سلام
از دوستان کسی وایر شمع 111را عوض کرده ونوع دیگری بندازه؟
تاپیرش رو شتاب چطور بوده ؟محسوسه یانه؟
باتشکر
سلام
از دوستان کسی وایر شمع 111را عوض کرده ونوع دیگری بندازه؟
تاپیرش رو شتاب چطور بوده ؟محسوسه یانه؟
باتشکر
سلام دوستان من چند تا سوال دارم
1- من ماشین رو شب عید گرفتم...الان 800 تا باهاش رفتم...کی باید ببرم برای سرویس اولیه؟ خود نمایندگی گفت 4000 !! راس میگه؟ نباید زودتر ببرم؟
2- رفیقم میگه بیا روغن موتورت رو عوض کن! ماشین نو هست و روغن آشغالی ریختن و ممکنه رسوب کنه و....چی کار کنم؟ خودم عوض کنم یا صبر کنم تا سرویس؟
3- گارانتی سایپا پولی شده؟ یعنی برای سرویس ببری هر کاری کنن پول میگیرن؟
4- یه از خدا بی خبر ماشینم پارک بوده اومده مالونده....در عقب سمت راست...دو تا خط سرتاسری کشیده شد..رنگ ماشین رفت....خیلی تابلو هست....چی کارش کنم؟
یکی میگه بیا از این قلم گیر ها بخر رنگ آبی کاربنی پراید رو قلم بگیر....یکی میگه نگیر دو رنگ میشه...یکی میگه بگیر سمباده میکشی دورنگیش میره...
یکی میگه کلا بیا رنگ کن اساسی ....
یکی میگه از بیمه بدنه استفاده کن! یکی میگه نکن!
یکی میگه کلا ولش کن!!
ولی تابلوئه
چی کار کنم؟![]()
کاربران فعال این بخش نیستن؟![]()
برای ما که سروریس اولیه خبری نبود و پول بود همه چیز. یعنی گفتن برداشته شده
من بردم بیرون روغن و فیلتر عوض کردم.
دوستان به نظرتون بهترین نوع روغن موتور که همه جا راحت گیر بیاد برای 111 چیه؟
بهران پیشتاز
با سلام خدمت دوستان
من یه 111 ثبت نام کردم تحویل اسفند پارسال وقتی دعوتنامه اومد تو اسفند رفتم انصراف بدم گفتن نمیشهمنم گفتم بقیه پول رو بریزم اما برای اینکه دلم خنک شه حداقل EX بگیرم که 17840 در مجموع ریختم به حساب سایپا، حالا امروز زنگ زدن از نمایندگی میگه چون SX شماره نمیکنن بیا مابه التفاوت و بریز EX بگیر تا ماشین و بدیم
بهش میگم من 17800 ریختم ex ثبت نام کردم باید یه چیزی بهم بدین میگی بیا پول بده طرف میگفت آره انقد ریختی ولی بقیشم باید بدی آخرش گفت بذار پروندت و ببینم بهت زنگ میزنم بعد یه ساعت زنگ زده میگه آره شما درست میگی
اینو گفتم ببینین با چه شرکت بی حساب کتابی سر و کار داریم
سلام به دوستان بالاخره ماشین مارو تحویل دادن یه چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین دستتون درد نکنه
1- از طرف تسمه ها یه صدای خاصی میاد مثل کشیده شدن تسمه به چیزی مال نو بودن یا باید ببرم نمایندگی
2- مدل موتور رو تو اون پلاک شناسایی چی زده من مال دوتا ماشینو دیدم زده بود M13 یکیش همین بود یکیشم M13NI اگه اشتباه نکنم اما این ماشین ما زده M13/XXXXXX که جای اون X یه کد نوشته بعد روی موتور هم یه قطعه هست که تو اون دوتای دیگه ندیدم و همون کد رو روی اون قطعه زده جریان چیه ؟
3- موتورم خیلی گرمه یعنی در موتور رو باز میکنی حرارت میزنه بالا ولی وقتی چهار خط روشن میشه فن کار میفته
ریسینگ ایرانول
سلام خدمت اساتید گرامی و دوستان عزیز
چند تا سوال در مورد سایپا 111 داشتم
میخواستم بدونم :
1 - فرمون سایپا 111 از نظر نرمی چطوره؟ تغییر محسوسی نسبت به پراید های معمولی قبلی داشته ؟ کلا میشه با یک دست فرمون رو چرخوند و لذت رانندگی رو به آدم میده یا خیر؟
2- ترمز ماشین در چه حدیه ؟ اینکه میگن ABS ش کار نمیکنه آیا درسته ؟
3- تعادل ماشین چطوره؟ قابل قبوله یا مثل ظاهرش کمی ترسناکه ؟
4- فضای داخلی ماشین برای یه خانواده ی 4 نفره کافی هست یا خیر؟
ممنونم از توجهتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)