تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 451 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مورد دیگری که یادم رفت اشاره کنم این هست که ، در هنگام اولین راه اندازی هم که تو فروشگاه انجام شد و توسط فروشنده ، نسبتا مدت زیاد و دو از انتظاری طول کشید تا مراحل نصب و راه اندازی ویندوز کامل بشه که توجیح و با توضیح فروشنده این بود که نرم افزار هایی که نصب میشه زیاده و کمی بیشتر از سایر لپ تاپ ها طول میکشه!
    آیا شما هم به این مورد بر خوردید؟ و این طبیعیه؟
    راستی ، مودم اکسترنال قیمتش چنده؟

---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------

مورد دیگری که یادم رفت اشاره کنم این هست که ، در هنگام اولین راه اندازی هم که تو فروشگاه انجام شد و توسط فروشنده ، نسبتا مدت زیاد و دو از انتظاری طول کشید تا مراحل نصب و راه اندازی ویندوز کامل بشه که توجیح و با توضیح فروشنده این بود که نرم افزار هایی که نصب میشه زیاده و کمی بیشتر از سایر لپ تاپ ها طول میکشه!
    راستی ، مودم اکسترنال قیمتش چنده؟

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

فکر نمیکنم تو سرعت به پای سونی برسه...!

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

راستی ، مودم اکسترنال قیمتش چنده؟ [COLOR="Silver"]
    مبارکت باشه.
    این که موقع اولین راه‌اندازی اینقدر طول کشید طبیعیه و دلیلش هم اینه که یعنی تا حالا این دستگاه شما روشن نشده (یعنی آکه!)
    اگه نگیم تمامی ولی تقریباً 99.9%!!! لپ‌تاپ هایی که جدید میاد هیچکدوم مودم ندارند و شما برای استفاده از Dial-Up می‌تونی از مودم اکسترنال استفاده کنی که حدود 20 تا 25 هزار تومان هست (من فکر کنم 22.000 تومان خریدم)

اون 5 تا DVD (برای من 4 تا DVD شد) که شما گرفتی در اصل یک BackUp از ویندوزی هست که کارخونه سازنده روی لپ تاپ شما گذاشته.

اون صدایی که شما میگی رو بعضی از دوستان دیگه هم گفتن ولی مال من همچین صدایی نداره.

کلا می‌تونم بهت بگم که لپ تاپ خوبیه و فکر نمی‌کنم مشکلی برات پیش بیاد امکانات خوبی داره و تقریبا میشه گفت که می‌تونه تمامی خواسه‌های آدم رو برآورده کنه بخصوص در زمینه کارهای گرافیکی و بازی...

رامین

4. 2 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

دوستان سلام
    من هم پریروز N61JQ-JX061V رو بالاخره خریدم بعد از کلی فکر کردن و دو دلی! بیشتر بخاطر اطمینانی که به برند ایسوس داشتم و همینطور اینکه به نسبت پولی که میدم یک لپ تاپ به اصطلاح گردن کلفت از نظر سخت افزاری بگیرم.
    طی امروز که یک مقدار باهاش کار کردم ، احساس کردم اون سرعت لازم رو با توجه به باس و حجم بالای رمش و سی پی یوش نداره ! منظورم تو انجام امور ساده و جاری کار با ویندوزه چون هنوز برنامه ای رو باهاش پروسس نکردم!
    البته هنوز برای قضاوت زوده و باید مدتی کار کنم تا بتونم قضاوت کنم . مورد بعد این هست که من دیدم N61JQ-JX01 با گارانتی امرتات قیمت داده 1530000 و ویندوز روش هم سون پروفشنال بود اما این مدلی که من خریدم ، با گارانتی سازگار هست با ویندوز home ! و البته قیمت هم 1490000 و از مرکز کامپیوتر پایتخت خریدم.
    حالا این تفاوت قیمت مربوط به چیه؟ آیا به ویرایش ویندوز هم بستگی داره ؟
    مطلب بعد اینکه سی دی ویندوز همراه دستگاه نیود و فروشنده گفت باید نسخه ی پشتیبان بگیری از همین و بعدا هم استفاده کنی اگر لازم شد! که من این کار رو کردم و روی 5 تا دی وی دی بک آپ گرفت! اما سوالم این هست که در صورت آن اینستال کردن کامل این ویندوز ، آیا از روی اون سی دی ها دوباره میشه اون رو نصب کرد؟
    راستی ! من فکر می کردم که مودم دایال آپ هم داره ولی الان متوجه شدم که در اینباره بی دقتی کردم
    سوال دیگرم این هست که ، در حین کار متوجه شدم که صدایی شبیه به استارت کردندی وی دی رام یا هارد دیست بطور متناوب به گوش میرسه با فواصل 4 5 ثانیه ای! آیا این طبیعیه؟کمی اعصاب خورد کن میشه در دراز مدت!
    ====
    خلاصه به جمع دوستان دارنده ی این لپ تاپ پیوستم و امیدوارم که از خریدن این مدل پشیمون نشم مثل بعضی از دیگر دوستان!

سلام دوست عزیز
    قبل از هرچیز مبارکت باشه
    مورد اولی که گفتی رو من حس نکرم،اما به نظرم چیزی که خیلی مهمه اینه که تمام نرم افزار های زائدی رو که روش داره رو پاک کنی ،چون خیلی بیخود دستگاه رو سنگین کردن
    در مورد مسئله ی دوم یعنی ویندوز هوم یا پروفشنال باید بگم که تمامی نسخه هی این لپ تاپ با هر گارانتی نسخه هوم رو دارن،من خودم با امرتات گرفتم و الان همو ادیشن داره
    سی دی ویندوز رو هیچ کدومشون نیست،شما همون بک آپ هم که گرفتی نیازی نبود ،اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه،چون هر وقت ویندوزت پکید،زحمت میکشی رو همون صفحه ی اول F9 رو میزنی صفحه ریکاوری میاد با 2 تا کلیک و یه اینتر ویندوزت میشه مثل روز اولش
    مودم دایال هم که دیگه ...
    اون صدایی که میگی رو مال من نداشت،اما مثل اینکه چندتا ازر بچه ها داشتن ولی انگار واسه نوییش بوده و الان حل شده
    کلا نگرانش نباش

ضمنا اینجا کسی پشیمون نشده،اگرم کسی پشیمون شده به خاطر تنبلی خودشه،شما تا الان کامپیوتری داشتی که باهاش هیچ مشکل سخت افزاری و نرم افزاری نداشته باشی ؟؟؟؟
    اصلا ممکنه ؟
    اگه آدم به خاطر یه نصب ویندوز یا مثلا یه درایور میخواد کلا قید نوب بوک رو بزنه ،خوب دیگه لپ تاپ 3 میلیونی هم بهش بدن بلاخره یه روز با همیناش مشکل پیدا میکنه و میگه بده ! !
    من الان خودم با همین لپ تاپ تو نصب ویندوز به مشکل برخوردم،اما دلیل نمیشه که بگم لپ تاپ بدیه،میشه ؟؟؟
    شنبه هم دارم میبرم گارانتی اونجا مشکلش رو حل کنن
    خدا رو شکر تا اونجایی که یادمه اینجا کسی تا حالا مشکل سخت افزاری نداشته ،سخت افزار خیلی خوبی داره این دستگاه ،خیالت راحت
    شما یه سر به همین کلوپ سونی وایو f116 بزن میبینی شکل یعنی چی !
    سایت سونی اعلام کرده که باید بایوس آپدیت شه وگرنه شاید مشکلاتی مثل تغییر شکل کیبورد و غیره ... در اثر گرما بوجود بیاد ....
    حالا با اون گرافیک انقد داغ میکنه،وای به حالش اگه گرافیک این رو داشت ...
    در هر صورت به جمع ما خوش اومدی،ببخشید که پرحرفی کردم،امیدوارم کمکت کرده باشم

---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------

! لپ‌تاپ هایی که جدید میاد هیچکدوم مودم ندارند و شما برای استفاده از Dial-Up می‌تونی از مودم اکسترنال استفاده کنی که حدود 20 تا 25 هزار تومان هست (من فکر کنم 22.000 تومان خریدم)

نه آقا 22 تومن چیه
    بچه رو نترسون،من پسر خالم از بازار رضا مودم دایال یو اس بی گرفته 5 تومن
    کاملا هم کار رو راه میندازه ،یه دونه از همین ارزونا بگیر و خودتو راحت کن

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

مبارکت باشه.
    این که موقع اولین راه‌اندازی اینقدر طول کشید طبیعیه و دلیلش هم اینه که یعنی تا حالا این دستگاه شما روشن نشده (یعنی آکه!)
    اگه نگیم تمامی ولی تقریباً 99.9%!!! لپ‌تاپ هایی که جدید میاد هیچکدوم مودم ندارند و شما برای استفاده از Dial-Up می‌تونی از مودم اکسترنال استفاده کنی که حدود 20 تا 25 هزار تومان هست (من فکر کنم 22.000 تومان خریدم)

اون 5 تا DVD (برای من 4 تا DVD شد) که شما گرفتی در اصل یک BackUp از ویندوزی هست که کارخونه سازنده روی لپ تاپ شما گذاشته.

اون صدایی که شما میگی رو بعضی از دوستان دیگه هم گفتن ولی مال من همچین صدایی نداره.

کلا می‌تونم بهت بگم که لپ تاپ خوبیه و فکر نمی‌کنم مشکلی برات پیش بیاد امکانات خوبی داره و تقریبا میشه گفت که می‌تونه تمامی خواسه‌های آدم رو برآورده کنه بخصوص در زمینه کارهای گرافیکی و بازی...

رامین
    دوستان اگه بخوایم دوباره ویندوز بریزیم توی سی دی که توی پک بود هست یا باید ویندوز دیگه ای بریزم(کلا چطوریه؟)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان اگه بخوایم دوباره ویندوز بریزیم توی سی دی که توی پک بود هست یا باید ویندوز دیگه ای بریزم(کلا چطوریه؟)
    اگه منظورت لود کردن بک آپه که طریقش رو گفتم،رو صفحه ی اول که مینویسه ASUS اونجا باید F9 رو بزنی،بعدش دیگه همه چیز مشخصه
    اگرم میخوای یه ویندوز دیگه نصب کنی،که هیچی دیگه دی وی دی ویندوز رو میزاری و یا علی

داره خودمونی میشه mk_4th's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کرمان - تهران

پيش فرض

آقایون جریان این لپ تاپ جونیپر چیه!؟ نوشته لپ تاپ با کانفیگ دلخواهتون تحویل میدیم! مثلا
    Cpu i7 820 (3.06ghz) - 8mb cache
    Ram 4gig 1333mhz
    Hard 500 5400
    Graphic 5650 1gig
    Monitor 15.6 full hd 1920 * 1080
    Blue ray
    Os win7
    Guarantee 600 days
    قیمت 1290000 به علاوه 3% مالیات؛ و داشتن اقساط 6 و 12 ماهه.

واااقعا عالی نیست!؟ ... یعنی سی پی یو و گرافیکش بهتر از اف 115 ؛ حتی میشه رم 8 گیگ درخواست داد! نمایندگی هاش هم تو کل کشور هست... کسی اطلاعات به درد بخور دیگه ای داره؟ آخه واقعا لپ تاپ قابل رقابتیه که بهتر از سونی و ایسوس میشه؛ اینم سایتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نه آقا 22 تومن چیه
    بچه رو نترسون،من پسر خالم از بازار رضا مودم دایال یو اس بی گرفته 5 تومن
    کاملا هم کار رو راه میندازه ،یه دونه از همین ارزونا بگیر و خودتو راحت کن

راستش من مودم دایال‌آپ USB مارک فکر کنم Alfie یا یک چیزی تو این مایه‌ها!!!! که خیلی هم کوچولوست خریدم 22 تومن ولی مارک Dell هم داشت 25 تومن.

رامین

10. این کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز nokee منظورت از چیپ 50 مگی اینتل چیه ؟؟
    سلام
    ببخشید دوست عزیز سایت فیلتــر شده و من نمی تونم به سایت سر بزنم! اینطور که یکی از دوستان می گفت البته خودم از صحتش مطمئن نیستم. کارت گرافیک این مدل برای صرفه جویی در برق یک چیپ 50 مگابایتی اینتل داره که در حالت عادی که استفاده خاصی نمی کنید میره روی اون و زمانی که از کارت کار میکشید به چیپ 1 گیگاباتی میره.
    و البته ظاهرا در درایورهای قبلی در مورد بعضی بازیها تشخیص صحیح نمیداد و روی 50 مگابایت می موند که بازی مشکل بر می خورد.... و دستی هم نمیشه تغییر داد.
    اما همانطور که گفتم من صحت این اطلاعات رو نمی تونم تضمین کنم و فقط نقل قول کردم....

دوستان سلام
    من هم پریروز N61JQ-JX061V رو بالاخره خریدم بعد از کلی فکر کردن و دو دلی! بیشتر بخاطر اطمینانی که به برند ایسوس داشتم و همینطور اینکه به نسبت پولی که میدم یک لپ تاپ به اصطلاح گردن کلفت از نظر سخت افزاری بگیرم.
    طی امروز که یک مقدار باهاش کار کردم ، احساس کردم اون سرعت لازم رو با توجه به باس و حجم بالای رمش و سی پی یوش نداره ! منظورم تو انجام امور ساده و جاری کار با ویندوزه چون هنوز برنامه ای رو باهاش پروسس نکردم!
    البته هنوز برای قضاوت زوده و باید مدتی کار کنم تا بتونم قضاوت کنم . مورد بعد این هست که من دیدم N61JQ-JX01 با گارانتی امرتات قیمت داده 1530000 و ویندوز روش هم سون پروفشنال بود اما این مدلی که من خریدم ، با گارانتی سازگار هست با ویندوز home ! و البته قیمت هم 1490000 و از مرکز کامپیوتر پایتخت خریدم.
    حالا این تفاوت قیمت مربوط به چیه؟ آیا به ویرایش ویندوز هم بستگی داره ؟
    مطلب بعد اینکه سی دی ویندوز همراه دستگاه نیود و فروشنده گفت باید نسخه ی پشتیبان بگیری از همین و بعدا هم استفاده کنی اگر لازم شد! که من این کار رو کردم و روی 5 تا دی وی دی بک آپ گرفت! اما سوالم این هست که در صورت آن اینستال کردن کامل این ویندوز ، آیا از روی اون سی دی ها دوباره میشه اون رو نصب کرد؟
    راستی ! من فکر می کردم که مودم دایال آپ هم داره ولی الان متوجه شدم که در اینباره بی دقتی کردم
    سوال دیگرم این هست که ، در حین کار متوجه شدم که صدایی شبیه به استارت کردندی وی دی رام یا هارد دیست بطور متناوب به گوش میرسه با فواصل 4 5 ثانیه ای! آیا این طبیعیه؟کمی اعصاب خورد کن میشه در دراز مدت!
    ====
    خلاصه به جمع دوستان دارنده ی این لپ تاپ پیوستم و امیدوارم که از خریدن این مدل پشیمون نشم مثل بعضی از دیگر دوستان!
    جواب شما رو دوستان دادند اما من هم باز می دم...

1- در مورد سرعت نظر شخصی و تجربه من از قدیم میگه هیچ وقت در عمل به اندازه عدد و نام و تبلیغاتی که برای CPUهای جدید صورت میگیره سرعت هم بالا نمیره! مثلا یک CPU dual core که اولین CPUهای دو هسته ای بازار بودند با یک CPU cor i7 که آخرین اون هست تفاوت چندانی ندارد!! باور نمی کنید امتحان کنید!
    dual core اگر در زمان استفاده معمولی یک هسته آن برای صرفه جویی از مدار خارج بشه کشی که آن core در اختیار دارد نیز از مدار خارج میشه یعنی اگر 4 مگابایت کش داشته باشید میشه 2 مگابایت. اما بعدش که CPU core to2 آمدند که در این مدلها اگر یک core خاموش میشد باز هم حافظه کش آن در مدار برای core دیگر قابل استفاده بود و حالا هم که بعد از چند مدل دیگر core i 7 با چهار هسته آمده ولی با اینهمه تبلیغات و جنجال به پا کردن تفاوت اینها اینقدر کم هست که شاید به سختی بتوان احساس کرد...
    در این مورد به شما قول میدهم با سیستمهای دیگر هم سرعتی که در ذهن شما هست و انتظار دارید بعد از چند سال گذشت از خرید کامپیوتر قبلیتون ایجاد شده باشه وجود ندارد. البته در شرایط خاص و علمی به سرعتهای بالایی شرکتها دست پیدا می کنند که در نرم افزارهای معمولی که یک کاربر استفاده می کنه معمولا نمی توان به آن مقدار از توان سی پی یو دست یافت.
    و نکته دیگر اینکه بیشتر نرم افزارها از روی هارد در زمان اجرا باید فراخوانی شوند که هر چقدر هم شما سرعت بالایی در CPU داشته باشید باز هم به دلیل سرعت پایین هارد نمی توانید از این سریعتر برنامه را اجرا، حذف، منتقل و .... بکنید. اما در پردازشهای رندر سازی یک فیلم این تفاوت سرعت محسوس تر خواهد بود
    2-در مودر تفاوت قیمتها ، باید گفت کانفیگها و جنس قطعات داخلی متفاوت هست. مثلا لپ تاپ من با باس رم 1066 هست در حالی بعضی دیگر با باس 1333 هست که خود 20 تا 30 هزارتومان می تواند تفاوت داشته باشد. و مدل هارد و رم نیز بسته به شرکت گارنتی و تاریخ وارد کردن آن متفاوت هست!
    فروشنده ها هم که ماشا الله هر چی زورشون برسه می خوان بگیرند و هیچ وقت قیمت قطعات در بازار یکی نخواهد بود. به عنوان مثلا cd که در بازار مرکز ایرانیان میخرید 500 تومان در پایتخت با قیمت بیخودی که پشت جلد زده باید 4500 پول بدید!!

3- در مدلهای اولیه بک آپ ، 4 عدد ی وی دی میشده اما در تمامی مدلهایی که جدیدا وارد بازار شده بک آپ 5 دی وی دی میشه و این به علت برخی نرم افزارهای اضافه شده می باشد. و طبیعی است در این مورد نگران نباشید. در لپ تاپهای جدید درایورها نیز به روز گشته و ورژن آنها تمامی با آخرین ورژنهای قرار گرفت در خود سایت asus ، یکی میباشد
    تعداد زیادی از این نرم افزارها تریال هستند. می توانید از داخل unistall program یکی یکی اون برنامه های تریال رو حذف کنید اما برنامه هایی که نمی دونید چی هست حذف نکنید خیلی از آنها مربوط به عملکرد دستگاه مانند دوربین و کارهای اضافی صفحه کلید و ... می باشد.
    در ضمن با پاک کردن اطلاعات سرعت تغییر نمیکنه و فقط سرعت بوت بیشتر میشه چون بسیاری از فرامین لپ تاپ هنگام بوت مربوط به همین نرم افزارها هست که با حذف شدنشون به سرعت بوت بیشتر کمک میکنه. البته تا حدودی می تونید با تغییر استارت آپ به صورت دلخواه بدون حذف آن نرم افزارها هم سرعت خود را بهبود ببخشید اما بعضی سرویسها و یا کلیدهای رجیستری رو یک کاربر معمولی نمیتونه غیر فعال کنه و یا کلا نمیشه کرد و حتما باید نرم افزار مربوطه حذف بشه!

4- سی دی روی دستگاه برخلاف dell ویندوز نداره اگر منظورتون سی دی های بک آپ هست ، آنها ویندوز را نصب نمیکنند فقط بک آپ شما رو بر میگردونند که برای شما همان کار نصب ویندوز را انجام میدهد. یعنی هم ویندوز و هم پارتیشن C به حالت اولیه و زمانی که بک آپ تهیه کردید بر میگردد پس نگران نباشید. در ضمن سی دی ها رو برای مواقع ضروری نگه دارید در حالت عادی یک پارتیشن مخفی روی هارد هست که می توانید برای بازگردانی بک آپ از آن و دستورالعمل مربوطه استفاده کنید.
    ویندوز رو چجوری می خواین آنیستال کنید؟؟ ویندوز رو باید پاک کنید. به نظر من که لازم نیست ویندوز رو عوض کنید و همون خوبه. من هم همون رو دست نزدم و راضیم ویندوز اورجینال از لحاظ کرک هیچ وقت دردسر ساز نیست. اما اگر می خواید 32bit نصب کنید با خود سی دی راه انداز ویندوز پارتیشن سی رو فرمت کنید و ویندوز رو نصب کنید و الی آخر.....

5-صدایی که می فرمایید طبیعی هست و اکثر لپ تاپها از برندهای مختلف صدایی مشابه دارند. دقیق نمی دونم مربوط به کدوم قطعه است اما سونی نیز صدایی مشابه یا حتی شبیه چکیدن قطره آب در داخل ظرف میدهد. اما نباید زیاد باشه یعنی فقط در سکوت قابل شنیدن هست. اگر بیشتر باشه دستگاه شما خراب هست. البته گه گاه این صدا کمتر یا بیشتر میشه اما در سر و صدای طبیعی اصلا قابل شنیدن نیست.....

6- مودم هم دوستان توضیح دادند

7- بله حق با فروشنده بوده است. در هنگام اولین بوت نرم افزارها شروع به نصب شدن می کنند که تعداد آنها هم ماشالله کم نیست و 80 درصد تبلیغاتی و تریال هست که به هر حال بابات تبلیغ اونها حتما پول زیادی asus به جیب زده!

8- من مخالف این هستم که کسی پشیمون نشده.. اما خوب با این جمله موافقم که هیچ لپ تاپی انتظارات شما را کامل بر آودره نمیکنه. هر کدوم یک سری مشکلات دارند. اما به شخصه عقیده دارم اگر کسی اهل بازی نباشه sony f115 نسبت به این مدل بهتر است. و همچنین سونی پشتیبانی نرم افزاری بهتری دارد. سایت asus درایورهایی لپ تاپها رو همزمان با آپدیت قطعات توسط شرکتهای سازنده قرار نمیده و برای کاربران حتی حرفه ای مثلا در مورد کارت گرافیک سردرگمی ایجاد کرده و پشتیبانی سونی در این زمینه بهتر است.
    یکی از دوستان به تنبلی اشاره کردند. شاید بشه گفت نبود اطلاعات و تخصص و شاید هم کمی تنبلی در بعضیها موجب دردسر میشه براشون اما بعضی موارد به تنبلی ربطی نداره و متاسفانه راه حلی براشون نیست و حتی آدمهای خوره کامپیوتر به مشکل بر می خورند.
    این هم بگم از زمانی که استفاده می کنم و چند بازی نصب کردم هیچ یک نبوده که در اجرا خیلی مشکل داشته باشه ولی در کیفیتهای بالا و رزولوشن بالا، فرم خوردگی و یا پریدیگی و ایجاد خطوط موازی بر روی صفحه رو مشاهده کردم که فکر می کنم کارت گرافیک کم میاره و اینکه شنیده میشه تمامی بازی های روز رو بدون هیچ مشکلی در حال حاضر اجرا می کنه درست هست و لی نه با آخرین کیفیت و رزولوشن!.... و البته کاملا بستگی داره شما چقدر حساس باشید.
    من می خواستم ال سی دی 42 اینچ برای خونه بخرم در حالی که خیلیها و فروشندگان بین دو مدل اظهار می کردند تفاوتی وجود نداره اما وقتی از نزدیک دیدم به چشم من تفاوت بسیار زیاد بود!! و وقتی تفاوتها رو به آنها نشون میدادم میگفتند بابااااا این که چیزی نیست اصلا معلوم نمیشه! پس اگر یکی بگه من با هیچ بازی و با آخرین رزولونش و کیفیت هیچ مشکلی ندیدم بر میگرده به سلیقه و تفاوت در حساسیت.

9- خسته نباشید:-)) و نظرهایی که دادم کاملا شخصی و تجربه خودم بود می توانید آنها را قبول یا رد کنید

من هر نوع فیلتــر شکنی امتحان کردم صفحات رو نشون میده اما میزنم پست ارسال بشه error میده! خلاصه به بدبختی این پست رو ارسال کردم

موفق باشید
    Last edited by nekooee; 15-07-2010 at 11:44.

12. 5 کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    ببخشید دوست عزیز سایت فیلتــر شده و من نمی تونم به سایت سر بزنم! اینطور که یکی از دوستان می گفت البته خودم از صحتش مطمئن نیستم. کارت گرافیک این مدل برای صرفه جویی در برق یک چیپ 50 مگابایتی اینتل داره که در حالت عادی که استفاده خاصی نمی کنید میره روی اون و زمانی که از کارت کار میکشید به چیپ 1 گیگاباتی میره.
    و البته ظاهرا در درایورهای قبلی در مورد بعضی بازیها تشخیص صحیح نمیداد و روی 50 مگابایت می موند که بازی مشکل بر می خورد.... و دستی هم نمیشه تغییر داد.
    اما همانطور که گفتم من صحت این اطلاعات رو نمی تونم تضمین کنم و فقط نقل قول کردم....
    فکر نمیکنم صحیح باشه،چون این مدل چیپ جداگانه ای برای گرافیک نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •