کل کل رو بذارید برای توی گروه ها.
بهترین تاپیک انجمن رو بهم نریزید.
حالا اگه آلمان امشب حذف شد ما بهتون اجازه میدیم هر پستی که می خواید بدید. بالاخره دوستی ها این موقع ها به درد می خوره : دی
کل کل رو بذارید برای توی گروه ها.
بهترین تاپیک انجمن رو بهم نریزید.
حالا اگه آلمان امشب حذف شد ما بهتون اجازه میدیم هر پستی که می خواید بدید. بالاخره دوستی ها این موقع ها به درد می خوره : دی
کفری بشم؟فقط خاستم یه تذکری بدم که به خاطر صلح بیخیالش شدم
من نگفتم کسی بی احترامی کرده ولی ممکن بود یه کم تند برم که گفتم اینکارو نمیکنم. اون پست رو در جواب به کسی ندادم که اونم بخاد به من جواب بده اما اینی که من نقل قول کردم در جواب من بود
![]()
به همه تبریک میگم
سلام
از بچه های 2 تا تاپیک میخوام که دیگه بحث نکنید و بحثو کل کل اینا همه را بزارین کنار....
پس بییان تا کسی 2باره بن نشه...
آقا تک گل بازی انگلیس رو پیدا کردم، ولی فکر کنم گزارشگرش انگلیسی نیست... لینک بدم؟
همگام با جام جهاني 2010 - آفريقاي جنوبي/ دفو بهترين بازيكن ميدان لقب گرفت
خبرگزاري فارس: مهاجم گلزن تيم ملي فوتبال انگليس به عنوان بهترين بازيكن ميدان لقب گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، ژرمين دفو از سوي سايت رسمي فيفا و با راي مراجعه كنندگان به اين سايت به عنوان بهترين بازيكن ديدار انگليس و اسلووني لقب گرفت و جايزه ويژه اين بخش را از مقام مسئول فيفا دريافت كرد.
وي تك گل پيروزي بخش انگليس را در دقيقه 23 وارد دروازه اسلووني كرد.
انتهاي پيام/
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
آرسن ونگر: انگلیس باید بیدغدغهتر بازی کند
خبرگزاری فوتبال ایران - آرسن ونگر، سرمربی تیم آرسنال، مطمئن است که انگلیس میتواند به مرحله بعدی جامجهانی راه پیدا کند اما تاکید کرد که آنها باید آسوده خاطر و بی دغدغه بازی کنند.
به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران، سرمربی فرانسوی معتقد است سهشیرها تنها در صورتی میتوانند نتیجه مناسبی در مقابل اسلواکی کسب کنند که بازیکنان بازیهایی مانند آنچه در لیگ برتر را ارائه میدهند، به نمایش بگذارند. او در این رابطه گفت: «فکر میکنم در حال حاضر انگلیس در بهترین شرایطش قرار ندارد اما آنها میتوانند از این مرحله صعود کنند. آنها در بازی مقابل الجزایر اسیر حریف شده بودند. آنها در مقابل تیمی بازی می کردند که خیلی خوب دفاع میکرد. آنها نیاز دارند که کمی بیدغدغهتر بازی کنند اما در جامجهانی هر تیمی که بتواند خوب کار کند، میتواند در صدر گروهش قرار بگیرد. برای موفقیت در جامجهانی باید خوب کار کنید و بازی به بازی بهتر شوید. انگلیس شروعی معمولی داشت اما آیا بازی به بازی بهتر خواهند شد؟ این سوالی است که ما میپرسیم و آنها باید به آن جواب بدهند.»
انتهای خبر / خبرگزاری فوتبال ایران / footballiran.ir
لینک سایت و بده ! آپلود نکن
لطفا
جناب YUSEPH
تو این تاپیک پست نده ما به تحلیل و دلسوزی واندرز شما نیاز نداریم
این رو جدی میگم اینجا پست نده
وگرنه اگه به حذف شدن یوزرم بکشه حالو حواتو ازت می گیرم
شما بفرما تو همون تاپیک آلمان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)