سلام دوستان
مثل اینکه همزمان با افزایش شدید قیمت ارز و افزایش قیمت تلویزیونها و نایاب شدن اکثر مدلها و برندها خصوصا برند محبوب فیلیپس این تایپیک خیلی کم حال و بی رمق شده! امیدوارم وضعیت اینجوری نمونه و با بهتر شدن وضع بازار و مردم و ورود مدلهای جدید باز هم شاهد رونق مجدد این تایپیک خوب باشیم.
و اما اول یک مطلب: تی وی من سری 8000 فیلیپسه و اخیرا پخش دیجیتال تو شهر نزدیکمون راه اندازی شده. و از برکت و صدقه سری! شهر همجوار امواج دیجیتال بصورت ضعیف به شهرمون میرسه. اما خوشبختانه تی وی من براحتی شبکه ها رو دریافت و پخش میکنه در صورتیکه سایر تلویزیونهای دوستان و اقوام نتونستند حتی یک شبکه رو بصورت ناقص بگیرند! حتی همسایه واحد پائینی که سونی داره نیز نتونست نه با تی ویش و نه حتی با ست آپ باکس بگیره! و برای اطمینان بیشتر چون فکر میکرد آنتن ما بهتره! ست آپ باکسش رو آورد و با آنتن ما چک کرد ولی بازم کانالی دریافت نشد! که برای من هم کمی عجیب بود! البته ست آپ باکسش کاملا سالم و تست شده بود منتها خیلی مدل بالا نبود ولی به خوبی جای دیگه کار میکرد. بهرحال اینم یک مزیت دیگه فیلیپس به سایر برندها از نظر کیفیت که احتمالا باید بعلت قویتر بودن گیرنده دیجیتالش حتی از ست آپ باکس باشه.
و اما یک سوال: دوستانی که بصورت دیجیتال شبکه ها رو دریافت میکنند آیا تله تکس و راهنمای الکترونیکی برنامه ها EPG رو هم بروی شبکه های دیجیتالی دریافت میکنند؟(من نتونستم دریافت کنم) و آیا بصورت فارسی نمایش داده میشه؟(چون شنیدم بصورت گرافیکی نمایش داده میشه) و سوال دومم اینه که شبکه ورزش که بصورت HD پخش میشه چرا در تی وی ام نمایش داده نمیشه؟ (البته فکر کنم یا بخاطر ضعیف بودن سیگناله چون یک همچین پیامی .....Scrape نیز نمایش میده، و یا ممکنه هنوز بطور کامل روی فرستنده اون شهر راه اندازی نشده باشه) ممنون میشم کسی پاسخ بده.