تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 296 اولاول ... 286874757677787980818288128178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

برنا مه رو دیدم بازم 7:30 تا 8:30 بازیم بود.میگم تو این دو روز تعطیلی اگه شد بازی فردام رو بنداز طرفای 11 صبح.
    اگه بچه ها تونستن بیان بازیهارو زودتر تموم کنیم امشب هفته سیزدهم رو هم بریم.بازی من احتمال زیاد تا 8 تموم میشه.مسعود جان اگه تونستی 8 اینجا باش تا بازیت رو زودتر انجام بدی.
    حسین این آپشن فایلم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mohammad_87; 13-02-2010 at 16:25.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان این پستم رفت تو صفحه قبل.فکر میکنی چند بیام خوبه؟
    محمد شما مطابق با برنامه توی تاپیک حاضر باش . من امشب , قبل از بازی امشب شما برنامه هفته بعدو میزارم باید ببینیم بازی چندم هستی تا بشه زمان بازیها رو تنظیم کرد . الان بصورت قاطع نمیشه گفت فردا حدود 11 بازی شماست . در ضمن امشب یک هفته دیگه از بازیها رو هم میشه انجام داد که برنامشو تا سر شب میزارم .
    در ضمن شما هم آپشن فایلتو آپلود کن . همینطور مسعود و وحید .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین چکار کنم نمیشه مثل اینکه. دسته رو وقتی وصل میکنم فقط میتونم با لیورپول بازی کنم با تیمه خودم نمیشه چکار کنم ؟ راستی من فقط میتونم با کیبورد بازی کنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین چکار کنم نمیشه مثل اینکه. دسته رو وقتی وصل میکنم فقط میتونم با لیورپول بازی کنم با تیمه خودم نمیشه چکار کنم ؟ راستی من فقط میتونم با کیبورد بازی کنم
    به نظر میرسه بازی رفتو عادل باید انجام میداد فکر نکنم بشه کاری کرد مگر اینکه هر دو طرفو به کامپیوتر واگذار کنی . اینجوری فقط میتونی روی تعویض ها و بقیه مسائل مدیریتی تیمت کنترل داشته باشی .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اینو وحید بهتر میتونه جواب بده.چون اون هم با کیبورد بازی میکنه.و برای اینکه بتونی دسته رو ببری روی تیم مقابل اگه آخرین کیت سرور رو نصب کرده باشی از داخل پوشه کیت سرور فایل config.exe رو اجرا کن و تیک گزینه disable conroller رو بزن.برای تنظیمات کیبورد و گیم پد هم از فایل setting استفاده کن.فقط نمیدونم چجوری باید کیبورد رو شناسوند.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

به نظر میرسه بازی رفتو عادل باید انجام میداد فکر نکنم بشه کاری کرد مگر اینکه هر دو طرفو به کامپیوتر واگذار کنی . اینجوری فقط میتونی روی تعویض ها و بقیه مسائل مدیریتی تیمت کنترل داشته باشی .
    پس بزاریم عادل انجام بده . یا شما با یه آپشن فایلی که هر دو تیم آمارهای واقعی داشته باشن بازی رو به کامپیوتر واگذار کنی . نظرت چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

پس بزاریم عادل انجام بده . یا شما با یه آپشن فایلی که هر دو تیم آمارهای واقعی داشته باشن بازی رو به کامپیوتر واگذار کنی . نظرت چیه ؟
    آرمین جان آپشن فایل قبلی رو که داری ؟ همین آپشن فایلی که تا یکی دو ساعت پیش داشتی و من تغییرش نداده بودم . اگه داری با همون بازیو برگزار کن و گرنه من خودم بازیو توی کامپیوتر خودم انجام بدم .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

آرمین جان آپشن فایل قبلی رو که داری ؟ همین آپشن فایلی که تا یکی دو ساعت پیش داشتی و من تغییرش نداده بودم . اگه داری با همون بازیو برگزار کن و گرنه من خودم بازیو توی کامپیوتر خودم انجام بدم .
    اره خودت زحمتشو بکش . ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینو وحید بهتر میتونه جواب بده.چون اون هم با کیبورد بازی میکنه.و برای اینکه بتونی دسته رو ببری روی تیم مقابل اگه آخرین کیت سرور رو نصب کرده باشی از داخل پوشه کیت سرور فایل config.exe رو اجرا کن و تیک گزینه disable conroller رو بزن.برای تنظیمات کیبورد و گیم پد هم از فایل setting استفاده کن.فقط نمیدونم چجوری باید کیبورد رو شناسوند.
    محمد جان اینو زودتر میگفتی اینجوری ما میتونستیم لیگ رو توی کامیونیتی برگزار کنیم .

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

آرمین جان اون راهی که محمد گفت رو امتحان کن احتمالا بتونی خودت بازی کنی . اجازه بده الان برات توضیح میدم .

این گزینه رو توی فایل CONFIG کیت سرورت داری ؟ اگه داری میتونی خودت بازی کنی . این گزینه رو تیک بزن . بعد توی ستینگ کنترلر 1 رو به این شکل انتخاب کن و کنترلر دو رو دسته انتخاب کن . همین بعد برو بازی کن .

Last edited by 4039; 13-02-2010 at 16:55.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

حسین جان چکار میکنی خودت انجام میدی دیگه ؟خیالم راحت باشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •