تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 78 از 2199 اولاول ... 2868747576777879808182881281785781078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 771 به 780 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام اگه ميشه من رو راهنمايي كنيد
    من ميخواستم ADSL بگيرم اما بهم گفتن چون خطم فيبر نوري هست نميشه حالا به نظر شما وايمكس اصلا گرفتنش ارزش داره؟؟؟؟
    يا پول تو جوب ريختنه؟

بعدم اگه بخوام بگيرم واسه ايرانسل بهتره يا مبين نت يا بازم گزينه بهتري وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

تشكر.

به نظر من تو گزینه های موجود با توجه به شرایط و قیمت بهترین گزینه برای شما مبین نت. من هم شرایط شما رو داشتم ، الان مبین نت گرفتم که هنوز وصل نشده . بالا خره وایمکس یه سیسستم جدیدیه دیگه به نظر من با توجه به این که تکنولوژِی به روزیه، ارزش امتحان کردنشو داره .

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

سلام دوستان ظاهرا wimax با gprs با هم از نظر فنی فرقی ندارند:
    برای تهیه وایمکس:
    باید یه چیزی حدود 200000 تومن بابت مودم هزینه کنی
    به کاربران عادی که بیش از 128 نمی دن یعنی تو بهترین حالت سرعت دانلود 16 کیلوبایت برثانیست.
    برای همین 128 توی تعرفه های مبین نت که دیدم باید ماهی بیست هزار تومن بدی با حجم 5Gb
    ظاهرا اکثر مودم ها outdoor هستن یعنی فقط جایی که نصب کردی می تونی ازش استفاده کنی . و در هر حالت تو ماشینت یا خونه ی دیگران خبری از اینترنت نیست
    حالا تمام مشکلاتیم که دوستان در رابطه با این wimax های تازه به دوران رسیده ذکر کردن بماند.
    حالا gprs ایرانسل:
    هیچ هزینه ای بابت مودم نمی دی
    اگه گوشیت edge داشته باشه به راحتی تو خونه سرعت دانلودی بین 15 تا 30 کیلو بایتو دارم (خودم تا 24 کیلو بایت بر ثانیه رو تجربه کردم)
    مشکلات قطعی و کم شدن سیگنال هم تو خونه خیلی کم وجود داره( برای من که اصلا وجود نداشت)
    با فعال کردن یه طرح نامحدود یه ماهه می تونین یه ما نامحدود کار کنین با قیمت 10000
    سیم کارتو همه جا با خودتون دارین و می تونین تو ماشین یا خونه ی یه شخص دیگه با گوشیتون کانکت شین وبگردی کنین
    یه مشکل وجود داره:(اینکه دوستان می گن اگه گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر کانکت شی ممکنه به گوشی صدمه وارد شه . من دوتا راه برای حل این مشکل میدونم:
    1 استفاده از دانگل (باقیمت حدودا 70000)
    2 استفاده از بلوتوث برای وصل کردن گوشی به کامپیوتر که دیگه هیچ اسیبی به گوشیتون نمی رسه

حالا با توجه به مقایسه ی بالا من نمی دونم چه دلیلی وجود داره که من برمک وایمکس بگیرم ؟؟؟؟؟؟

3. این کاربر از daryosh999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پینگ وایمکس قابل مقایسه با gprs نیست.برای کسی که میخواد آنلاین بازی کنه, وایمکس شرف داره به gprs !

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان ظاهرا wimax با gprs با هم از نظر فنی فرقی ندارند:
    برای تهیه وایمکس:
    باید یه چیزی حدود 200000 تومن بابت مودم هزینه کنی
    به کاربران عادی که بیش از 128 نمی دن یعنی تو بهترین حالت سرعت دانلود 16 کیلوبایت برثانیست.
    برای همین 128 توی تعرفه های مبین نت که دیدم باید ماهی بیست هزار تومن بدی با حجم 5Gb
    ظاهرا اکثر مودم ها outdoor هستن یعنی فقط جایی که نصب کردی می تونی ازش استفاده کنی . و در هر حالت تو ماشینت یا خونه ی دیگران خبری از اینترنت نیست
    حالا تمام مشکلاتیم که دوستان در رابطه با این wimax های تازه به دوران رسیده ذکر کردن بماند.
    حالا gprs ایرانسل:
    هیچ هزینه ای بابت مودم نمی دی
    اگه گوشیت edge داشته باشه به راحتی تو خونه سرعت دانلودی بین 15 تا 30 کیلو بایتو دارم (خودم تا 24 کیلو بایت بر ثانیه رو تجربه کردم)
    مشکلات قطعی و کم شدن سیگنال هم تو خونه خیلی کم وجود داره( برای من که اصلا وجود نداشت)
    با فعال کردن یه طرح نامحدود یه ماهه می تونین یه ما نامحدود کار کنین با قیمت 10000
    سیم کارتو همه جا با خودتون دارین و می تونین تو ماشین یا خونه ی یه شخص دیگه با گوشیتون کانکت شین وبگردی کنین
    یه مشکل وجود داره:(اینکه دوستان می گن اگه گوشی رو وصل کنی به کامپیوتر کانکت شی ممکنه به گوشی صدمه وارد شه . من دوتا راه برای حل این مشکل میدونم:
    1 استفاده از دانگل (باقیمت حدودا 70000)
    2 استفاده از بلوتوث برای وصل کردن گوشی به کامپیوتر که دیگه هیچ اسیبی به گوشیتون نمی رسه

حالا با توجه به مقایسه ی بالا من نمی دونم چه دلیلی وجود داره که من برمک وایمکس بگیرم ؟؟؟؟؟؟
    چه می کنه این ایرانسل با تبلیغاتش ....
    ایرانسل این جا ایرانسل اونجا ایرانسل همه جا
    بعضی وقتا محسوس بعضی وقتا نا محسوس
    به نظر من سرویس های ایرانسل خیلی ضعیفه متاسفانه بر خلاف نظر شما

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

سلام دوستان ایبم چندتا تست از ما

Last edited by reza-ps3; 06-09-2010 at 20:30.

7. این کاربر از reza-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه سرویس gprs ایرانسل اینقدر خوبه من نمی دونم پس چرا وایمکس رو را انداخته که همه می نالن

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عجب پینگی داری با باکو, عینه adsl هست!
    میشه یک پینگ هم از tehran.ir بزاری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت درخواستی 512 نامحدود ماهی 60.000 تومن.
    از دیروز 1389/06/14ساعت 18:30 وایمکس بنده رو تحویل دادن.
    نصاب بعد از نیم ساعت تلاش مودم اوت دور بنده رو وصل کردو بهم گفت از امروز تا 24 ساعت آینده سرعت شما 64 هست و بعد از 24 ساعت سرعتت به سرعتت 512 میرسه یعنی سرعت که بابتش پول دادم .
    از دیروز تا امروز ساعت 6 سرعت دانلودم 8 بود و از ساعت 6 تا الان بالاتربن دانلودم 18 هست.
    با پشتیبانی تماس گرفتم اما حتی یکنفر نبود به من جواب بده.
    من 512 شیر گرفتم که باید سرعت دانلودم در بهتربن حالت 64 و در حالت پایین 22 یا بیشتر اما سرعت بنده از 18 به بالا نرفته این سوال برام پیش اومده یعنی 512 سرعت دانلودش بای بالاتر از 18 نره اخه وقتی 512 تقسیم به 8 می کنم جواب 64 ولی چطور من سرعت دانلودم 18 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان که 512 گرفتن این مشکل داران؟
    منو راهنمایی کنید ضمنا اینو بکم توی این 8 سال که از اینترنت پرسرعت استفاده کردم چنین چیزی ندیدم

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

سرعت درخواستی 512 نامحدود ماهی 60.000 تومن.
    از دیروز 1389/06/14ساعت 18:30 وایمکس بنده رو تحویل دادن.
    نصاب بعد از نیم ساعت تلاش مودم اوت دور بنده رو وصل کردو بهم گفت از امروز تا 24 ساعت آینده سرعت شما 64 هست و بعد از 24 ساعت سرعتت به سرعتت 512 میرسه یعنی سرعت که بابتش پول دادم .
    از دیروز تا امروز ساعت 6 سرعت دانلودم 8 بود و از ساعت 6 تا الان بالاتربن دانلودم 18 هست.
    با پشتیبانی تماس گرفتم اما حتی یکنفر نبود به من جواب بده.
    من 512 شیر گرفتم که باید سرعت دانلودم در بهتربن حالت 64 و در حالت پایین 22 یا بیشتر اما سرعت بنده از 18 به بالا نرفته این سوال برام پیش اومده یعنی 512 سرعت دانلودش بای بالاتر از 18 نره اخه وقتی 512 تقسیم به 8 می کنم جواب 64 ولی چطور من سرعت دانلودم 18 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستان که 512 گرفتن این مشکل داران؟
    منو راهنمایی کنید ضمنا اینو بکم توی این 8 سال که از اینترنت پرسرعت استفاده کردم چنین چیزی ندیدم
    پول مفت که ندادی بهشون ، اگه خودشون جواب نمیدن زنگ بزن تهران .
    اگر تهران هم نتونست کاری بکنه ، پاشه برو نمایندگی ببین چی میگن ، مثل آدم جواب دادن که هیچی ، اگه نه یه سر و صدایی کن کل محله بریزن اونجا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من تو قسمت call history رفتم اما ننوشته بود چقدر مصرف كردي انگار بايد توي 2تا كادرها بايد تاريخ وارد كرد بايد چه تاريخي رو زد ممنون ميشم راهنمايي كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •