تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 215 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آخرین آنتی ویروس کسپرسکی با آخرین آپدیت کارت رو حل میکنه

داره خودمونی میشه kian2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    زیر یه سقف

پيش فرض

آخرین آنتی ویروس کسپرسکی با آخرین آپدیت کارت رو حل میکنه
    feli عزيز اين ويروس ياب با آپديت آخرش تو بازار هست يا بايد از اينترنت دانلود بشه ؟
    ممنون
    كيان

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از اينترنت اپديتش كن بهتره تا بري پول واسش بدي

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رو سيستم من يه ويروس بودکه اجازه نميداد وارد درايو هاردم بشم و تمن بايد Open ميکردم تا واردش بشم.
    کاسپر شناسايي کرد و ازبين برد ولي يکي از درايوام هنوز همونطور مونده.کاسپر چون فايل ويروس رو پاک کرده الان براي وارد شدن همش اون فايل رو گير ميده.اسم فايلش FS6519.dll.vbs

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض ویروسی که از طریق Mp3 پلیر افتاده توی کامپیوتر ...

سلام
    جدیدا یه ویروسی افتاده درون کامپیوتر من که از طریق MP3 پلیر افتاده توی کامپیوتر عملکرد این ویروس به گونه است که هنگامی که پلیر را به دستگاه وصل میکردم MP3 پلیر open نمیشد و از طریق Explore باز میشد اما حالا به گونه ای شده که وقتی کلیک راست میکنم یه سری چرت و پرت با حروف نامشخص مینویسه و مدام تا وصل میکنم اروری را میده که وقتی یه سی دی در حال کار باشه و سی دی را بکشی بیرون ارور قرمزه را میگم بعد تمام local setting و سیستم را به هم ریخته هر آنتی ویروسی روی دستگاه نصب نمیشه فعلا فقط AVG 7.5 ریخته میشه ولی Update قدیمی اگه میشه یه راهنمایی کنید .
    فقط خواهش میکنم سریع چون تمام کارم لنگه اگه ویندوز را هم پاک کنم بازم تا پلیر را وصل کنم دوباره اینطوری میشه یه راهنمایی کنید که این ویروس را از ریشه پاک کنم.
    ممنونم.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

رو سيستم من يه ويروس بودکه اجازه نميداد وارد درايو هاردم بشم و تمن بايد Open ميکردم تا واردش بشم.
    کاسپر شناسايي کرد و ازبين برد ولي يکي از درايوام هنوز همونطور مونده.کاسپر چون فايل ويروس رو پاک کرده الان براي وارد شدن همش اون فايل رو گير ميده.اسم فايلش FS6519.dll.vbs
    کاسپرسکی با چه نامی ویروس را شناسایی کرده بود ؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    جدیدا یه ویروسی افتاده درون کامپیوتر من که از طریق MP3 پلیر افتاده توی کامپیوتر عملکرد این ویروس به گونه است که هنگامی که پلیر را به دستگاه وصل میکردم MP3 پلیر open نمیشد و از طریق Explore باز میشد اما حالا به گونه ای شده که وقتی کلیک راست میکنم یه سری چرت و پرت با حروف نامشخص مینویسه و مدام تا وصل میکنم اروری را میده که وقتی یه سی دی در حال کار باشه و سی دی را بکشی بیرون ارور قرمزه را میگم بعد تمام local setting و سیستم را به هم ریخته هر آنتی ویروسی روی دستگاه نصب نمیشه فعلا فقط AVG 7.5 ریخته میشه ولی Update قدیمی اگه میشه یه راهنمایی کنید .
    فقط خواهش میکنم سریع چون تمام کارم لنگه اگه ویندوز را هم پاک کنم بازم تا پلیر را وصل کنم دوباره اینطوری میشه یه راهنمایی کنید که این ویروس را از ریشه پاک کنم.
    ممنونم.
    دوست عزیز

ما در این انجمن برای این گونه موارد تاپیک جداگانه ای داریم و نیازی به ایجاد یک تاپیک مجزا نیست . برای حل مشکلتان اطلاعات

بیشتری لازم است اولا نگفتید کدام آنتی ویروسها را نتوانسته اید نصب کنید وچرا ؟ دوم اینکه خود AVG آنتی ویروس بسیار خوبی

است آیا سیستمتان را با آن اسکن کرده اید و آیا چیزی پیدا کرده است یا نه ؟ برای آغاز من توصیه می کنم AVG را آپدیت کنید , System Restore

را غیر فعال کنید و در حالت Safe Mode سیستم را با آن اسکن کنید .اگر مشکل حل نشد بگویید تا راههای دیگر را امتحان کنیم.

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام..........

فایلا رو از حالت مخفی در بیارید......... بعد توی همون درایو فایل Autorun.inf رو دلیت کنید........... یه ری استارت یا لاگ آف هم لازمه

شاد باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض از بین بردن ویروس Trojan.win32.delf.aam

با سلام خدمت دوستان. این ویروس فایل های تصویری را آلوده و پاک می کند.روش کارش هم به این صورته که وقتی رو یه فلدر کلیک می کنی یه پسوند Exe بش اضافه می کنه و بعد وقتی مثلا تو فتوشاپ می خای از اون شاخه عکسی رو باز کنی اصلا اون شاخه نشون داده نمیشه. با کاسپرسکی آپدیت دیروز چک کردم ویروس رو به این اسم می شناسه :
    trojan.win32.delf.aam. منتها فقط فعالیت این ویروس رو محدود می کنه ولی برای فایل های از دست رفته کاری نمیشه کرد. اگه دوستان راهی سراغ دارن یا روشی برای از بین بردنش می دونن لطفا کمک کنن. با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    نام دقیق این برنامه ی مخرب Trojan.Win32.Delf.aam است .
    با زبان برنامه نویسی Borland Delphi نوشته شده .
    آیکون این Malware * مانند کرم های New Folder.exe و BronTok.A شبیه آیکون یک پوشه است !
    بنابراین به سرعت منتشر می شود .
    این برنامه ی مخرب تمام پوشه های Open شده توسط قربانی را Super Hidden می کند و یک نسخه از خودش را با همان نام در همان مـسـیـر کـپـی می کـنـد کـه اگـر Victim * آن را اجرا کـنـد هم Malware اجرا می شـود و هم محـتـوی پوشـه ی Super Hidden نمایـش داده می شود !!
    یعنی اگه Victim مبتدی باشه به زودی متوجه نمیشه که چه بلایی داره سر پوشه هاش میاد !
    هــمــانــطـــور کـه می دانـیــد برای آشـکار کـردن فایـل ها و پوشـه های Super Hidden باید ابتدا در Folder Options\View روی گزینه ی Show hidden files and folders کلیک کنید و پس از آن تیک گزینه ی (Hide protected operating system files (Recommended را بردارید و به پیغام امنیتی پاسخ مثبت و شستی OK را فشار دهید .
    این Malware به Victim اجازه ی آشکار کردن پوشه ها و فایل های Super Hidden را نمی دهد !
    ضمنا Registry Tools ، Windows Task Manager و Folder Options را Disable نمی کند .
    پر واضح است که این برنامه ی مخرب از آشکار کردن پسوند فایل ها هم جلوگیری می کنه !
    برای پاک کردن این ویروس می توانید از برنامه ای که نوشتم استفاده کنید .
    مزیت این برنامه نسبت به Kill BronTok.A و Kill New Folder.exe اینه که امکان Search هم بهش اضافه شده !
    Anti Trojan.Win32.Delf.aam تمام پوشه های Super Hidden را به حالت Normal بر می گرداند .

ریموور ان را از اینجا دانلود کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبع:P30world

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •