راستی منم تعجب میکنم چطوری با 128 میتونن 200 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنن اونوقت ما با 128 بیشتر از 14 نمی تونیم. احتمالا داستان داره ولی کاش برای ما هم از این داستانها داشت.
راستی منم تعجب میکنم چطوری با 128 میتونن 200 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کنن اونوقت ما با 128 بیشتر از 14 نمی تونیم. احتمالا داستان داره ولی کاش برای ما هم از این داستانها داشت.
با سلام
من تا چند روز پیش 2 چراغ از 3 چراغ اتصال سمت راست مودم وایمکسم روشن میشد 2 چراغ یعنی اتصال قابل قبول متوسط به بالا اما حالا فقط یه چراغم روشن میشه یعنی اتصال با شبکه ضعیف
چطور تو این 5 ماه من با 2 چراغ متصل بودم اما حالا چی شده شده یه چراغ یعنی چه اتفاقی افتاده
چون 1 چراغ شدنش باعث شده مودم دیرتر عکس العمل نشون بده و قدرت اتصالش بیاد پایین
شما میتونید راهنمایی کنید
چند روز صبر کردم گفتم شاید که شبکه مشکل پیدا کرده و لی گویا مودم 2 چراغ نمیشه و تو همون یه چراغ مونده
من الان شاتل دارم 128kb
سالی 98 تومن میدم
سرعت دانلود با دانلود منیجر 62 کیلوبایته![]()
من صبانت(نداگستر) دارم که سرعتم 200 هست قیمتشم ماهی 13 تومنه پس من عمرا تن به وایمکس نمی دم
سلام این آنتن خارجی کاربردش چیه
یعنی میتونم با آون یه مقدار مودم داخلی مو تقویت کنم تا سه چراغش روشن شه چون الان با یک چراغ وصلم
ممنون
اشکل نداره بخندید نوبت ما هم میرسه.
دوستان سرویسی که من میخوام120تومنه خب بامودمش میشه110تومن میشه230تومن.....
تازه اگه1مگ بخوام میشه200تومن با مودم فضای باز میشه440تومن....
واقعا که کسی نظری نداره؟
فکر نکنم با سرعت 128 فرقی بین یک چراغ یا دو چراغ باشه .راستی کیفیت سگنال چند درصد هست هرچه قدر کیفیت سیگنال با قدرت سیگنال برابرتر باشه بهتره
اتفاقا من هم دقیقا همین مشکل رو دارم .... ظاهرا سیگنال ارسالی مشکل داره و ضعیف شده که من حدس می زنم در این حالت ، نصب آنتن بتونه کمک کنه ...... از دوستانی که در زمینه نصب آنتن اطلاعات دارند ، خواهشمندم نظر بدن .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)