 10 کنسول بود یعنی خودش به طور دستی یک خوشحالی رو انجام داد

یه چند تا Skill Move هم انجام داد که خیلی زیبا بود.......پیشنهاد میکنم حتما ببینید....

عجب فوتبالی بشه این :
    Last edited by smallfrank; 24-08-2010 at 10:23.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بالاخره چند ساعت پیش پترسن ( یکی ازسه کارگردان اصلی این نسخه ) اومد تالار گفتگوی EA و درمورد سیستم جدید پاس که به بنام پروپاسینگ نامگذاری شده توضیحاتی داد .
    ایشون گفت من بازخورهای شما رو در رابطه با این سبک جدید پاسکاری خوندم و برداشت کردم که شما میگید این سیستم جدید به اندازه کافی خطا و ارور نداره . ایشون گفت ما خطاهای زمینه ای رو در این سیستم قرار دادیم اما در این کار افراط نکردیم چون باید کل جامعه گیمرهای این بازیو در نظر بگیریم نه شما که توی این بازی حرفه ای هستید ایشون گفتن بازی باید کمی جنبه سرگرمی خودشو داشته باشه چون بخش زیادی از گیمرها تفننی بازی میکنن و مهارت زیادی در بازی ندارن اما با این حال ما این سیستم رو در این نسخه پیاده کردیم که میتونید بعضی جاها خطاهایی در پاسها ببینید که با نسخه 10 متفاوته . ایشون در ادامه به یکی دو تا ویدئو از نمایشگاه گیم اسکام استناد میکنه و میگه اگه دقت کنید خطاهایی در دقت پاس با پای غیر تخصصی یا زاویه 90 درجه بعضی از بازیکنان میبینید مثل پاس آنلکا و چند ثانیه بعد پاس پدرو .

در ادامه ایشون میگه ما برای نسخه 12 باید تفکیک بیشتری بین گیمرها ایجاد کنیم و گزینه هایی در بازی قرار بدیم که رضایت هر دو قشر حرفه ای و آماتور حاصل بشه .
    بخشی از صحبتهای ایشون :

محتوای مخفی:  
    [

Hey,

A reminder to everyone that Pro Passing has two parts:

1. The power bar accuracy (what I am refering to above)
    2. The contextual error

I understand that some of you think that we have not taken it far enough, and that is understandable from your POV, but I would like to point out that just because the passes don't look like complete shanks does not mean that the contextual error is not having an effect. Take this (Anelka) pass for example:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Weak foot (left), 90 degree pass that doesn't look like its been completely missed but still was not successful. The effects can be even more subtle. Take this first time (Pedro) pass, same game, 5 seconds later:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The ball is played inside to the striker but it is not played in front of him as it needed to be therefore he has to turn back and is not able to advance as quickly as he would like.

Again, I understand that there are some that want the effect to be bigger but I have to consider the expectations of everyone who buys the game. Most people are either younger, less skilled or less devoted to the game than you are so I have to be mindful to create a game that is fun for them too.

Last years passes had hardly any error on them, and you can see from the video that I created earlier in the year that we have moved awy from that quite significantly.

After my experiences this year talking with you and the guys who came over I think that we may need to move to a more segregated (or customizable) model for FIFA12...?

Thanks,

Gary.

3. 18 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بالاخره چند ساعت پیش پترسن ( یکی ازسه کارگردان اصلی این نسخه ) اومد تالار گفتگوی EA و درمورد سیستم جدید پاس که به بنام پروپاسینگ نامگذاری شده توضیحاتی داد .
    ایشون گفت من بازخورهای شما رو در رابطه با این سبک جدید پاسکاری خوندم و برداشت کردم که شما میگید این سیستم جدید به اندازه کافی خطا و ارور نداره . ایشون گفت ما خطاهای زمینه ای رو در این سیستم قرار دادیم اما در این کار افراط نکردیم چون باید کل جامعه گیمرهای این بازیو در نظر بگیریم نه شما که توی این بازی حرفه ای هستید ایشون گفتن بازی باید کمی جنبه سرگرمی خودشو داشته باشه چون بخش زیادی از گیمرها تفننی بازی میکنن و مهارت زیادی در بازی ندارن اما با این حال ما این سیستم رو در این نسخه پیاده کردیم که میتونید بعضی جاها خطاهایی در پاسها ببینید که با نسخه 10 متفاوته . ایشون در ادامه به یکی دو تا ویدئو از نمایشگاه گیم اسکام استناد میکنه و میگه اگه دقت کنید خطاهایی در دقت پاس با پای غیر تخصصی یا زاویه 90 درجه بعضی از بازیکنان میبینید مثل پاس آنلکا و چند ثانیه بعد پاس پدرو .

در ادامه ایشون میگه ما برای نسخه 12 باید تفکیک بیشتری بین گیمرها ایجاد کنیم و گزینه هایی در بازی قرار بدیم که رضایت هر دو قشر حرفه ای و آماتور حاصل بشه .
    بخشی از صحبتهای ایشون :
    اینا میتونستن تو همین نسخه هم قابلیتی رو بذارن که گیمر بتونه این ویزگی رو فعال و یا غیر فعال کنه.درصد خطا رو هم کمی بیشتر میکردن.اینطوری هر دو گروه راضی میشدن.هر چی میکشیم از این گیمرهای غیر حرفه اییه.اگه من جای پترسن بودم بازی رو کاملا دستی میکردم-زمان سرعت و شتاب بازیکنا رو بیشتر میکردم-سرعت بازی رو خیلی کم میکردم هر کی هم نخواست بره pes یا فیفا استریت بازی کنه با اینکه فروش بازی کمتر میشد ولی میتونستیم ادعا کنمیم بازی از همه جهات یک شبیه سازیه.

5. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حسین جان از این حرفت متوجه شدم که فیفا 11 پی سی همون فیفا 10 کنسولیه ؟ درسته؟ راستی یه سوال دیگه دموی بازی کی میاد؟ دموی فیفا 11 کنسول رو منظورمه

لینکهایی که گذاشتی فکر کنم مشکل دارن چون واسم ارور میده

حسین جان داداش این سوال ما رو بجواب

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینا میتونستن تو همین نسخه هم قابلیتی رو بذارن که گیمر بتونه این ویزگی رو فعال و یا غیر فعال کنه.درصد خطا رو هم کمی بیشتر میکردن.اینطوری هر دو گروه راضی میشدن.هر چی میکشیم از این گیمرهای غیر حرفه اییه.اگه من جای پترسن بودم بازی رو کاملا دستی میکردم-زمان سرعت و شتاب بازیکنا رو بیشتر میکردم-سرعت بازی رو خیلی کم میکردم هر کی هم نخواست بره pes یا فیفا استریت بازی کنه با اینکه فروش بازی کمتر میشد ولی میتونستیم ادعا کنمیم بازی از همه جهات یک شبیه سازیه.
    اوه اوه بابا امین شمشیرتو غلاف کن خوب شد جای پترسن نیستی .
    حتما خودت خوب میدونی فلسفه وجودی هر بنگاه اقتصادی از جمله همین شرکت EA کسب درآمد و سودآوریه پس شمشیرتو بزار کنار .
    ببین ایشون آخر صحبتاش اینجوری گفته :
    After my experiences this year talking with you and the guys who came over I think that we may need to move to a more segregated (or customizable) model for FIFA12...?

مشخصا میگه امسال ما این مساله رو فهمیدیم که باید جدا سازی بیشتری برای بازیکنان حرفه ای و آماتور صورت بگیره . کلا امسال کاربرا توقعاتشون خیلی بالاتر از سالهای قبل شده علتشم اینه که سال به سال مهارتشون بالاتر میره و آگاهیشون از جزئیات این بازی و فوتبال واقعی بیشتر میشه . من دقت کردم کلا امسال توی تالار تخصصی EA تقاضاهای بسیار بیشتری از طرف کاربران وجود داره .
    امین جان میگم اگه خیلی حرفه ای هستی و دوست داری تواناییهاتو به چالش بکشی امسال EA راهو برای اساتیدی مثل شما باز گذاشته امسال توی بازی یک گزینه وجود داره که با فعال کردنش بازیکنان تیمت اتوماتیک به طرف توپ نمیرن اگه واقعا خیلی توی بازی تبحر داری این گزینه رو فعال کن تا ببینی یک من شیر چقدر کره داره .
    اما جدای از سخت شدن بازی سیستم پروپاسینگ بازیو میتونست خیلی واقعی تر کنه حیف که بازیکنان آماتور اجازه اینکار رو به اونا نمیدن . امروز یکی از همین گیمرهای آماتور به پترسن میگفت , لطفا این گزینه پروپاسینگ رو حسابی سختش کنین و گزینه ایش کنید ( فعال و غیر فعال ) تا گیمرهای حرفه ای خفه شن دیگه .

راستی قراره طی چند روز آینده یک ویدئو از سیستم خستگی / استقامت بدنی بازیکنان بدن بیرون . پترسن میگفت ویدئو آمادست منتظر کارهای قانونی و مجوزهاش هستیم .

حسین جان داداش این سوال ما رو بجواب
    آره
    هر دو تا دمو توی یک روز منتشر میشن همون 16 سپتامبر .
    کدوم ویدئوها ؟
    Last edited by 4039; 24-08-2010 at 13:29.

8. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینا میتونستن تو همین نسخه هم قابلیتی رو بذارن که گیمر بتونه این ویزگی رو فعال و یا غیر فعال کنه.درصد خطا رو هم کمی بیشتر میکردن.
    اتفاقا اگه جای اون ها بودید، نباید این کار رو می کردید! بالاخره باید ویژگی هایی رو به عمد در این نسخه قرار ندند تا دلیلی برای خرید نسخه های بعدی وجود داشته باشه.

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

همین که صفحه قبل گذاشتی مربوط میشه به گیم پلی در 3 کیفیت مختلف

از گیم پلی این بازی اگه بازم ویدئویی هست لطفا لینکش رو بذارید

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

آخه میدونی چیه ما در سال دو تا فوتبال بیشتر نداریم بخاطر همین اینا میخوان کاری کنن که هر دو گروه رو راضی کنن..بخاطر همین هیچ کدومشون نمیان یه بازی کاملا شبیه سازی درست کنن.ماشالا هیچ شرکت بازی سازی هم طرف فوتبال نمیاد.با اون همه ادعا و زرق و برق نمیتونن با ea و konami رقابت کنن.حالا خوبه خدا رو شکر ما ea رو داریم که میدونه طرفداراش چی از بازی میخوان وگرنه باید همون pes رو بازی میکردیم.
    توی تالار ea بازیکن حرفه ایی کم نداریم حتما خودتم دیدی پر از تاپیک در مورد پرسنالدی و پرو پاسینگ و اینچیزاست.اینا میدونستن که با اعمال این ویزگی دو دستگی بین گیمرها پیش میاد پس باید این گزینه رو انتخابی میکردن اگه کسی خوشش نمیاد غیرفعالش کنه.
    ولی من از یه چیز این گیمرهای خارجی خوشم میاد اونم توجه به جزئیات ریز بازی هر روز اینا کلی تاپیک میزنن مثلا در مورد کفش و جزئیات بازیکنا یا چیزهای مختلف که جالبه البته بعضی هاشونم بی جنبه تشریف دارن.

راستی حسین ببین dave797 در مورد پرو پاسینگ و .... یه چیزایی گفته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اتفاقا اگه جای اون ها بودید، نباید این کار رو می کردید! بالاخره باید ویژگی هایی رو به عمد در این نسخه قرار ندند تا دلیلی برای خرید نسخه های بعدی وجود داشته باشه.
    من موافق این نظر نیستم .
    هنوز اینقدر بازی کمبود و نقص داره که اگه هر سال هم کلی تغییرات در جهت کامل تر کردن بازی صورت بگیره بازم بعد از سالیان متمادی جا برای پیشرفت بیشتر باشه .

راستی پترسن توضیحاتی در مورد سیستم خستگی و استقامت بدنی بازیکنان داد که فراموش کردم توی تاپیک بزارم ( این موضوع خصوصا برای گیمرهای PC دار خیلی میتونه حائز اهمیت باشه چون میدونم اکثرا فیفا نکست زیاد بازی نکردید و این مورد تا الان توی PES وجود نداشته ) .

ایشون میگه این سیستم شامل دو بخش میشه : بخش کوتاه مدت و بخش بلند مدت
    خستگی بلند مدت ( در طی 90 دقیقه ) بستگی داره به میزان STAMINA یا نفس بازیکنان که چقدر در طی بازی دویده باشن به همون نسبت این خستگی درشون بیشتر میشه ( البته بین دو نیمه کمی از خستگیشون کم میشه ) .
    اما خستگی کوتاه مدت ( برای زمانهای چند ثانیه ای که بازیکن استارت میزنه و شروع به دویدن میکنه ) : این خستگی بستگی به دویدن بازیکنان داره نه STAMINA . ما این میزانو برای حدود 8 ثانیه تنظیم کردیم . زمانیکه بازیکن شروع به دویدن میکنه شاخص مربوط به این ویژگی شروع میکنه به کم شدن تا وقتیکه به 20 درصد میرسه این شاخص قرمز میشه از اینجا به بعد این خستگی روی شتاب و سرعت دویدن بازیکن تاثیر میذاره .
    خستگی کوتاه مدت نمیتونه بیشتر از بلند مدت باشه بنابراین اگه بازی ادامه پیدا کنه شما کمتر میتونید بدوید .
    مثلا , وقتی خستگی بلند مدت شما به حدود 50 درصد میرسه شما نهایتا میتونید فقط 4 ثانیه بدوید قبل از اینکه شتاب و سرعت دویدنتون شروع کنه به کاهش شدید .

متن صحبت ایشون :
      محتوای مخفی:  
    [
    Hey,

Not sure I undrestand this fully but it does not seem to be very far off what we have. This is what we have:

There are 2 bars: LONG TERM Fatigue/energy and SHORT TERM fatigue/enegry

LONG TERM fatigue/energy comes down over 90 mins depending on stamina and how much running you are doing. It increases a little at half time.

SHORT TERM fatigue/energy comes down when you sprint. We tuned it so that it will roughly take 8 secs to come down to around 20% at which point it turns red and it starts to drastically effect your accleration and top sprint speed. Short term cannot be higher than long term, therefore as the game goes on you can sprint for less. For example, when your long term gets to 50% you will then only be able to spiint for say 4 secs before your sprint speed and acceleration starts to drastically drop.

Thanks,
    اگه این امکان توی سایت وجود داشت که میشد ترجمه مطالب رو بصورت صوتی با حجم کم توی تاپیک قرار داد خیلی عالی میشد اینجوری میشد مطالب بسیار بیشتر و طولانی تری توی تاپیک قرار داد .
    نوشتم مطالب ترجمه شده واقعا وقت گیره وگرنه من روزانه کلی مطلب توی تاپیک قرار میدادم .

14. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

میتونی خودت ظبط کنی یه جا آپلود کنی بعدش لینک دانلود رو بزاری.
    درمورد استقامت یعنی جوری طراحی شدخ که یک بازیکن احتمال داره از فرط خستگی حتی روی زمین بیفته و مربی مجبور به تعویضش بشه و همچنین میزان عرق کردن کنترل بشه ؟ چون تو فوتبال واقعی خیلی از این اتفاقات میفته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •