من چندروز پیش یه dlink 2730u خریدم یه مشکل بزرگ با وایرلسش دارم یه سر اینجا بزنید ببینید راحی به ذهنتون میرسه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چندروز پیش یه dlink 2730u خریدم یه مشکل بزرگ با وایرلسش دارم یه سر اینجا بزنید ببینید راحی به ذهنتون میرسه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من تازه اشتراک وایرلس گرفتم . و میخوام یه روتر خوب بگیرم که تا 10 الی 15 متر رو خوب ساپورت کنه ممنون میشم .
چه چیزی پیشنهاد میدین دوستان ؟
عزیز یعنی جایی که هستید وایرلس اونجا برد میده یا نه!؟ چون از یک طرف نوشتید اشتراک وایرلس از یک طرف 10 15 متر.بودجتون چقدر هست؟؟ با حداقل هزینه روتر پیشنهاد داده بشه؟
![]()
اولی از لحاظ اقتصادی به صرفه تر و قیمت منطقی تری داره.
ایسوز کمی گرون و ارزش خرید بالایی نداره!
با سلام دوستان من میخوام در مورد مودم D-Link DSL-2750u یک سری اطلاعات کسب کنم اینه که در چه حدیه فرکانسش خوبه قدرت وکاراییش در چه حده هنگ میکنه یا نه؟؟؟؟اگه کسی از دوستان اطلاعات کافی از این مودم داره بهم بگه ممنون میشم اگه چندین نفر هم نظر بده که خیلی بهتره
دوستان من میخام برم روتر بخرم از بین این دو مدل کدوم و بخرم ؟؟؟ ASUS RT N12U و TL-WR941ND ممنون میشم پاسخ بدید
بنظر من TP-LINK میتونه بهتر باشه هم از نظر رابط کاربری هم از نظر خدمات پس از فروش
دوست عزیز . من مودم نمیخوام . یه چیزی میخوام که بشه اینترنت رو باهاش تو خونه شییر کنم . یعنی با موبایل هم بتونم کار کنم . فکر کنم بهش میگن روتر دیگه درسته یا من اشتباه میکنم ؟ منظورم از 10 ، 15 متر این بود که بتونم از 15 متری کامپیوترم با موبایل یا لب تاب کار کنم . با اینترنت .
بعد هم اشتراک من وایرلس هستش نه ای دی اس ال منظورم این بود .
قیمت ها دستم نیست . حالا شما چیزی پیشنهاد بدهید که کار منو راه بندازه .
ممنون
اگه اشتراکه شما وایرلس تا خونه شما برد میده؟؟
بعد هم اشتراک من وایرلس هستش نه ای دی اس ال منظورم این بود .![]()
دوست عزیر فکر کنم شما منظور منو نگرفتین . اگه تا خونه من برد نده من چطور الان به اینترنت وصلم ؟ مودم من از این مودم های خارجی هستش که بالای ساختمون نصب میشن . حالا میخوام یه مودم داخلی یا روتر یا هر چیزی که اسمشه رو بگیرم که بتونم اینترنت رو تو خونه شییر کنم . یعنی به جای اینکه کابل رو از مودم بالایی مستقیم به مادربورد وصل کنم به این روتر وصل کنم که بتونه اینترنت رو تو خونه شییر کنم . که هم با موبایل وصل شم هم با کامپیوتر .
منظورم از جمله آخر که شما رو متعجب کرد . این بود که بعضی از روتر ها فکر کنم فقط واسه adsl هستن . خواستم بگم که من با تکنولوژی adsl به اینترنت جهانی وصل نیستم با تکنولوژی وایرلس وصلم به اینترنت با یه مودم که بالای ساختمون وصل کردم .اووووف خسته شدم اینقد نوشتم .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)