هنوز دموی pes2011 برای بازی بیرون نیوومده؟ یا اصن قرار هست که بیرون بیاد مثل pes10؟
هنوز دموی pes2011 برای بازی بیرون نیوومده؟ یا اصن قرار هست که بیرون بیاد مثل pes10؟
10 نسخه pc ضعف داره اما خوب خیلی دوست داشتنیه من واقعا تحت تاثیر خبر ها 11 هستم از زمانی که سگا داشتم دیگه هیچ وقت فیفا بازی نکردم همیشه طرف دار فوتبال های کونامی بودم
ميشه يه دليل منطقي بگين که فن کونامي هستين واين بازي رو بيشتر دوست دارين ، در حالي که از زمان سگا به بازي EA دست نزدين!!10 نسخه pc ضعف داره اما خوب خیلی دوست داشتنیه من واقعا تحت تاثیر خبر ها 11 هستم از زمانی که سگا داشتم دیگه هیچ وقت فیفا بازی نکردم همیشه طرف دار فوتبال های کونامی بودم
تماشاچی ها هم پیشرفت کردن:
![]()
هیچ وقت از فیفا خوشم نیومد
بازی نکردم اما دیدم.
سبک حرکتی نوع بازی دریبل جای دوربین همیشه بد بود و نمیدونم فیفا بازها از چیه این خوششون میاد
من pc باز هستم
اکثر سالها هم هردو بازی رو خریدم و بازی کردم
ولی همیشه pes حس بهتری برای بازی بهم میداد
علیرغم کمبودهاش مثل لایسنس و گزارشگر بازی واقعی تری داشت و همیشه توی فیفا کافی بود بفهمی که چطور باید گل زد بعدش دیگه همیشه همون راه جواب میداد ولی نکته مثبت pes این بود که بازی اصلا قابل پیش بینی نبود
اما چند روز پیش فیفا رو توی کنسول بازی کردم واقعا لذت بردم
هرچند که احساس میکنم ضعف همیشگی رو داشت یعنی کافی بود سوراخ دروازه حریف رو پیدا کنی اما گیم پلی خیلی قشنگی داشت مثلا تعادل بازیکنها که بدون توپ هم بهم برخورد میکردن خیلی واقعی بود یا حرکت به تمام جهات یعنی همون 360 درجه که مثل فوتبال واقعی بود
من امسال دیگه آرزو نمیکنم که ایکاش pes بیاد نقاط قوت فیفا رو بگیره و توی نسخه 2011 عالی بشه
اما آرزو میکنم ای کاش نسخه pc فیفا مثل نسخه های کنسولش بشن
چون من احساس میکنم فیفا تمام نقاط ضعفش توی سالهای قبل نسبت به pes رو تا حد زیادی جبران کرده ولی pes حتی ذره ایی به نقاط قوت فیفا نزدیک نشده
خیلی ها اینو میگن که نسخه کنسول فیفا امسال بهتره و بهترین بازی ورزشی سال هم شد
اما من کنسول ندارم![]()
شما درست میفرمایید
منم بس که تعریف فیفاکنسول رو شنیدم رفتم مخصوص فوتبال که عشقمه یه 360arcade خریدم ولی بعد از ۱ماه بازی کردن علیرغم بسیار واقعی بودن فیفا نتونستم باهاش کنار بیام
احساس رضایتی که بعد از یک بازی توی pes دارم رو به هیچ وجه توی فیفا ندارم
از نظر بار عاطفی یا هر چیزی که اسمشو میزارید کونامی یه چیز دیګه هستش(البته این قضیه نسبیه و شاید یه نفر
دقیقا همین حس رو نسبت به فیفا داشته باشه)
نه پدرام جان همینطوره که میگی . PES بخاطر همین فردیت گرایی که درش وجود داره حس رئالیسمو بیشتر به گیمر منتقل میکنه ( البته از این نقطه نظر , نه جنبه های دیگه گیم پلی و یا جنبه های صوتی و بصری ) . اما در مقابل فیفا با وجود اینکه بسیارخوب و بی نقص ساخته شده اما یک مقداری حالت ماشینی داره مثل این میمونه که حرکت هر بازیکن کاملا مشخصه و تنوع زیادی در دامنه حرکتی وجود نداره . اینو من کاملا لمس کردم که تاکتیکها و کلا حرکات توی فیفا انگار از قبل مشخص شده هستش اما توی PES چون هر بازیکن رفتار منحصر بفرد خودشو داره تنوع حرکتی در زمین خیلی زیاده دقیقا مثل چیزی که در واقعیت میبینیم . این چیزی که داریم در موردش حرف میزنم بقدری مهمه که بسیاری از گیمرهای علاقه مند به فوتبال در سرتاسر دنیا صرفا بخاطر همین مساله طرفدار PES هستن هر چند که همه میدونن نواقص زیادی در این بازی هست .
البته امسال فیفا قراره فردیت گرایی رو به بازی اضافه کنه باید ببینیم میتونه از این حیث خودشو به PES شبیه کنه یا نه . از اون ور فیفا به آزادی عمل شهرت داره و به این شکله که طرفدارن آزادی عمل به سمت فیفا کشیده میشن . جالبه شعار امسال فیفا همون چیزیه که در امضات وجود داره یعنی این نسخه برای آزادی عمل طراحی شده و از طرفی فیفا اومده فردیت گرایی PES رو در این نسخه اضافه کرده . یعنی امسال این دو شرکت دارن نقاط قوت همدیگه رو به بازیشون اضافه میکنن حالا باید بشینیم ببینیم کدوم یکی در کارش موفق تره .
Last edited by 4039; 21-07-2010 at 12:59.
مرسی حسین عزیز
امیدوارم امسال جفتشون یه جهش عالی داشته باشن که طرفدارای هر دو طرف راضی باشن
در مورد فردیت ګرایی هم کاملا حق با شماست مثلا توی PES وقتی توپ زیر پای مسی میوفته واقعا حس میکنی که خودت شدی مغزی که داره به اعضای بدن مسی فرمان میده یا وقتی توپ زیر پای رونالدوی برزیلی هستش فقط به این فکر میکنی که خودتو برسونی نزدیک محوطه جریمه که یا خطا بګیری یا شوتش اونقدر دقت داره که یه موقعیت ګل خلق کنی باهاش
میخام بګم PES انګار روح بازیکنا رو در کالبد ګیمر قرار میده و همون احساس ترس یا اعتماد به نفس رو به ما القا میکنه
ولی توی فیفا انګار همه بازیکنا یه روح دارن که توی همه کپی کردن
امیدوارم امسال دوتا فوتبال عالی داشته باشیم
من خودم به شخصه از این پاس آزادانه که امسال توی PES ګذاشته شده خیلی خوشم میاد
چیزی که همیشه آرزوش رو داشتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)