مدل f221 با 520 هست
مگه اینم جز سری f22 نیست؟ یا فرق دارن با هم؟
سلام بچه ها
میخام F215بگیرم فقط بخاطر 3D
به غیر اون فکر کنم بهترینش F227باشه
بدون گارانتی و بیمه میخوام
ارزون ترین جا کجاس بنظرتون آدرس بدین لطفا ممنون میشم
اگه مقدوره میل بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
..
.
.
.
F227 و F226 مدل های خوبی هستن.....مدل 3D هنوز قیمتش بالاست و فعلا ارزش خرید نداره....باید بری قیمت بگیری از مغازهاببینی کدوم ارزونتر میدن
سلام دوستان...
دوستم مدل f136 سونی رو خرید...موقع رندر گرفتن تو نرم افزار 3ds max بازم اون کارایی که میخوایمو نداره.در مورد لپ تاپ سونی مدل VPCF237HG مشاوره میخواستم...لطف کنین اگه کسی یه سایت بروز در مورد محصولات سونی داره معرفی کنه..مشخصات VPCF237HG:
Intel® Core™ i7-2860QM Processor 2.50GHz w ith Turbo Boost up to 3.60 GHz
Genuine Window s® 7 Ultimate 64-bit
3D model (240fps, 2D/3D conversion, Disparity contro)l
16 inch w ide (Full HD: 1920x1080) TFT colour display (VAIO
Display Premium, LED backlight
NVIDIA® GeForc® GT 540M GPU w ith CUDA™ Technology
HDD: 640 GB (Serial ATA, 7200 rpm
میخوام قیمت و اینکه اصلا تو بازار هست رو مطلع شم..
البته میدونم مدل VPCF226HG تو ایران هست و مدل خوبیه...در ضمن این تغییر شکل تو سری F خوب شده یا نه...
مرسی از دوستان گلم
.
.
.
.
دوست عزیز این مدل اگه تو ایران باشه قیمتش بالا هست مدل F217HG الان حدود 3.5 هستش.....این مدل رو من تو ایران ندیدم CPU خوبی داره اما گرافیکش میتونست بهتر باشه و میزان ساپورت رمش هم اگه 16 بود خوب بود
mehdi666lp جان:
من تو یه سایت دیدم F226HG_B قیمتش 1935000 تومنه...بعد 217 3.5 ملیون؟؟؟
یه سوال دیگه...دو مدل f226 داریم...F226HG_B و F 226FX_B
فرق اینا چیه؟ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن.چون تو چند روز اینده 226hg/b رو میگیرم
.
.
.
.
راجب مدل 226 ....من این مدل رو دیدم Sony VPC - F226FM که این مدل دارای Wimax هستش و قیمتش هم تقریبا همون چیزی هست که خودت زدی
.
.
.
مدلی که شما زدی F226HG پارت خاورمیانه هست......مدل F226FX هم به سفارش آمریکا هست فکر کنم (این مدل رو کدوم سایت زده)
.
.
فرقشون تو کانفیگ هست......مدل F226HG که شما زدی CPU 2720 داره و ویندوزش Ultimate هست و بلوتوث نسخه 3 داره........قیمت چند داری؟؟
.
.
راجب مدل 217 این رو بگم که :
CPU : Core i7 2820 - 8 MB Cache
RAM : 8 GB DDR3
H.D.D : 640GB - 7200 R.P.M
O.D.D : Blu -Ray RW
VGA : Geforce GT 540 M - 1GB DDR3
Display : Full HD - 3D
Bluetooth 3.0
تو این سایت مشخصات F226HGB رو زده..
....................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی یه لطف کن بگو منظور از این wimax چیه؟یعنی چی دارای Wimax هست؟؟
ممنون که سریعا به سوال ما رسیدگی میکنی
.................................................. .........
دیروز رفتم F226 HG/B رو شفارش بدم..شرکت میگه این مدل رو نداریم...اگه بخوام یه مدل دیگه از سونی رو بگیرم نظرت چیه؟میخوام همون 8 گیگ رم و گرافیک GF 540 باشه...نظرت راجع به VPC-F226FM چیه؟ایا دور 7200 هارد با 5400 خیلی فرق داره؟؟
..............................................
راستی اینو حتما لطف کن بگو
یعنی چی دارای Wimax هست؟؟برتری نسبت به wifi...مشکلات؟...مزایا؟اصلا ساپورت میشه تو ایران ؟
وقتی wimax داره یعنی دیگه wifi نداره؟؟؟
.................................................. ..........
بازم ممنون
Last edited by saeid1987; 02-11-2011 at 23:21.
.
.
.
Wimax نشنیدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
WiMAX از نظر استفاده از امواج مايكروويو براى دسترسى مستقيم كاربران به اينترنت، تا حدود زيادى شبيه واى فاى است، با اين تفاوت كه سرعت آن بسيار بالاتر و برد آن به طور چشمگيرى وسيع تر است
.
.
چرا WiFi هم داره......من باشم اصلا سمت سونی نمیرم چون کانفیگ بالا میخوام....اما شما میخوای....227 بخر.....
.
.
سرعت هارد تاثیر داره اما زیاد روش گیر نباش......ساپورتش رو نمیدونم....من تو مشخصاتش خوندم که Wimax داخلی داره.......نه این مدل رو خریدم نه دارم.....پس نظری نمیدم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)