باید پی گیری کرد این اتفاق رخ نده جای هست بریم شکایت کنیم البته هر شگایت میدونید که چقدر هزینه بر میداره.. امیدوارم تجدید نظر کنن ..
با احترام
تیم مدیریت انجمن
باید پی گیری کرد این اتفاق رخ نده جای هست بریم شکایت کنیم البته هر شگایت میدونید که چقدر هزینه بر میداره.. امیدوارم تجدید نظر کنن ..
همین جوری پیش بره فردا میگن پول ترافیک شبانه هایی هم که مصرف کردید باید بدید
هر گیگ اضافه هم 10 تومن
اینترنت هم یه روز در میون قطع میشه.
سرعت هم میشه در حد دایال آپ
یه کاری بکنید![]()
کسی هست دوباره بره بپرسه که این صحت داره من الات رفتم دفتر خدماتی گفتن اره همین جوریه از اول خرداد این جوری شده خواهش میکنم شما هم بپرسید واجبه .....
Last edited by miol; 10-06-2012 at 18:20.
وضعیت شاتل نمیدونین چطوریه ؟
اراک نامحدود هم داره ؟ کجا ؟![]()
شاتل نامحدودش 28 تومن هست (128سرعت)
رزنت هم 34 تومن...
سلام عزیز
شاتل زیاد خوب نیست. مخصوصا اگه نامحدود میخواین بگیرین. چون سرویس های نامحدودش در اصل محدوده, به اسم نامحدود ارائه میدن.![]()
همه جا همینجوره! هیچ جا توی اراک سرویس نامحدود واقعی نمیده! به محض اینکه دانلودت زیاد بشه جلوش رو میگیرن.
با تمام این حرفها هنوز هم مخابرات بهترین قیمت رو داره! الان من دوباره مقایسه کردم با همین قیمتهای جدیده مخابرات بازهم مخابرات توی اراک از همه جا ارزونتره! هم سرویسش ارزونتره و هم حجمه اضافه اش که قیمتش خیلی عالیه (هر گیگ سه تومن)
بله درسته. حالا چرا مخابرات اراک نامحدود نمیاره؟ تقریبا همه شهر ها دارن.![]()
مگه کشکه؟
فرصت نشد؟
اگه پول اضافه گرفتن بریم شکایت یا اعتراضی چیزی کنیم زیاد باشیم شاید صدامون به جایی برسه![]()
Last edited by ho3in0861; 11-06-2012 at 09:05.
فردا هر کی وقت کرد بره بپرسه من از سه نفر پرسیدم گفتن 2گیگ باید استفاده میکرید ..گفتن از اول خرداد هم تو سایت مخابرات زدیم هم تو دفتر خدمات من موندم چه کنیم تا 2ماه دیگه قبض بیاد چه کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)