تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 102 اولاول ... 286874757677787980818288 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    مثل اینکه همزمان با افزایش شدید قیمت ارز و افزایش قیمت تلویزیونها و نایاب شدن اکثر مدلها و برندها خصوصا برند محبوب فیلیپس این تایپیک خیلی کم حال و بی رمق شده! امیدوارم وضعیت اینجوری نمونه و با بهتر شدن وضع بازار و مردم و ورود مدلهای جدید باز هم شاهد رونق مجدد این تایپیک خوب باشیم.
    و اما اول یک مطلب: تی وی من سری 8000 فیلیپسه و اخیرا پخش دیجیتال تو شهر نزدیکمون راه اندازی شده. و از برکت و صدقه سری! شهر همجوار امواج دیجیتال بصورت ضعیف به شهرمون میرسه. اما خوشبختانه تی وی من براحتی شبکه ها رو دریافت و پخش میکنه در صورتیکه سایر تلویزیونهای دوستان و اقوام نتونستند حتی یک شبکه رو بصورت ناقص بگیرند! حتی همسایه واحد پائینی که سونی داره نیز نتونست
    نه با تی ویش و نه حتی با ست آپ باکس بگیره! و برای اطمینان بیشتر چون فکر میکرد آنتن ما بهتره! ست آپ باکسش رو آورد و با آنتن ما چک کرد ولی بازم کانالی دریافت نشد! که برای من هم کمی عجیب بود! البته ست آپ باکسش کاملا سالم و تست شده بود منتها خیلی مدل بالا نبود ولی به خوبی جای دیگه کار میکرد. بهرحال اینم یک مزیت دیگه فیلیپس به سایر برندها از نظر کیفیت که احتمالا باید بعلت قویتر بودن گیرنده دیجیتالش حتی از ست آپ باکس باشه.

و اما یک سوال: دوستانی که بصورت دیجیتال شبکه ها رو دریافت میکنند آیا تله تکس و راهنمای الکترونیکی برنامه ها EPG رو هم بروی شبکه های دیجیتالی دریافت میکنند؟(من نتونستم دریافت کنم) و آیا بصورت فارسی نمایش داده میشه؟(چون شنیدم بصورت گرافیکی نمایش داده میشه) و سوال دومم اینه که شبکه ورزش که بصورت HD پخش میشه چرا در تی وی ام نمایش داده نمیشه؟ (البته فکر کنم یا بخاطر ضعیف بودن سیگناله چون یک همچین پیامی .....Scrape نیز نمایش میده، و یا ممکنه هنوز بطور کامل روی فرستنده اون شهر راه اندازی نشده باشه) ممنون میشم کسی پاسخ بده.
    درود، بلی حق با شماست مدتی هست که تلویزیون های خوب و مطرح در بازار کم و نایاب شدن... امیدوارم هر چه زودتر مصرف کننده ها محصولات با کیفیت بتونن بخرند
    اما در مورد سوال شما باید بگم شما تلتکست و یا امکاناتی که به زبان فارسی در ارتباط باشه رو نمی تونید ازش استفاده کنید هر چند چیزی که اهمیت هم داره همون گرفتن شبکه های دیجیتال هست
    در مورد شبکه های جدید مثل ورزش و یا سلامت مشکل از دستگاه شما نیست احتمالا هنوز به طور کامل در محلی که شما هستید ارسال امواج دیجیتال راه اندازی نشده انشالله به زودی این امکان برای شما هم برقرار بشه

2. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ورژن جدید سری 7000 و مدلهای دیگه هم همینطور
    سایز 42 امد
    HbbTV application is not working. (Only applicable to country, Czech Republic)

USB recording resume function is not working.

TV turns off and on by itself when EasyLink is enabled.

ازویژگیهای جدید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by zxcvbnm12; 27-11-2012 at 13:12.

4. 3 کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

باسلام .من یه تلویزیون 8605 فیلیپس دارم .اول اینکه کدمنومخفی اونویادم رفته اگه لطف کنیدواینکه من دوسال اینوگرفتم تایه ماه پیش کلا سه یاچهارباراز3dاین استفاده کردم .ولی دیشب یه فیلم خواستم ببینم تمام گزینه هاش درسته وبه حالت 3dدرمیادولی عینک کارنمیکنه.من دویا سه باراستفاده کردم میشه ازباطریش باشه؟واگه تست کردم وازاون نبوداحتمال ایرادازکجاس؟واینکه به غیرازسایت خودفیلیپس سایت مرجع دیگه که ایران روهم ساپورت کنه هست؟ممنون

6. این کاربر از daneshjoo28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کد مخفی فلیپس
    123654

بله باطری هم میتونه باشه تستش کنید

8. 3 کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    كاربرد اين كد مخفي چيه؟ ساعت كاركرد پنل رو هم نشون ميده؟ تو همه مدل ها جواب ميده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    كاربرد اين كد مخفي چيه؟ ساعت كاركرد پنل رو هم نشون ميده؟ تو همه مدل ها جواب ميده؟
    بله ممکنه ولی کلا توهمه برندها نمیدونم!

11. 3 کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بله ممکنه ولی کلا توهمه برندها نمیدونم!
    دوست منظورم همه برندها نبود منظورم تمام مدل هاي فيليپس بود مثل سري 8000 و 9000 و يا قديمي تر
    اين كد در همه تي وي هاي فيليپس جواب ميده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست منظورم همه برندها نبود منظورم تمام مدل هاي فيليپس بود مثل سري 8000 و 9000 و يا قديمي تر
    اين كد در همه تي وي هاي فيليپس جواب ميده؟

دراین مورد نمیتونم دقیق پاسخگو باشم از تجربه دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید استفاده کرد
    ولی برای من بله هنگام خرید فروشنده این کد و وارد کرد و نمایش و سریال کارتون فلیپس با برند یکی بود

14. 3 کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دراین مورد نمیتونم دقیق پاسخگو باشم از تجربه دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید استفاده کرد
    ولی برای من بله هنگام خرید فروشنده این کد و وارد کرد و نمایش و سریال کارتون فلیپس با برند یکی بود

ببنید یه سری کد هستش که برای دسترسی به منو مخفی در نظر گرفته شده... به خاطر دوستمون zxcvbnm12 که دنبال مستر کد و یا همچین چیزایی بود خیلی گشتم متاسفانه اطلاعات چندانی وجود نداره ولی همون کدی رو که بالا هم بهش اشاره شده یعنی 123654 ظاهرا رو اکثر دستگاه های فیلیپس جواب میده.. من که امتحان کردم جواب داد... یه سری کد هست که این پایین می گذارم... ولی به شدت توصیه می کنم اگه در این مورد تخصص ندارید استفاده نکنید که دچار مشکلات بعدی نشین...

Enter : 062596+ Info or Press Ok

062596Menu

این کدها هم از یه سری سایت خارجی پیدا کردم اینا هم تست شده و کار می کنن ولی درباره کاربردشون اطلاعی ندارم.
    Last edited by sound.vision; 04-12-2012 at 12:48.

16. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

باسلام .من یه تلویزیون 8605 فیلیپس دارم .اول اینکه کدمنومخفی اونویادم رفته اگه لطف کنیدواینکه من دوسال اینوگرفتم تایه ماه پیش کلا سه یاچهارباراز3dاین استفاده کردم .ولی دیشب یه فیلم خواستم ببینم تمام گزینه هاش درسته وبه حالت 3dدرمیادولی عینک کارنمیکنه.من دویا سه باراستفاده کردم میشه ازباطریش باشه؟واگه تست کردم وازاون نبوداحتمال ایرادازکجاس؟واینکه به غیرازسایت خودفیلیپس سایت مرجع دیگه که ایران روهم ساپورت کنه هست؟ممنون
    احتمال زیاد مشکل شما از تموم شدن و یا فاسد شدن باطری هستش... با توجه به اینکه می گین دو سال هم هست تی وی رو خریداری کردین... تموم شدن باتری خیلی محتمل هست... باتری رو عوض کنید احتمالا مشکل حل شه.

18. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •