خوب دوستان اینم تموم شده . هم داستان جالبی داشت و هم گیم پلی خوبی . حالا بریم و منتظر کرک مالتیش باشیم . البته امیدوارم بیاد
خوب دوستان اینم تموم شده . هم داستان جالبی داشت و هم گیم پلی خوبی . حالا بریم و منتظر کرک مالتیش باشیم . البته امیدوارم بیاد
forum.p30world.com/showpost.php?p=5601203&postcount=525
آرمین جان چطوری به این کشف و شهود رسیدی؟می دونید وقتی فکرش رو می کنم می بینم این کم لطفی های شرکت ها تصادفی نیست و کاملا عمدی هست این همه مشکل اجرا ... واقعا چرا؟ بازی کال آف دیوتی هیچ وقت این همه مشکل براش پیش نمیومد... الان چرا اینطوریه پس؟ همه اینها سیاست ناجوانمردانه شرکت های بازی سازی هست که پلتفورم PC خراب کنن ولی واقعا برای بازی های فول شوتر PC خیلی خوراکه... من هنوز هم بعد دو ماه که از خرید ایکس باکسم می گذره بازی هایی مثل Gears of War لذت بخش نیست... چون فول شوتر هست و Lock On هم نداره... من نسخه ایکس باکس بازی رو خریدم ولی یه مرحله اش رو هم تموم نکردم واقعا نمی چسبه با کنسول حالا هم که می بینم برای اجرای بازی واسه PC اینهمه دنگ و فنگ وجود داره حسابی حالم بد میشه.
دوست عزیز شما بازیو روی xp sp3 نصب کن و اگه adsl داری مودمتو خاموش کن، این روش جواب میده، من اولش روی سون نصب کردم و مودمم هم روشن بود، واقعاً غیر قابل بازی بود، ولی رفتم روی xp sp3 نصب کردم درسته درست شد،خیلی روون اجرا میشه، شما این روش رو امتحان کردید؟
واقعا ضعف مشهودی که داره نسبت به MW2 موزیک متن هست که در حد صفره !! MW2 یکی از جذابیت هاش که به بازی هیجان میداد Sound Track بازی بود که تو این یکی انگار مستند دفاع مقدس داره پخش میشه !!
حالا شما اینو میگی ولی بنظر من اون مرحله ای که اولش هادسون به تیکه شیشه گذاشت تو دهن اون یارو ، موزیک متنش خیلی باحال بود و حسابی حس میداد .![]()
دو بحث اینجا داریم ما:
1-این مشکلی که واسه pc در مورد این بازی پیش اومده یه مورد استثنا هستش و خیلی مواقع این موضوع واسه کنسولها هم پیش میاد ولی واسه pc پیش نمیاد....... .
مثلا نسخه کنسولی ac2 چند تا باگ در مورد سیو شدن داشت ولی نسخه pc اون سالم بود........یا مثلا بازی کستلوانیا که واسه هر دو کنسول بودن رو یکیشون باگدار بود که واسش پچ اومد ولی واسه یکیشون کلا مشکلی نداشت.اینا مشکلای اجتناب ناپذیرن.
در مورد cod هم این نسخه که pc مشکل لگ داره......... .بقیه مشکلهاش مربوط به نسخه دزدی هستش که ما داریم........ .
2-این یه بحث قدیمیه که موس بهتره و اینا ...درسته موس بهتره ولی آنالوگ هم خوبه و این بستگی به عادت داره و تداوم بازی با آنالوگ........ .(اگر غیر این بود الان این همه ملت میلیونی رو کنسول اول شخص یا سوم شخصی که lock on نداره بازی نمی کردن)
این جور بحثها رو لطفا تو فروم به راه نندازین که جالب نیس...... .
.
Last edited by halflife g; 13-11-2010 at 14:03.
كم لطفي شركت ديگه چيه آرمين جان
شما كه ديگه جزو گيمر با سوادي چرا اينو ميگي؟
اين بازي مشكل زياد داره چون نسخه هاي زيادي ازش تو دست بچه ها هست(نسخه روسي و استيم و ....) تازه اگرم نسخه اصلي رو كسي داشته باشه و مشكلي داشته باشه احتمال قوي اشكال از كرك بازي هست. از بازي كرك شده اونم وقتي 2-3 روز بيشتر از كرك شدنش نگذشته چه انتظاري ميشه داشت؟
ماجراي assassinns creed 2 و POP forgotten sands و خيلي بازي هاي ديگه كه كرك اوليشون مشكل داشت رو هممون يادمونه
سلام برا منم بعد از شروع مرحله اول این میومد بعدش رفتم کارت گرافیکو اپدیت کردم درست شد دیگه ارور نداد![]()
من مرحله هشتمم مرحله که برفه
تا حالاش که به نظر من افتضاح بوده اگه یه اسم دیگه داشت میگفتم خیلی خوبه بازیش اما وقتی اسمش call of duty هست این شکل بازی خیلیم بده-اصلا انتظار همچین بازی نداشتم گفتم بازیش اوجه حاله 5شنبه رفتم خریدم با هزار ذوق 3 تا dvd هم تو پاچمون کرد جا 2 تا نخوابیدم ظهر از دانشگاه اومدم نشستم بازی کردم اما بد جور زد تو ذوقم
به نظر من medal of honer با اینکه گرافیکش پایین تر بود اما هیجانی ترو قشنگتر بود با اینکه اندازه این بازی هم ازش انتظار نداشتم
امیدوارم تا به آخر بازی نرسیدم یه تغییر تحولی بکنه ---کسی نمیدونه چند مرحلست ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)